dawid.400
Forum VIP
No bo to jest logiczne, jak 3 zawodników ma zdobyć tyle punktów co pozostała 13. Jeśli byłoby tak ja Ty chcesz to kurs na Europę byłby 1,05 albo nawet mnieji skąd to wiesz? jakiś punkt regulaminu bwin bym poprosił
No bo to jest logiczne, jak 3 zawodników ma zdobyć tyle punktów co pozostała 13. Jeśli byłoby tak ja Ty chcesz to kurs na Europę byłby 1,05 albo nawet mnieji skąd to wiesz? jakiś punkt regulaminu bwin bym poprosił
Dlatego pytam kolegów Logicznie równie dobrze można by zsumować punkty 3 najlepszych europejczyków i 3 nie-europejczyków i też można podciągnąć to pod zakład.No bo to jest logiczne, jak 3 zawodników ma zdobyć tyle punktów co pozostała 13. Jeśli byłoby tak ja Ty chcesz to kurs na Europę byłby 1,05 albo nawet mniej
Oni z całą pewnością liczą tylko zasadniczą rundę a zatem Fred zrobił dokładnie 7 oczek czyli over do kosza.Bet365 liczy tylko runde zasadnicza? Fredrik Lindgren Powyżej 7 Przegrana?
staniorGrand Prix
Kto lepszy
Wytypuj, który z dwóch zawodników zajmie wyższe miejsce w biegu finałowym. Jeśli zawodnicy nie dotrą do biegu finałowego, zwycięzcą zostanie ten, który zdobył więcej punktów. Jeśli zawodnicy uzyskają taką samą liczbę punktów, zakłady zostaną zwrócone niezależnie od oficjalnych wyników.
Stary nie podałeś bukmachera, nie podałeś czy 2 czy 3 drogowo...Witam. Mam Pytanie
Dałem
Harris - Andersen 1
mieli po 3 pkt ale Harris 15 miejsce a Andersen 16 miejsce wiec jak mi to policzą u naziemnego bukmachera ?
taśma nie podlega zwrotowi (chyba, że za niego ktoś jedzie to zwrot) natomiast w przypadku zmiany masz zwrot stawki.Wie ktos jak rozliczane sa biegi na zywo w bet w przypadku zmiany taktycznej juz po zagraniu badz w przypadku taśmy i zamiany zawodnika ?
Dla bukmacherów ten bieg nie ma żadnego znaczenia więc wynik dzisiejszego meczu w oczach bukmacherów to 52-38. A PK zdobył 9 punktów.mam pytanie.Po 13 biegu w lidze angilskiej jest: Match Race 1: Karlsson, Harris 3=0 45-36 czy ktos mi wytłumaczy co to oznacza i czy punkty z tego jakiegos dodatkowego biegu licza sie zawodnikom?