Czy gral ktos wczoraj
SWC w bet365? konkretnie chodzi o zaklady suma punktow druzyny i handicapy miedzy druzynami. Mowiac konkretniej mialem pograne
Rosja (-1) vs
Dania oraz
Rosja powyzej 34 pkt.
Rosja zdobyla 35 punktow natomiast
Dania 33 czyli oba zaklady weszly rzutem na tasme. Po zawodach logowalem sie do buka z przekonaniem, ze poleglem po calosci bo teoretycznie joker nie powinien sie liczyc. No i teraz mam problem - pytalem "kompetentny" support to odpisali, ze jokery sie nie licza i wkleili punkt z regulaminu dotyczacy
Grand Prix ???? potem kazalem im jeszcze spytac tradera i on tez twierdzil, ze punkty z jokerow sie nie licza. To jak w koncu jest? Rozliczyli mi kupony jako wygrana przez pomylke czy poraz kolejny daja popis swojej glupoty i nie znaja wlasnych zasad? Skoro suma punktow druzyny to taka jaka byla na koniec zawodow, lacznie z jokerem, tak chyba powinni to liczyc. Poki co wyplacilem wszystkie pieniadze zeby przypadkiem im sie cos nie odwidzialo i zebym nie byl lzejszy o cztery cyferki. Najciekawsze jest to, ze w regulaminie nie ma nic o tym, ze joker w
SWC nie liczy sie.
I powoli konczac - czy ktos gral wczoraj te same zaklady? lub wie jakie sa w koncu te zasady? Kupony rozliczyli jako wygrane ale uparcie twierdza, ze sie jokery nie licza, a przeciez nie powiem 'sprawdzcie moje kupony bo chyba daliscie troche kasy za friko' bo bylbym kretynem roku :;/: