Zmień nickaCo proponujecie na ostatnie spotkanie?
Strefa w której mogą poruszać się mechanicy zawodników.Ktoś wie po co są od tego sezonu malowane linie w poprzek toru na łukach?
Peter LjungWiadomo kto pojedzie za Protasiewicza w jutrzejszym meczu Region Varde Elitesport?
Ja zaczekam na rozkład biegów (albo na lepszy internet, żeby zobaczyć rozkład biegów). Przecież jak tydzień temu oglądałem jakieś Paco Castagna czy Claus Vissing to chłopy ledwo 4 okrążenia robiły. Lahti tam się nawet nie spocił i zrobił 16 punktów, o ile dobrze pamiętam, więc jak będzie miał korzystne biegi to tam może na leszczach coś nabić.Jak tylko będą jakieś zakłady na Ljunga to ja będę grał wszystko przeciwko niemu. Do Krosna przyjechał taki, że nie zmieścił się w kevlar, trzeba było go dla niego powiększać. Totalnie nieprzygotowany do sezonu, stąd już go w barwach Wilków nie zobaczymy i za niego szybkie transfery Musielak i Milik. Powodem nie był jedynie jego słaby występ w Rybniku lecz ogólne przygotowanie do tego sezonu.
Racja w 100% ale wiemy dobrze ze tuż przed defektem silnik pracuje jak szatan i uważam ze tu właśnie tam byłoJedyne co mogło dziś Tarasenkę zatrzymać to defekt, aczkolwiek nie spodziewałem się go na ostatnim łuku. Poza tym, że zakład na plus to szkoda chłopa, bo jedzie kosmos. Klindt chciał go w tym biegu wypchnąć do bandy, ale zanim tam dojechał to Wadim już był pięć metrów przed nim, a Klindt też nieźle jedzie. W ogóle dzisiaj z czwartego toru to strzelają, jak z procy.
Ogólnie ma świetnie silniki spasowane z torem - na drugim tez pokonał KlindtaRacja w 100% ale wiemy dobrze ze tuż przed defektem silnik pracuje jak szatan i uważam ze tu właśnie tam było