Piłka jest okrągła, a bramki są dwieNa spokojnie powinno być bez bramek do przerwy. Viktory coś tam gra ale obrona przede wszystkim.

Piłka jest okrągła, a bramki są dwieNa spokojnie powinno być bez bramek do przerwy. Viktory coś tam gra ale obrona przede wszystkim.
Nie ma opcji panie kolego . Ja tu wbijam w over 3,5 @1,85Ten Abubakar to skubaniec robi robotę w Roar. Widać że liznął europejskiej piłki.
Czas na przełamanie.
72:04
Perth Glory v Brisbane Roar
Under 3.5
2.0
WilliamHill
Newcastle vs WU,
Jets strzelali bramkę we wszystkich ostatnich 13 spotkaniach. To sporo jak na taką mierną ekipę. Ostatnie spotkanie w którym nie strzelili bramki był domowy mecz z Adelajdą 06/12/2024. Czujesz że 13 przyniesie im tarta ?Newcastle Jets - Western Utd.
Przedmeczowo patrząc na suche statystyki pomyślałem sobie, że Jetsi strzelą na pewno, ale kurs 1.20 mnie nie urządzał. Teraz jest wyższy i biorąc pod uwagę, że mieli kilka okazji (choć fakt faktem jedyne o co mogą teraz walczyć to o najniższy wymiar kary), to próbujemy na farta - gol Jets @1.62
Jeden Murzyn tylko nie wiedział, że koledzy mecz oj....iNewcastle Jets - Western Utd.
Przedmeczowo patrząc na suche statystyki pomyślałem sobie, że Jetsi strzelą na pewno, ale kurs 1.20 mnie nie urządzał. Teraz jest wyższy i biorąc pod uwagę, że mieli kilka okazji (choć fakt faktem jedyne o co mogą teraz walczyć to o najniższy wymiar kary), to próbujemy na farta - gol Jets @1.62
Co może pójść nie tak? Absolutnie wszystko – ale jeśli świat ma jeszcze trochę logiki, ten typ powinien wejść jak kangur do torby matki.
To było Banzai! choć @ zachęcał ofc, ale tego meczu to chyba razem z nami nie oglądasz?Wezmę under 6.5 po kursie 2.24.
Gdzieniegdzie nawet osiemPiłka jest okrągła, a bramki są dwie![]()
Ja wiem jaki ty masz plan a ty wiesz jaki jest mój - koniec overkow - co za dużo to nie zdrowoNo i jak sądzicie pany . W którą to stronę pójdzie teraz w Sydney ? Niby gospodarze atakują ale jednak Wellington zdobyli bramkę . 1:1 HT . Mam pewien plan ale muszę poczekać jak na Sydney wskoczy kurs @2 . Póki co WilliamHill płaci "marne" @1,61
Fakt faktem na Byki jest kosmiczny kurs przeciwko Jets. Buki przewidują też grad bramek co nie dziwi patrząc na ich historię oraz poprzednie spotkania tych drużyn. Czyli coUp
To nie koniec cyrków w APL.
Wystarczy zerknąć na tabelę i rozkład spotkań. Waszej uwadze polecam mecze z udziałem Sky Blues i Byków. W tej kolejce "sami wiecie kto" przestawił wajchę i się porobiłoCzas pogardy cytując klasyka i
"Ess'tuath esse!"...