Na jutro... Coś mi się wydaje, że mogą się trafić niespodzianki... dziś było blisko... City dało radę i na pewno podniosło ciśnienie pozostałym zespołom z górnej połowy tabeli. Teraz te zespoły muszą zdobyć 3 pkt, aby być w grze o top 2 lub top 6.
Nixi - Victory
Nixi bez formy, Victory musi cisną... pech chciał, że mecz jest rozgrywany na Sky Stadium. Ja tu widzę, że może być każdy wynik, dlatego optymalnie wybieram z
forbet:
1X - @2,13
2:3
SFC - Auckland
Kolejny mecz gdzie może się wszystko zdarzyć. Porażka Auckland może im mocno skomplikować szanse w wyścigu o premiere... porażka SFC, mocno komplikuje gościom walkę o top 6... dla mnie X w grze, ale tutaj biorę z
forbet:
un2,5 - @2,27
2:2
F3 derby - to sobie daruję.
Perth - Adelaida
forbet 1X - @2,11
4:1
Oba zespoły w kryzysie... Perth w kryzysie od początku sezonu, Adelajda w tym roku kalendarzowym zaczęła zawodzić. Coś mi się wydaje, że fazę playoff to sobie odpuścili w tym sezonie. Może się mylę... chciał bym się mylić, ponieważ to by mogło skutkować ciekawą końcówką sezonu zasadniczego.
Wszystkie jutrzejsze mecze mogą zakończyć się każdym wynikiem i to mnie nie zaskoczy. Stawka minimalna, for fun... i niech się dzieje.