>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne , City vs Roar, jest 2-2
Co to? City nie chcą top2?
Over 4,5 po @ 2,0 za drobne biorę.GL!
Edit
85 min 3-2 i dziękuję 👌

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5148
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Na jutro... Coś mi się wydaje, że mogą się trafić niespodzianki... dziś było blisko... City dało radę i na pewno podniosło ciśnienie pozostałym zespołom z górnej połowy tabeli. Teraz te zespoły muszą zdobyć 3 pkt, aby być w grze o top 2 lub top 6.

Nixi - Victory

Nixi bez formy, Victory musi cisną... pech chciał, że mecz jest rozgrywany na Sky Stadium. Ja tu widzę, że może być każdy wynik, dlatego optymalnie wybieram z forbet:

1X - @2,13 2:3

SFC - Auckland

Kolejny mecz gdzie może się wszystko zdarzyć. Porażka Auckland może im mocno skomplikować szanse w wyścigu o premiere... porażka SFC, mocno komplikuje gościom walkę o top 6... dla mnie X w grze, ale tutaj biorę z forbet:

un2,5 - @2,27 2:2

F3 derby - to sobie daruję.

Perth - Adelaida

forbet 1X - @2,11 4:1

Oba zespoły w kryzysie... Perth w kryzysie od początku sezonu, Adelajda w tym roku kalendarzowym zaczęła zawodzić. Coś mi się wydaje, że fazę playoff to sobie odpuścili w tym sezonie. Może się mylę... chciał bym się mylić, ponieważ to by mogło skutkować ciekawą końcówką sezonu zasadniczego.

Wszystkie jutrzejsze mecze mogą zakończyć się każdym wynikiem i to mnie nie zaskoczy. Stawka minimalna, for fun... i niech się dzieje.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3891
successful 3,1M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Sydney - Auckland
Typ: X2
@1.53 Fortuna

Ja w tym meczu widzę pozostanie Auckland na pozycji lidera choć fakt, że te ostatnie remisu trochę im pogorszyły sytuację. Mają teraz na plecach dwóch mocnych rywali, którzy jeszcze nie odpuścili walki o mistrzostwo, co zresztą pokazuje ich nie dawna forma (obie z czterema zwycięstwami w pięciu ostatnich kolejkach, w porównaniu do z Aycklamd, który ugrał w tym czasie cztery remisy). Nie sądzę jednak, by Sydney było na tyle silne, by wygrać. Trzy ostatnie mecze rozgrywane na Sydney Football Stadium nie przyniosły im wygranej. Idę za przedłużeniem tej serii.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3269
piotrex007 257,6K

piotrex007

Użytkownik
Narazie overowy dzień w Australii, ale nie odwiedzie mnie to od spróbowania kolejnego overu w najbliższym spotkaniu. Obie drużyny już raczej do play offów nie wejdą 🤔 Może być wesoły mecz i na to liczę 🤔😎

Newcastle Jets - Central Coast Mariners
Typ: over 3,5
Kurs: 2,11 w 888starz

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4762
Lukasz1988!! 1,4M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Australian A-League Men

11'
Perth Glory
1
0
Adelaide United

WilliamHill
Adelaide win @3
Adelaide I over 3,5 @3,70
Adelaide I over 4,5 @4,33

No Adelaide oddala się tym samym od Play offow ...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +876
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Australian A-League Men

11'
Perth Glory
1
0
Adelaide United

WilliamHill
Adelaide win @3
Adelaide I over 3,5 @3,70
Adelaide I over 4,5 @4,33
Adelajda to odp.... takie g....o w 1 pol., że na miejscu Red Army to bym ich zaj....
Dramatyczna postawa gości. No chyba, że w szatni będzie cud i po przerwie nagle przypomną sobie jak się robi soccer...
I walną że 4 gole 😏 Na razie karny qutas dla Reds!

Otrzymane punkty reputacji: +2944
Lukasz1988!! 1,4M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Adelajda to odp.... takie g....o w 1 pol., że na miejscu Red Army to bym ich zaj....
Dramatyczna postawa gości. No chyba, że w szatni będzie cud i po przerwie nagle przypomną sobie jak się robi soccer...
I walną że 4 gole 😏 Na razie karny qutas dla Reds!
A było wejść w overy (od wczoraj pięknie siadają wszystkie mecze ) to sobie coś wymyśliłem . Myślałem ,że będzie im zależeć grać w Play offach ale najwidoczniej nie ...

Otrzymane punkty reputacji: +876
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Perth, 4-1 🙃😏no to na dobicie ?
Over 5,5 po @ 2,1 za drobne... Bo jaja sobie kangury robią ☝
Edit
Ft 4-1 nie było ciosu łaski... Shame Reds, shame!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1949
Do góry Bottom