Z tą presją to bym akurat polemizował - ok chłopak jest młody ale już gra od pół roku, błędy popełnia każdy bramkarz nawet tak doświadczony jak Wojciech Szczęsny.
Sorry mój błąd ty mówisz o graczu z pola
Tu wymieniona sytuacja:
74:14
Melbourne Victory v Central Coast Mariners
Under 2.5 ależ mnie przeciągnęli 3:0 w 92'
2.0
WilliamHill
Goście wyglądają fa tal nie - jeżeli gospodarze nie strzela trzeciego gola ( mieli na razie jeden strzał na bramkę w tej połowie) to skończy się 2:0.
Powiem Ci że jestem w ciężkim szoku gdyż myślałem podobnie a dzisiaj marynarze totalne dno i dwa metry mułu. Ci mówi zawodnicy są za słabi nawet na tą ligę. Bez ich motorka napędowego (Kupił) nie potrafią sklecić żadnej akcji. Mamy 83 minutę a oni nawet strzału nie oddali w drugiej połowie.
Eames - dużo gra (praktycznie cały ten sezon).. Z tym, że skoro On gra całe mecze - no to albo jest talent, albo z kadrą CCM tak krucho. Pewnie na wymóg młodzieżowca w składzie to wystarczy.. ale to co zrobił kiksa to jego. Później jeszcze to pocieszanie przez kolegów z zespołu. Nie za dobrze to wygląda od strony jego głowy.
CCM już zakończyło sezon. Szkoda.
Na jutro - Jets - Auckland
Jets jeszcze walczy o playoffy... i w sumie myślę, że w odróżnieniu od wcześniejszych sezonów, to w tym im zależy. Auckland zadowoli się choćby jednym punktem.
Również myślę, że Jets nie przegra. 1X - @1,92 (
forbet)
1:!
Z drugiej strony boję się, że ten mecz to jeden z kilku, które nam pozostały będą wykorzystane przez Auckland na podszkolenie się z obrony... un2,5 - @2,22 (
forbet)
- nie będzie dla mnie zaskoczeniem. Na pewno nie spodziewam się aż tak szalonego meczu jak tydzień temu z Adelaidą.