Piłka jest okrągła, a bramki są dwieNa spokojnie powinno być bez bramek do przerwy. Viktory coś tam gra ale obrona przede wszystkim.

Piłka jest okrągła, a bramki są dwieNa spokojnie powinno być bez bramek do przerwy. Viktory coś tam gra ale obrona przede wszystkim.
Nie ma opcji panie kolego . Ja tu wbijam w over 3,5 @1,85Ten Abubakar to skubaniec robi robotę w Roar. Widać że liznął europejskiej piłki.
Czas na przełamanie.
72:04
Perth Glory v Brisbane Roar
Under 3.5
2.0
WilliamHill
Newcastle vs WU,
Jets strzelali bramkę we wszystkich ostatnich 13 spotkaniach. To sporo jak na taką mierną ekipę. Ostatnie spotkanie w którym nie strzelili bramki był domowy mecz z Adelajdą 06/12/2024. Czujesz że 13 przyniesie im tarta ?Newcastle Jets - Western Utd.
Przedmeczowo patrząc na suche statystyki pomyślałem sobie, że Jetsi strzelą na pewno, ale kurs 1.20 mnie nie urządzał. Teraz jest wyższy i biorąc pod uwagę, że mieli kilka okazji (choć fakt faktem jedyne o co mogą teraz walczyć to o najniższy wymiar kary), to próbujemy na farta - gol Jets @1.62
Jeden Murzyn tylko nie wiedział, że koledzy mecz oj....iNewcastle Jets - Western Utd.
Przedmeczowo patrząc na suche statystyki pomyślałem sobie, że Jetsi strzelą na pewno, ale kurs 1.20 mnie nie urządzał. Teraz jest wyższy i biorąc pod uwagę, że mieli kilka okazji (choć fakt faktem jedyne o co mogą teraz walczyć to o najniższy wymiar kary), to próbujemy na farta - gol Jets @1.62
Co może pójść nie tak? Absolutnie wszystko – ale jeśli świat ma jeszcze trochę logiki, ten typ powinien wejść jak kangur do torby matki.
To było Banzai! choć @ zachęcał ofc, ale tego meczu to chyba razem z nami nie oglądasz?Wezmę under 6.5 po kursie 2.24.
Gdzieniegdzie nawet osiemPiłka jest okrągła, a bramki są dwie![]()
Ja wiem jaki ty masz plan a ty wiesz jaki jest mój - koniec overkow - co za dużo to nie zdrowoNo i jak sądzicie pany . W którą to stronę pójdzie teraz w Sydney ? Niby gospodarze atakują ale jednak Wellington zdobyli bramkę . 1:1 HT . Mam pewien plan ale muszę poczekać jak na Sydney wskoczy kurs @2 . Póki co WilliamHill płaci "marne" @1,61