Perth vs Roar, jest 1-2
Łamagi kontra niemoty. To może jakimś cudem baba z gwizdkiem coś dopomoże.
Ps
Chuj... wyglądając jedni i drudzy, nie mogę tego oglądać, pass...
Edit
Wymęczyli kulawi że ślepymi na 1-3 ale oczy dalej bolą od nieporadności jednych i drugich...
Na jutro... chyba wszystkie mecze są z tych mniej oczywistych. Niby faworyci powinni spokojnie ogarnąć... ale kurs na Auckland jest mega słaby a i w samym meczu może się wszystko zdarzyć. W Newcastle, moze być niespodzianka. W Sydney też może być. I ja biorę na kupon ten ostatni mecz:
SFC - Nixi
Nixi w fatalnej formie, SFC za to po meczu w środku tygodnia. Pobieram niespodziankę i przełamanie Nixów w najmniej oczywistym momencie (forbet) SFC wygra mecz - nie @2,9
Newcastle live...
Nawet jakby Jetsi wygrali ten mecz, choć ja pobrałem live x po @ 2,20 za drobne, (dla sportu), to w następnych meczach zaczną oddawać punkty. Zobaczycie
Ft 1-1, Jetsi zawsze będą kombinować, oni już tacy są po prostu 🫰
Newcastle vs WU,
Ht na razie 0-2, Jets robi to co lubi, na razie ich po prostu nie ma
Edit
Ht 0-4
Oni (Jetsi) po prostu tacy są
Podobnie jak wczoraj może dalej też będą jaja, over 6,5 po @ 2,60 za drobne 4fun, bo takie mecze trzeba tylko tak traktować. Australia teraz to jeden wielki żart
Edit
2-5 a mecz się jeszcze nie skończył...
Edit2
Hahaha 2-6 jakby dodać jeszcze obijanie poprzeczki itd to byłoby z 10 goli na luzie... Mają rozmach złodziejskie nasienie. Całe Newcastle to widzi....
Przedmeczowo patrząc na suche statystyki pomyślałem sobie, że Jetsi strzelą na pewno, ale kurs 1.20 mnie nie urządzał. Teraz jest wyższy i biorąc pod uwagę, że mieli kilka okazji (choć fakt faktem jedyne o co mogą teraz walczyć to o najniższy wymiar kary), to próbujemy na farta - gol Jets @1.62
Przedmeczowo patrząc na suche statystyki pomyślałem sobie, że Jetsi strzelą na pewno, ale kurs 1.20 mnie nie urządzał. Teraz jest wyższy i biorąc pod uwagę, że mieli kilka okazji (choć fakt faktem jedyne o co mogą teraz walczyć to o najniższy wymiar kary), to próbujemy na farta - gol Jets @1.62
Jets strzelali bramkę we wszystkich ostatnich 13 spotkaniach. To sporo jak na taką mierną ekipę. Ostatnie spotkanie w którym nie strzelili bramki był domowy mecz z Adelajdą 06/12/2024. Czujesz że 13 przyniesie im tarta ?
Sydney FC – Wellington Phoenix @ 2,05 Fortuna Sydney wygra Over 2,5 gola Over 6,5 rzutu rożnego
Sydney walczy o playoffy, więc to moment, żeby się spiąć i zgarnąć trzy punkty. Wellington jest w fatalnej formie, a wyjazdy im nie służą, więc w teorii powinni tu polec. No ale mówimy o A-League, gdzie każdy może wygrać z każdym – zwłaszcza gdy nie powinien. Over 2,5 gola? Australia to liga, gdzie obrona to raczej sugestia niż obowiązek. Over 6,5 rożnego? Sydney gra skrzydłami, Wellington wybija na oślep, więc powinno się nazbierać. Co może pójść nie tak? Absolutnie wszystko – ale jeśli świat ma jeszcze trochę logiki, ten typ powinien wejść jak kangur do torby matki.
To było Banzai! choć @ zachęcał ofc, ale tego meczu to chyba razem z nami nie oglądasz?
Edit
2-5 a "mecz"/cyrk się jeszcze nie skończył
Edit 1
2-6, w biały dzień tak kraść. Mają rozmach sk....
Mieliśmy swego czasu Rozbitków28 (CCM) teraz mamy Tankowców26 (Jets)...
Zgniły czas w Australii, zgniły i bagienny
Ps
A myślałem, że wszystko już na Antypodach widziałem...