>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Na 1:0 pada jedna z piękniejszych bramek sezonu

Poza tym ciekawych akcji jak na lekarstwo
Na razie 1:1... ale przypomnę gol z przed kilku lat, który mi się pokazał na tablicy:

i 1:1: się skończyło w Adelaidzie... spora niespodzianka. Zwłaszcza po tym co Adelaida pokazała w Auckland. Gol dla Roar równie pięknej urody co dla Adelaidy. Dwa fajne gole i podział punktów. Sam nie wiem czy Roar zaczęło coś grać, czy Adelaida aż taką ma huśtawkę formy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2025
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Na razie 1:1... ale przypomnę gol z przed kilku lat, który mi się pokazał na tablicy:

i 1:1: się skończyło w Adelaidzie... spora niespodzianka. Zwłaszcza po tym co Adelaida pokazała w Auckland. Gol dla Roar równie pięknej urody co dla Adelaidy. Dwa fajne gole i podział punktów. Sam nie wiem czy Roar zaczęło coś grać, czy Adelaida aż taką ma huśtawkę formy.
Idealnie wykonany karny.

Czas na zmiany i odpoczynek liczę że już nic więcej nie wpadnie.

77:24
Western United v Wellington Phoenix
Under 4.5
2.00

WilliamHill

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1487
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
W Melbourne koszmarny błąd Eames'a i 1:0 dla gospodarzy. Szkoda tego 17-to latka, wygląda, że presja go przerosła.

Otrzymane punkty reputacji: +865
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
W Melbourne koszmarny błąd Eames'a i 1:0 dla gospodarzy. Szkoda tego 17-to latka, wygląda, że presja go przerosła.
Z tą presją to bym akurat polemizował - ok chłopak jest młody ale już gra od pół roku, błędy popełnia każdy bramkarz nawet tak doświadczony jak Wojciech Szczęsny.

Sorry mój błąd ty mówisz o graczu z pola :)

Tu wymieniona sytuacja:

74:14
Melbourne Victory v Central Coast Mariners
Under 2.5 ależ mnie przeciągnęli 3:0 w 92'
2.0
WilliamHill

Goście wyglądają fa tal nie - jeżeli gospodarze nie strzela trzeciego gola ( mieli na razie jeden strzał na bramkę w tej połowie) to skończy się 2:0.

Na jutro... na pewno apetycznie wygląda 3x1... ale to zbyt apetyczne. Jak snajp snajp napisał.. CCM już bez bagażu AFC. Do tego ta seria 4 porażek i 8 meczy bez zwycięstwa... to wygląda fatalnie. Wcale mnie tu niespodzianka w postaci 2 nie zdziwi.. ja sobie zagram na kierunek 'łamak' - w obie strony:
Powiem Ci że jestem w ciężkim szoku gdyż myślałem podobnie a dzisiaj marynarze totalne dno i dwa metry mułu. Ci mówi zawodnicy są za słabi nawet na tą ligę. Bez ich motorka napędowego (Kupił) nie potrafią sklecić żadnej akcji. Mamy 83 minutę a oni nawet strzału nie oddali w drugiej połowie.

Ostatnia edycja:
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Bez nazwy2.png
Już byłem w ogródku, już się witałem z gąską :) ale Grozos wszystko spie.......

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1168
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Z tą presją to bym akurat polemizował - ok chłopak jest młody ale już gra od pół roku, błędy popełnia każdy bramkarz nawet tak doświadczony jak Wojciech Szczęsny.

Sorry mój błąd ty mówisz o graczu z pola :)

Tu wymieniona sytuacja:

74:14
Melbourne Victory v Central Coast Mariners
Under 2.5 ależ mnie przeciągnęli 3:0 w 92'
2.0
WilliamHill

Goście wyglądają fa tal nie - jeżeli gospodarze nie strzela trzeciego gola ( mieli na razie jeden strzał na bramkę w tej połowie) to skończy się 2:0.

Powiem Ci że jestem w ciężkim szoku gdyż myślałem podobnie a dzisiaj marynarze totalne dno i dwa metry mułu. Ci mówi zawodnicy są za słabi nawet na tą ligę. Bez ich motorka napędowego (Kupił) nie potrafią sklecić żadnej akcji. Mamy 83 minutę a oni nawet strzału nie oddali w drugiej połowie.
Eames - dużo gra (praktycznie cały ten sezon).. Z tym, że skoro On gra całe mecze - no to albo jest talent, albo z kadrą CCM tak krucho. Pewnie na wymóg młodzieżowca w składzie to wystarczy.. ale to co zrobił kiksa to jego. Później jeszcze to pocieszanie przez kolegów z zespołu. Nie za dobrze to wygląda od strony jego głowy.

CCM już zakończyło sezon. Szkoda.

Na jutro - Jets - Auckland

Jets jeszcze walczy o playoffy... i w sumie myślę, że w odróżnieniu od wcześniejszych sezonów, to w tym im zależy. Auckland zadowoli się choćby jednym punktem.

Również myślę, że Jets nie przegra. 1X - @1,92 (forbet) 1:!

Z drugiej strony boję się, że ten mecz to jeden z kilku, które nam pozostały będą wykorzystane przez Auckland na podszkolenie się z obrony... un2,5 - @2,22 (forbet) - nie będzie dla mnie zaskoczeniem. Na pewno nie spodziewam się aż tak szalonego meczu jak tydzień temu z Adelaidą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5723
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Newcastle live...
Jest vs Auckland
Zgniłe czasy 😏jak oglądacie mecz i widzieliście "strzał" Grozosa przy karnym, to tego... Potem 1-1 ht... Żaden wynik mnie nie zdziwi. Nawet jakby Jetsi wygrali ten mecz, choć ja pobrałem live x po @ 2,20 za drobne, (dla sportu), to w następnych meczach zaczną oddawać punkty. Zobaczycie ☝
Ft 1-1, Jetsi zawsze będą kombinować, oni już tacy są po prostu 🖖🫰🤞

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +7408
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Hej Panowie

Pamiętajcie że jutro dogrywana jest 14 kolejka:

1000004844.png
Post automatycznie złączony:

Nawet jakby Jetsi wygrali ten mecz, choć ja pobrałem live x po @ 2,20 za drobne, (dla sportu), to w następnych meczach zaczną oddawać punkty. Zobaczycie ☝
Waćpan ciekawe prawi aczkolwiek coś ostatnio za dużo trafia... mam pewne obawy :unsure:

Kompletnie nie rozumiem dlaczego kursy na gospodarzy są tak wysokie. Jak grali z lepszym McArthur było 1.5 a tu 1.6 ?

Melbourne walczy o drugie jakże ważne miejsce przed PO i fakt wygrali już 5 domowych spotkań z rzędu. Jedyny bet który mnie kusi przedmeczowo to under 3 po kursie 1.89.

1000004845.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1857
larkspur 630K

larkspur

Użytkownik
Spróbuję bardzo niestandardowo i proponuje:

Melbourne City - Newcastle Jets
X FT @4.30 fortuna

Ostatnie dwa sezony można zaobserwować grę 3za1 i dziś znowu wychodzi remis 😜😜😜
Tak jakby dziś znowu miał wpaść spory kurs co można zaobserwować na screenie
Wiadomo loteria bo dwa sezony to za mało ale a nóż???
Ostatnio Australia zrobiła się na Tyle nieprzewidywalna że nie zaszkodzi iść tym tropem

1000006648.jpg

Noo i dużo nie brakło bo mięli dużo czasu na zrobienie 1:1..
Bądź co bądź dziwny to był mecz i Australie od jakiegoś czasu lepiej sobie darować do grania

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1131
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Spotkanie zostało przerwane w 14 minucie ze względu na wyładowania atmosferyczne.

1000004847.png

Podobno piłkarze mają wrócić do gry o 10:17 tj. 20:17 czasu lokalnego.

Otrzymane punkty reputacji: +489
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne, o-1
Jetsi chcą oddać ale City nie chcą brać ...
Przez chwilę był 1x po 2,20 , pobrałem za drobne...
Edit
Ft 0-1
Jets bardzo chciało przegrać ale City nie chciało wygrać , poważnie....😉ja widziałem to go....o jakby kto pytał...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1840
Lukasz1988!! 1,3M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Australian A-League Men
77'
Melbourne City

0
1
Newcastle Jets

WilliamHill
Over 1,5 @1,73
Melbourne City z x @2,25
Ale żenada ... Może jakby City ze 100 strzałów oddało to może by wpadła bramka ...

Ostatnia edycja:
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Australian A-League Men
77'
Melbourne City

0
1
Newcastle Jets

WilliamHill
Over 1,5 @1,73
Melbourne City z x @2,25
Blokował mnie wynik Kawasaki do przerwy ale też w to wchodzę. Tutaj będzie remis Pan 😎 - albo drugi gol Jest 😂

89:21
Melbourne City v Newcastle Jets
Over 1.5
3.5
WilliamHill

1000004849.png dobre wariaciki. Przynajmniej przedmeczowy bet na U3 siadł bez problemu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1414
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Co strzał to bramka - dzwoniłem do Filipa do przerwy już nic nie wpadnie ;)

24:43
Adelaide United v Macarthur FC
Under 4.5 HT
2.2
WilliamHill

1000004863.png

Strzelili i czwartą ale sędzia nie uznał. Filip na razie fatalny mecz.

1000004865.jpg

Jak znam życie po przerwie max jedną wpadnie. Dlatego biorę:
Under 6.5 co za mecz!
2.2
WilliamHill

wykonuję próbę ostateczną

78:08
Adelaide United v Macarthur FC
under 8.5
2.0
WilliamHill

Meczyk palce lizać. Przeżyjmy to jeszcze raz.

9 strzałów 8 goli i 8 różnych strzelców bramek 🤯

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +624
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Tego dzisiejszego wyniku to powiem Wam szczerze to nie trafił bym.. baaaa.. nie był bym blisko. To jest ta radość, że nie wymyślałem tutaj jakichś typów bo to by było totalnie w płot. Ale na jutro już coś wymyślam..

WSW - Victory

Pojedynek Sydney - Melbourne, na ciężkim gruncie na CommBank Stadium gdzie kibice to 12 zawodnik, spotkanie obu zespołów, które walczą top 2. Pytanie czy WSW się podłoży, aby zrobić miejsce dla SFC czy jednak powalczy. Jestem optymistą, więc myślę, że powalczy dla kibiców i dla SFC (bo przecież, przy dobrych wiatrach SFC może wejść do playoffów kosztem Victory. Biorę kierunek na gospodarzy:

(forbet) - 1 - @2,55. 4:2 - wyłączyłem mecz po pierwszej połowie. Przed meczem myślałem, że nie będzie wałka, po 1 połowie widziałem, że jednak jest wałek i WSW oddało mecz, a po meczu widzę, że był, ale nie że WSW oddało mecz tylko zagrało łamaka

Perth - Roar

To może być mecz.. oba zespoły bez zmartwień, oba bez presji... może jeszcze nie myślą o wakacjach.

(forbet) 2+ov2,5 - @3,25 1:3

//edit - dodam składy:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3103
successful 3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
WSW - Melbourne Victory
Typ: WSW strzeli w 1. połowie
@1.82 Fortuna

WSW na szóstym miejscu w A-League, lecz mają jeden mecz rozegrany mniej niż czołówka. Biorąc pod uwagę ostatnią dyspozycję czuję że powalczą dziś o jak najlepszy wynik, znajdując drogę do bramki już w pierwszej odsłonie gry. To co zwraca uwagę to fakt, że wygrali cztery spośród ostatnich pięciu spotkań i nadzór co bądź tą ścisłą czołówkę gonią. Melbourne również notuje dobrą passę spotkań ale wyjazdowo już nie wygląda to tak dobrze - w delegacjach wygrali tylko jedno spośród pięciu ostatnio rozegranych meczach ligowych. Mimo wszystko aż 10 ostaynich meczów z ich udziałem kończyło się minimum dwiema bramkami. Widzę tu otwartą grę ze sporą ilością sytuacji bramkowych. Obstawiam, że w pierwszej połowie zobaczymy bramkę zdobytą przed gospodarzy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3835
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
WSW vs Big V
Nie wiem co Pan Li zaplanował tym razem, ale jakby chciał uje... popsuć 99,% kuponów na całym świecie to zapakowałby pod korek under i brak bts-a 😏 w tym spotkaniu...
Ja zostawiam sobie na live ten mecz bo bagienko APL co drugi mecz (gdzieś tak) wybija... KTF!
Edit
Ht 1-2, przez chwilę myślałem, że będą nudy, ale soccer boys się rozkręcili. Nie zamierzam ich za to strofować. niech się bawią dalej...
Over 5,5 za drobne po @ 3,10 dla lepszego oglądania. GL!
Edit 1
Ft 4-2, łamak jak cholera, Pan Li zarobiony, a ja skromny plus...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5831
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Na spokojnie powinno być bez bramek do przerwy. Viktory coś tam gra ale obrona przede wszystkim.

24:14
Western Sydney Wanderers v Melbourne Victory
Under 0.5 HT
2.0
WilliamHill

Poczekam jeszcz i wezmę jeszcze under 3.5.

Kompletnie nie rozumiem czemu Diles zmienia swoich najlepszych zawodników na boisku. Już obrona Częstochowy?

WS Wanderers ich pokarali. Czas wejść w underek.

78:42
Western Sydney Wanderers v Melbourne Victory
Under 4.5
2.0
WilliamHill

Piłka jest okrągła, a bramki są dwie 😊😁
Dokładnie ;) cytując klasyka dziś powalczą o jak najlepszy wynik :p

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1492
Do góry Bottom