>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

A-League

majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Na 1:0 pada jedna z piękniejszych bramek sezonu

Poza tym ciekawych akcji jak na lekarstwo
Na razie 1:1... ale przypomnę gol z przed kilku lat, który mi się pokazał na tablicy:

i 1:1: się skończyło w Adelaidzie... spora niespodzianka. Zwłaszcza po tym co Adelaida pokazała w Auckland. Gol dla Roar równie pięknej urody co dla Adelaidy. Dwa fajne gole i podział punktów. Sam nie wiem czy Roar zaczęło coś grać, czy Adelaida aż taką ma huśtawkę formy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2025
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Na razie 1:1... ale przypomnę gol z przed kilku lat, który mi się pokazał na tablicy:

i 1:1: się skończyło w Adelaidzie... spora niespodzianka. Zwłaszcza po tym co Adelaida pokazała w Auckland. Gol dla Roar równie pięknej urody co dla Adelaidy. Dwa fajne gole i podział punktów. Sam nie wiem czy Roar zaczęło coś grać, czy Adelaida aż taką ma huśtawkę formy.
Idealnie wykonany karny.

Czas na zmiany i odpoczynek liczę że już nic więcej nie wpadnie.

77:24
Western United v Wellington Phoenix
Under 4.5
2.00

WilliamHill

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1487
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
W Melbourne koszmarny błąd Eames'a i 1:0 dla gospodarzy. Szkoda tego 17-to latka, wygląda, że presja go przerosła.

Otrzymane punkty reputacji: +865
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
W Melbourne koszmarny błąd Eames'a i 1:0 dla gospodarzy. Szkoda tego 17-to latka, wygląda, że presja go przerosła.
Z tą presją to bym akurat polemizował - ok chłopak jest młody ale już gra od pół roku, błędy popełnia każdy bramkarz nawet tak doświadczony jak Wojciech Szczęsny.

Sorry mój błąd ty mówisz o graczu z pola :)

Tu wymieniona sytuacja:

74:14
Melbourne Victory v Central Coast Mariners
Under 2.5 ależ mnie przeciągnęli 3:0 w 92'
2.0
WilliamHill

Goście wyglądają fa tal nie - jeżeli gospodarze nie strzela trzeciego gola ( mieli na razie jeden strzał na bramkę w tej połowie) to skończy się 2:0.

Na jutro... na pewno apetycznie wygląda 3x1... ale to zbyt apetyczne. Jak snajp snajp napisał.. CCM już bez bagażu AFC. Do tego ta seria 4 porażek i 8 meczy bez zwycięstwa... to wygląda fatalnie. Wcale mnie tu niespodzianka w postaci 2 nie zdziwi.. ja sobie zagram na kierunek 'łamak' - w obie strony:
Powiem Ci że jestem w ciężkim szoku gdyż myślałem podobnie a dzisiaj marynarze totalne dno i dwa metry mułu. Ci mówi zawodnicy są za słabi nawet na tą ligę. Bez ich motorka napędowego (Kupił) nie potrafią sklecić żadnej akcji. Mamy 83 minutę a oni nawet strzału nie oddali w drugiej połowie.

Ostatnia edycja:
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Bez nazwy2.png
Już byłem w ogródku, już się witałem z gąską :) ale Grozos wszystko spie.......

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1168
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Z tą presją to bym akurat polemizował - ok chłopak jest młody ale już gra od pół roku, błędy popełnia każdy bramkarz nawet tak doświadczony jak Wojciech Szczęsny.

Sorry mój błąd ty mówisz o graczu z pola :)

Tu wymieniona sytuacja:

74:14
Melbourne Victory v Central Coast Mariners
Under 2.5 ależ mnie przeciągnęli 3:0 w 92'
2.0
WilliamHill

Goście wyglądają fa tal nie - jeżeli gospodarze nie strzela trzeciego gola ( mieli na razie jeden strzał na bramkę w tej połowie) to skończy się 2:0.

Powiem Ci że jestem w ciężkim szoku gdyż myślałem podobnie a dzisiaj marynarze totalne dno i dwa metry mułu. Ci mówi zawodnicy są za słabi nawet na tą ligę. Bez ich motorka napędowego (Kupił) nie potrafią sklecić żadnej akcji. Mamy 83 minutę a oni nawet strzału nie oddali w drugiej połowie.
Eames - dużo gra (praktycznie cały ten sezon).. Z tym, że skoro On gra całe mecze - no to albo jest talent, albo z kadrą CCM tak krucho. Pewnie na wymóg młodzieżowca w składzie to wystarczy.. ale to co zrobił kiksa to jego. Później jeszcze to pocieszanie przez kolegów z zespołu. Nie za dobrze to wygląda od strony jego głowy.

CCM już zakończyło sezon. Szkoda.

Na jutro - Jets - Auckland

Jets jeszcze walczy o playoffy... i w sumie myślę, że w odróżnieniu od wcześniejszych sezonów, to w tym im zależy. Auckland zadowoli się choćby jednym punktem.

Również myślę, że Jets nie przegra. 1X - @1,92 (forbet) 1:!

Z drugiej strony boję się, że ten mecz to jeden z kilku, które nam pozostały będą wykorzystane przez Auckland na podszkolenie się z obrony... un2,5 - @2,22 (forbet) - nie będzie dla mnie zaskoczeniem. Na pewno nie spodziewam się aż tak szalonego meczu jak tydzień temu z Adelaidą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5381
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Newcastle live...
Jest vs Auckland
Zgniłe czasy 😏jak oglądacie mecz i widzieliście "strzał" Grozosa przy karnym, to tego... Potem 1-1 ht... Żaden wynik mnie nie zdziwi. Nawet jakby Jetsi wygrali ten mecz, choć ja pobrałem live x po @ 2,20 za drobne, (dla sportu), to w następnych meczach zaczną oddawać punkty. Zobaczycie ☝
Ft 1-1, Jetsi zawsze będą kombinować, oni już tacy są po prostu 🖖🫰🤞

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +7066
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Hej Panowie

Pamiętajcie że jutro dogrywana jest 14 kolejka:

1000004844.png
Post automatycznie złączony:

Nawet jakby Jetsi wygrali ten mecz, choć ja pobrałem live x po @ 2,20 za drobne, (dla sportu), to w następnych meczach zaczną oddawać punkty. Zobaczycie ☝
Waćpan ciekawe prawi aczkolwiek coś ostatnio za dużo trafia... mam pewne obawy :unsure:

Kompletnie nie rozumiem dlaczego kursy na gospodarzy są tak wysokie. Jak grali z lepszym McArthur było 1.5 a tu 1.6 ?

Melbourne walczy o drugie jakże ważne miejsce przed PO i fakt wygrali już 5 domowych spotkań z rzędu. Jedyny bet który mnie kusi przedmeczowo to under 3 po kursie 1.89.

1000004845.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +642
larkspur 624,4K

larkspur

Użytkownik
Spróbuję bardzo niestandardowo i proponuje:

Melbourne City - Newcastle Jets
X FT @4.30 fortuna

Ostatnie dwa sezony można zaobserwować grę 3za1 i dziś znowu wychodzi remis 😜😜😜
Tak jakby dziś znowu miał wpaść spory kurs co można zaobserwować na screenie
Wiadomo loteria bo dwa sezony to za mało ale a nóż???
Ostatnio Australia zrobiła się na Tyle nieprzewidywalna że nie zaszkodzi iść tym tropem

1000006648.jpg

Noo i dużo nie brakło bo mięli dużo czasu na zrobienie 1:1..
Bądź co bądź dziwny to był mecz i Australie od jakiegoś czasu lepiej sobie darować do grania

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1131
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Spotkanie zostało przerwane w 14 minucie ze względu na wyładowania atmosferyczne.

1000004847.png

Podobno piłkarze mają wrócić do gry o 10:17 tj. 20:17 czasu lokalnego.

Otrzymane punkty reputacji: +489
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne, o-1
Jetsi chcą oddać ale City nie chcą brać ...
Przez chwilę był 1x po 2,20 , pobrałem za drobne...
Edit
Ft 0-1
Jets bardzo chciało przegrać ale City nie chciało wygrać , poważnie....😉ja widziałem to go....o jakby kto pytał...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1840
Lukasz1988!! 1,3M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Australian A-League Men
77'
Melbourne City

0
1
Newcastle Jets

WilliamHill
Over 1,5 @1,73
Melbourne City z x @2,25
Ale żenada ... Może jakby City ze 100 strzałów oddało to może by wpadła bramka ...

Ostatnia edycja:
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Australian A-League Men
77'
Melbourne City

0
1
Newcastle Jets

WilliamHill
Over 1,5 @1,73
Melbourne City z x @2,25
Blokował mnie wynik Kawasaki do przerwy ale też w to wchodzę. Tutaj będzie remis Pan 😎 - albo drugi gol Jest 😂

89:21
Melbourne City v Newcastle Jets
Over 1.5
3.5
WilliamHill

1000004849.png dobre wariaciki. Przynajmniej przedmeczowy bet na U3 siadł bez problemu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +339
Do góry Bottom