S
762
srakaptaka
Użytkownik
ale sie wpierdolilem z tym bonusem, kontrowalem bo myslem, ze wygram tyle ile jest do wygrania na kuponie a tu dupa
W bukmacherce działa to tak: bukmacherzy przedstawiają promocje a w niej warunki, które wytwarzają i wzmacniają wyobrażenie o wygranej przedstawiając fakty, które tylko o tym mówią. Pozostałe warunki promocji są ukryte pod "*" albo więcej w, czytaj dalej itp. Większość osób nie czyta całych regulaminów... ile się dowiaduje po fakcie co zrobiło nie tak? To dlatego, że bukmacherzy każą nam się skupić na jednym a drugie ukrywają. Jak czytasz "czytasz więcej" to jakie emocje są w porównaniu do "200zł za darmo! wpłać teraz!" to aż krzyczy xD dodatkowo kolory, układ strony i gotowe xD oglądałem też "czy wiesz, że" i tam było 8 osób w kółku i oglądali to samo powtarzane co chwile. Nagle dodali goryla i nikt tego nie zauważył xD to potencjał jest w tymwidze wysyp mistrzów czytania regulaminów
Ja bym nie kombinował bo buk będzie szukał każdego pretekstu żeby nie wypłacić kasy. W pl bukach konto bankowe musi być Polskie. Nie wiem jak w zagranicznych.to wygląda. Założenie Skrilla i weryfikacja to jest chwila. Nie wiem czemu nie zalozysz. Do tego omijasz banki.Witam, takie pytanie. Przeszłoby coś takiego w tym buku? Wpłacam karta załóżmy Visa, konto na mnie dane pl, ip polskie, nie używam żadnych jeton itd. Powiedzmy ugrywam hajs i chce zrobić wypłatę, w opcji wypłat jest pl na konto bankowe jako sepa, ale chcę wybrać kraj Czechy na konto bankowe da radę czy blok ?Konto oczywiscie na mnie .Próbował ktoś tak
Ok ale do tego buka nie wplace skrill... No tylko ten jeton ew krypto.a.chcialem podpytac jakbym zlecil na bank zagr ale faktycznie nie ma co.Ja bym nie kombinował bo buk będzie szukał każdego pretekstu żeby nie wypłacić kasy. W pl bukach konto bankowe musi być Polskie. Nie wiem jak w zagranicznych.to wygląda. Założenie Skrilla i weryfikacja to jest chwila. Nie wiem czemu nie zalozysz. Do tego omijasz banki.
Zacznij używać krypto - z mojego doświadczenia zdecydowanie najlepsza opcja, przy USDT.BEP20 przesył to pare centów, przy Ripple opłat praktycznie nie ma (coś w stylu 0,000001 centa) - później zamieniasz przez P2P Binance na dowolną walutę świata (metodą Blik, Revolut, Wise etc.)Witam, takie pytanie. Przeszłoby coś takiego w tym buku? Wpłacam karta załóżmy Visa, konto na mnie dane pl, ip polskie, nie używam żadnych jeton itd. Powiedzmy ugrywam hajs i chce zrobić wypłatę, w opcji wypłat jest pl na konto bankowe jako sepa, ale chcę wybrać kraj Czechy na konto bankowe da radę czy blok ?Konto oczywiscie na mnie .Próbował ktoś tak
Typowo. Regulamin mówi że jak wygrasz to dostajesz tyle co obstawiałeś za depozyt czyli te 400... ChoreTeż kiedyś s dostałem 467 zł bonusu zrobiłem bodajże X8 czyli jakieś 3500 potem patrzę a na koncie 467 zl
Wszystko fajnie tylko ze rusek bierze około 5% prowizji jak się wypłaca w kryptoZacznij używać krypto - z mojego doświadczenia zdecydowanie najlepsza opcja, przy USDT.BEP20 przesył to pare centów, przy Ripple opłat praktycznie nie ma (coś w stylu 0,000001 centa) - później zamieniasz przez P2P Binance na dowolną walutę świata (metodą Blik, Revolut, Wise etc.)
Który klon i które krypto? Jak zakładasz konto w walucie USDT to 22bet i 888starz wypłacają dokładnie identyczną kwotę, megapari pobiera jakąś prowizję w okolicach 8 centów za wypłatę.Wszystko fajnie tylko ze rusek bierze około 5% prowizji jak się wypłaca w krypto
i jak sie skonczylo ? pytali cie czy cos cie laczy z jakimis typem ?Jak można wypłacić kasę z tego buka ? Robiłem wpłaty za pomocą karty Skrill, jednak w opcjach wypłaty nie ma takiej możliwości. Chciałem przelać na Revolut za pomocą SEPA, jednak nie wysyłają do Litwy. Następnie założyłem konto Jetton Wallet, zrobiłem wpłatę do nich 5PLN, żeby zarejestrować ten portfel u nich, jednak wypłatę na Jetton mi odrzucają podając takie tłumaczenie:
" Nie można podjąć środków na żądanie №1738870113 w wysokości ..... PLN, . (Podjęcie środków możliwe jest jedynie przy wykorzystaniu tych samych danych, które zostały użyte do złożenia depozytu. Jeśli depozyt składany jest za pośrednictwem innych metod płatniczych, to należy podejmować środki proporcjonalnie do wartości depozytów złożonych za pośrednictwem poszczególnych metod płatniczych.) "
Jakieś pomysły ?
edit:
Rozmawiałem właśnie z babką na czacie, kazała mi wysłać skan z konta Jetton Wallet oraz skan transakcji do nich w celu weryfikacji na adres [email protected] , wysłałem więc i czekam...
Nie, nic z tych rzeczy o których piszesz. Po paru godzinach przelew wyszedł i kaska na koncie Jeton się pojawiła. Od tamtego czasu wypłaty zatwierdzane są do strzału i kasa na koncie do godziny.i jak sie skonczylo ? pytali cie czy cos cie laczy z jakimis typem ?