>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja I Liga - Dyskusja, Typy, Newsy, Zakłady Długoterminowe - w sezonie 2022/2023

Status
Zamknięty.
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
Ruch Chorzów - Stal Rzeszów
Typ: over 10.5 @1,78 (10/10) (5:6)
Typ: over 11.5 @2,24 (8/10) (5:6)
Typ: over 12.5 @2,93 (6/10) (5:6)

Witam. Dzisiaj krótko bo mam mało czasu, ale myślę, że treściwie i to co najważniejsze znajdzie się w opisie. Ogólnie rzecz biorąc - rzuty różne. Linie, jakie kto woli, bardziej beziepieczna opcje, może bardziej ryzykowną? To już niech każdy dobierze sobie do swoich potrzeb. Kursy podane z fortuny bowiem unibet dzisiaj coś dlugo myśli nad kursami. Spotykają się dwa zespoły które biją najwięcej cornerów w pierwszej lidze. "Niebiescy" gdy pełni rolę gospodarza srednio wykonuje 7,60 RR na mecz. Stal Rzeszów na obcych stadionach również ponad 7 rogów. Na jesień w Rzeszowie 13 rogów i właśnie myślę, że dzisiaj również może zakręcić się w okolicy 13-15 rogów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +658
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, 1 liga
Godzina: 12:40
Spotkanie: Ruch Chorzów - Stal Rzeszów
Typ:
Superbets: powyżej 11.5 rzutów rożnych i powyżej 2.5 bramki
Kurs: 4.75
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Jeśli chodzi o rogi, to nie widzę tu możliwości żeby było ich mało. Spotykają się 2 drużyny które są w czołówce ligi jeśli chodzi o ten stały fragment gry. Ruch u siebie wykonuje średnio ponad 7 cornerow na mecz, Resovia na wyjeździe też koło 7 . Jak widać oba zespoły z łatwością nabijają ten stały fragment gry.
Jeśli zaś chodzi o bramki, to spodziewam się overovego meczu. Jeżeli pierwsza bramka padnie szybko to over powinien zostać pokryty. Ruch walczy o dogonienie lidera, natomiast Resovia nie wiele traci do miejsca gwarantującego play-off. Obie drużyny mają o co grać i liczę tutaj na otwarte spotkanie i na to, że obie ekipy będą grały o 3 pkt.

tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
Termalica - Skra Częstochowa
Typ: Termalica @1,50 (unibet) (1:0)

(Gram w dublu z Zagłebiem 1X)

Termalica jest na 6. pozycji natomiast Skra zamyka ligowa tabele. Absolutnym faworytem jest chcąca wrócić do ekstraklasy Termalica, popularne "słonie" wygrywajac dzisiejsze spotkanie awansują na 3. miejsce w tabeli, może się zrobić zaledwie 5 pkt do bezpośredniego awansu. Do tej pory zespół z Niecieczy zremisowal 1:1 z GKSem Katowice oraz wygrał 1:0 z GKSem Tychy. Skra jest po dwóch porażkach, z Chojniczanką 0:2 oraz z ŁKSem 1:2. Nie zagra dzisiaj w zespole z Częstochowy Szymon Szymański, podstawowy pomocnik. W zespole dzisiejszych gospodarzy nie zagra Wiktor Biedrzycki który także pauzować będzie za kartki. W pierwszym meczu na jesień wygrała Termalica 2:0. Ciężko szukać pozytywów by akurat dzisiaj Skra zapunktowała na tak ciężkim terenie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1125
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
Przed nami 22. kolejka Fortuna Pierwsza liga.

Puszcza Niepołomice - ŁKS Łódź

Typ: ŁKS @2,60 (unibet) (1:0)

Piątek, godzina 20:30 w Niepołomicach, 4. w ligowej tabeli Puszcza podejmować będzie lidera rozgrywek, zespół prowadzony przez Kazimierza Moskala - Łódzki Klub Sportowy.
Łodzianie pewnym krokiem zmierzają do Ekstraklasy, zespół który nie zaznał smaku porażki od pół roku vs. zespół który był rewelacja jesieni, kto by pomyślał, że Puszcza przezimuje na miejscu premiowanym awansem do najwyższej klasy rozgrywkowej. Przyszła jednak wiosna i widać, że zawodnicy trenera Tułacza spuścili z tonu, 3 mecze i zaledwie jeden punkt. Przegrana z Ruchem (0:1), Stalą Rzeszów (0:1) oraz remis z Chojniczanka (1:1).
W tym samym czasie łodzianie robią 7 pkt - dwukrotnie wygrywajac oraz remisując na inaugurację z GKSem Tychy.
Nikt nie pauzuje jutro za kartki zarówno w Puszczy jak i ŁKSie.
Moim zdaniem bukmacherzy przesadzili z kursami na ten mecz, liczylem, że kurs na W2 będzie w granicach 2,30 ale nie 2,60. Żal nie spróbować zagrać na łodzian którzy są w formie, Pirulo, Mokrzycki a także Szeliga czy Kowalczyk powinni zrobić różnice i wywieźć z Małopolski komplet punktów.
Na jesień w Łodzi, ŁKS wygrał 2:0.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +166
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
GKS Tychy : Zagłębie Sosnowiec
- GKS Tychy suma kartek / powyżej 2.5 - kurs 1.85
- Zagłębie Sosnowiec suma kartek / powyżej 2.5 - kurs 1.85
ETOTO

Lubię takie spotkania , obie ekipy poniżej oczekiwań , co prawda Zagłębie pokazało się z dobrej strony w ostatnim spotkaniu u siebie na inaugurację nowego stadionu z Katowicką Gieksa 2:1 w meczu 8 kartek po 4 dla każdej drużyny , Tyszanie przy tej słabej grze łapią sporo kartek no i główny powód to samo spotkanie bo takie mecze na Śląsku mają swoją adrenalinę i nikt nie odstawia nogi , sędzia także odpowiedni bo Leszek Lewandowski który w 10 meczach 51 żółtek czerwona i 3 karne , idę w kartki i liczę że obie drużyny złapią dziś przynajmniej po 3 karteczki
Aż trudno uwierzyć że przy 30 faulach sędzia Lewandowski pokazał 2 żółtka ....ale cóż z wielkiej chmury mały deszcz

Ostatnia edycja:
ziroxxx 988,7K

ziroxxx

Znawca - Piłka nożna
Górnik Łęczna - Ruch Chorzów, Ruch Chorzów over 4,5 RR @ 1.42
Stal Rzeszów - Chojniczanka Chojnice, Stal Rzeszów over 5,5 RR @ 1.52
Ako: 2.16 Betclic

Analiza:
Ruch i Stal to są dwie maszynki do rożnych w Polskiej I lidze. Można grać wyższe linie, ja biore trochę niższe i łącze to w dublu. W dodatku jeszcze propnuje pograć w kierunku większej ilości rożnych na Ruch i Stal, gdyż przeciwnicy nie nabijają wiele rożnych. Poniżej wrzucam screen przedstawiający statystyki rożnych dwóch najlepszych ekip w lidze.

1678004551038.png

Górnik Łęczna i Chojniczanka nie wygląda dobrze w aspekcie nabijania rożnych. Odpowiednio 14 i 16 drużyna pod względem średniej liczby rzutów rożnych. Jeszcze dorzucę, że Górnik Łęczna pozwala nabić rywalom średnio 5,95 RR/mecz, a Chojniczanka 5,90 RR/mecz. Statystyka wygląda rewelacyjnie :)

tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
Podpisuje się pod tym co napisał nam już ziroxxx ziroxxx, osobiście chciałem pograć wyższe linie na oba zespoły w singlach, niestety ani uni ani rusek zakładów na drużyny nie wystawili, o ile uni nie robi tego już od dłuższego czasu o tyle liczyłem na ruskich, pozostaje więc pograć dubla u "lokalnych" bukmacherów.
Cóż nie ma co powielać tego co zostało już napisane wyżej oraz tego co jest pisane co kolejke, dwa zespoły o najwyższej liczbie cornerów, więc jak co tydzień gramy. :)

Ruch over 5.5 RR @1,78
Stal over 6.5 RR @1,83

(3,26 fortuna)

Ostatnia edycja:
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Stal Rzeszów - Chojniczanka Chojnice

powyżej 2,5 + powyżej 9,5 rzutów rożnych 2,75

Dziś na tapetę biorę spotkanie w ramach I ligi Polskiej. Stal Rzeszów podejmuje u siebie zespół Chojniczanka Chojnice.
Stal Rzeszów tę rundę nie zaczął najlepiej od zwycięstwa i 2óch porażek - wszystkie 3 mecze to 1 albo 2 gole - słabo. Chojniczanka troszkę lepiej bo zwycięstwo, remis i porażka.
Doskonale pamiętam Stal Rzeszów przed przerwą zimową była to drużyna, którą się świetnie oglądało, była to maszynka do zdobywania rzutów rożnych i kiedyś to musi wrócić, liczę na to.
Chojniczanka ma widmo spadku więc każdy punkt jest dla nich ważny.
Stal Rzeszów w 3 meczach zdobył aż 22 rożne co daje nam średnio ponad 7 na mecz, natomiast Chojniczanka tylko 9 rożnych! Osobiście wolałbym dodać same rożnych gospodarzy jednak nie można łączyć tego zakładu z bramkami dlatego jestem zmuszony dodać łączną liczbę rożnych jednak liczę na Rzeszów, że ogarną te minimum 6-7 rożnych a Chojniczanka dopełni formalności.
Druga sprawa gole. Stal w 3 meczach same undery a była to drużyna overa więc liczę, że powrócą na tę ścieżkę. Chojniczanka ostatnio strzela bramki więc to także jest dobry prognostyk.​

Otrzymane punkty reputacji: +325
rozebetonu 36,2K

rozebetonu

Użytkownik
Spotkanie: Sandecja - Odra Opole
Typ: over 2,5 gola
Kurs: 2,10
Bukmacher: BetX
Analiza:
Mecz o sześć punktów w dole tabeli pierwszej ligi, nie podejmę się typować jak się to skończy, ale wydaje mi się, że mogą spokojnie pokryć overek. Odra jest drugą drużyną ligi pod względem over 2,5. W meczach z udziałem Odry padają gole, na wyjazdach na dziesięć spotkań, siedem razy kończyło się powyżej 2,5 gola. Sandecja jest bardziej underowa, ale jeśli już zdarzają się overy to u siebie, na dziesięć spotkań, pięć kończyło się overem. Obie drużyny walczą o życie, licze że szybko padnie bramka i to otworzy mecz! Powodzenia

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Sandecja-Odra Opole
powyżej 4,5 kartki kurs1,45
powyżej 5,5 kartki kurs 1,85
powyżej 6,5 kartki kurs 2,5
oba zespoły powyżej 1 kartki kurs 1,6
Betfan

Mecz o tzw 6 punktów. Oba zespoły w strefie spadkowej lub miejsce nad nią. Szykuję się wojna i bardzo ostra gra. Sędzia Karski bardzo lubi dawać kartki. Jak trzeba to pokazuje 7,8 a nawet 10 się zdarzyło. Ciekawa jest też bezpośrednia statystyka w meczach Sandecja-Odra. Padało w nich 11, 7 (czerwona), 9 kartek. Oba zespoły zbytnio się nie szanują. Zanosi się na wojnę. Dobrym przykładem jest ostatni mecz o tzw 6 pkt , Sandecja z Resovia. Było 11 kartek.

Ps. Nawet oficjalna strona Odry nie kryje, że to będzie wojna. Tytuł z ich strony: WYPRAWA DO NIEPOŁOMIC NA BÓJ (O 6 PUNKTÓW) Z SANDECJĄ

Ostatnia edycja:
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
Sandecja Nowy Sącz - Odra Opole
Typ: over 5.5 kartek @2,10 (STS) (5)

Dzisiaj dokończenie 22. serii gier, Sandecja podejmować będzie Odrę Opole. Mecz na dole tabeli, Sączersi w strefie spadkowej, Odra tuż nad kreską, mecz jak wczoraj Miedzi z Jagiellonią. Powinno iskrzyć od początku. Sandecja w roli gospodarza kartek łapie najwięcej w lidze, średnia na poziomie powyżej 3 na mecz. Odra na wyjazdach ponad 2.5 kartki. Co do sędziego to nie zgodzę się, że lubi on wyciągać kartki, do overowych sedziow w naszej lidze brakuje mu sporo, średnia na poziomie lekko ponad 4, a to plasuje go niziutko, co nie zmienia faktu, że dostał dzisiaj mecz taki w którym musi podreperować średnią. W Opolu zobaczyliśmy 11 kartek. Dzisiaj liczę, że te 6 zobaczymy na pewno. Kurs atrakcyjny, chociaż trzeba odliczyć podatek, bowiem ani uni ani ruscy nie zdecydowali się ma razie by w swoich ofertach dodać kartki do tego meczu.

Ostatnia edycja:
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
Sandecja Nowy Sącz - GKS Katowice
Typ: over 9.5 RR + over 3.5 żk @2,03 (fortuna) (6) & (6)

Zacznijmy od rzutów różnych. Sandecje u siebie bije srednio nieco ponad 6 rogów w meczu natomiast GieKSa 6,27 co plasuje ją na drugim miejsce w lidze w meczach wyjazdowych. Wygląda więc na to, że możemy dzisiaj uświadczyć minimum 10 rzutów różnych. Sandecja do tego meczu przystapi po zmianie trenera, stery po Vardze przejął Tomasz Kafarski i to on ma utrzymać Sandecje w pierwszej lidze. Rywal dzisiaj w zasięgu, spodziewam się zaciętego mecz ale z wieloma sytuacjami podbramkowymi. Nikt nie będzie pauzować za kartki. A jeśli o determinację i zaciętość chodzi to powinny posypać się także kartki, ja pobieram niska linie, ale zobaczmy jak to wygląda w liczbach, sedzia glownym będzie Pan Złotnicki który na pierwszoligowych boiskach ma średnia blisko 6 żółtych kartoników na mecz. Sandecja zbiera ich najwięcej w lidze gdy przystępuje do meczu jako gospodarz, a GieKSa w delegacjach otrzymuje prawie 3 kartki na mecz. Linia spokojnie powinna zostać pokryta.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1524
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
ŁKS Łódź - Stal Rzeszów
Typ: over 10.5 RR @1,95 (1xbet) (15)
Typ: over 9.5 RR + Stal over 1.5 żk @2,05 (fortuna) (15) & (6)

Na szybko dzisiaj bo czas mnie goni.
Rogi w tym meczu wyglądają kusząco, już z samego faktu, że gra w tym meczu Stal Rzeszów, ale również ŁKS w u siebie wygląda dobrze pod tym względem. Łodzianie 6.45 roga na mecz u siebie, Stal 7.55 na wyjazdach. Wyższe linie też myślę, że do pobrania za mniejsza stawkę, ale ja dzisiaj postaram się bezpieczniej. W drugim typie dokładam dwie kartki Stali którzy na wyjazdach mają średnia około 3 kartek, a sędziuje Wajda który lubi wyciągać karteczki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1876
Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
ŁKS-Stal Rzeszów TYP 1 kurs 2,12 5/10 g.12.40 1:0 WIN

PS: Po wczorajszym zwycięstwie Ruchu gospodarze stracili fotel lidera. Wpadka sprzed tygodnia z Puszczą zminimalizowała margines błędu jeszcze bardziej i teraz ŁKS ma już tylko pięć oczek więcej od trzeciego miejsca. Abstrahując zdziwiony jestem tak wysokim kursem, myślałem że 1,70-1,80 to będzie maks.
Ważne jest również to że w następnej kolejce ŁKS jedzie..do Ruchu Chorzów 😀.

Za stroną "lksfans" wypowiedzi obu trenerów:

Kazimierz Moskal (trener ŁKS): Myślę, że jest w nas bardziej chęć rewanżu za jesienną porażkę ze Stalą niż chęć wielkiej rehabilitacji. Był to mecz, który przebiegał w takich, a nie innych warunkach i stało się. Oczywiście Stal jest beniaminkiem, gra bardzo odważnie. Mają swój pomysł na grę. My na pewno będziemy chcieli zrobić wszystko żeby się temu przeciwstawić i narzucić swój styl gry. Stal chce grać odważnie i ofensywnie. Spodziewam się otwartego spotkania z jednej i drugiej strony. Nie zamierzamy w swojej grze wiele zmieniać. Chcemy zagrać lepiej niż w Niepołomicach, jeśli chodzi o czysto piłkarskie elementy i narzucić swój styl gry. Chcemy wyjść od pierwszej minuty i walczyć o trzy punkty.

Daniel Myśliwiec (trener Stali): Myślę, że ciężko dokonać takiej gradacji, czy ten mecz będzie najcięższy dla nas w tym sezonie. Na pewno rywal jest godny i szczególnie będzie chciał dowieźć, że ostatnia porażka w Niepołomicach to był wypadek przy pracy. Ja podchodzę do tego tak, że to dla nas kolejny sprawdzian z bardzo wartościowym rywalem. To, że to jest uznana marka u nas w kraju, to traci na znaczeniu. Znaczenie ma to co będzie na boisku. Cieszy mnie to, że mierzymy się z klubem, który w mojej ocenie zanotował kapitalny postęp jeżeli chodzi o porównanie pierwszej rundy do tej drugiej. Jak się zastanawiałem gdzie leży fenomen ŁKS-u to po analizie wnikliwej przeciwnika, widać, że to nie jest przypadkowa drużyna. Cieszę się na takie rywalizacje z takimi zespołami, bo kultura gdy, powtarzalność jest na tyle wysoka, że zdecydowanie łatwiej przewidzieć zachowania przeciwnika – co nie jest ujmą, a pochwałą, którą wykonuję tam trener i piłkarze. Grając z drużyną o takiej kulturze gry, możemy się też naszą kulturą przeciwstawić. Mam nadzieję, że to będzie nie tylko dobra rywalizacja dobrych zespołów, dosyć zbliżonych jeśli chodzi o kwestię tożsamości, a do tego też uczta dla koneserów taktycznych.

Przewidywane składy

ŁKS:
Aleksander Bobek – Kamil Dankowski, Nacho Monsalve, Adam Marciniak, Milan Spremo – Michał Mokrzycki, Michał Trąbka, Mateusz Kowalczyk – Bartosz Szeliga, Stipe Jurić, Pirulo.
Stal: Krzysztof Bąkowski – Dominik Marczuk, Łukasz Góra, Paweł Oleksy, Piotr Głowacki – Damian Michalik, Bartłomiej Poczobut, Bartosz Wolski, Dawid Olejarka, Ramil Mustafajew – Andreja Prokić.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2758
20maciek03 75,8K

20maciek03

Użytkownik
Arka Gdynia
-1 @2.17 ❌
-1.5 @2.85 ❌

etoto

Poza wpadką z Wisłą, która jest jednym z faworytów by skończyć tegoroczną 1 ligę na szczycie. Arkowcy sobie radzą bardzo dobrze. Ostatnie dwa mecze na zero z tyłu i z dużą ilością goli z przodu. Brak obecności chimerycznego Marcjanika w obronie przynosi dodatnie efekty. Nowy trener dobrze to wszystko poukładał co widać w grze.
Wszystko to sprawia, że my Gdynianie optymistycznie patrzymy w przyszłość i może tym razem uda się awansować do ekstraklasy być może nawet z lokaty bezpośredniej.

Górnik obecnie w drugiej połowie tabeli mierzy się na ten czas z innymi planami, aspiracjami. Grają w kratkę. Na wyjazdach poniżej oczekiwań.

Myślę, że gospodarze podtrzymają formę i złapią komplet punktów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +277
malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Arka Gdynia
-1 @2.17
-1.5 @2.85

etoto

Poza wpadką z Wisłą, która jest jednym z faworytów by skończyć tegoroczną 1 ligę na szczycie. Arkowcy sobie radzą bardzo dobrze. Ostatnie dwa mecze na zero z tyłu i z dużą ilością goli z przodu. Brak obecności chimerycznego Marcjanika w obronie przynosi dodatnie efekty. Nowy trener dobrze to wszystko poukładał co widać w grze.
Wszystko to sprawia, że my Gdynianie optymistycznie patrzymy w przyszłość i może tym razem uda się awansować do ekstraklasy być może nawet z lokaty bezpośredniej.

Górnik obecnie w drugiej połowie tabeli mierzy się na ten czas z innymi planami, aspiracjami. Grają w kratkę. Na wyjazdach poniżej oczekiwań.

Myślę, że gospodarze podtrzymają formę i złapią komplet punktów.
zapomniałeś wspomnieć o braku Czubaka a Arka nie ma klasowego zastępcy dla niego.

Załączniki

20maciek03 75,8K

20maciek03

Użytkownik
Otóż jest.
Luan Capanni.
Warunki fizyczne ma niemal 1:1.
Gra od początku rundy wiosennej i to z powodzeniem. W ostatnim meczu był wykonawcą karnego. Liczę, że nie wpłynie to mocno na wynik. Może Haydary wróci do strzelania z pierwszej połowy sezonu. Dzisiaj będzie dobry doping. Czekamy na godzinę 18:00.
Pozdrawiam

tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
Arka Gdynia - Górnik Łęczna
Typ: X2 @2,26 (unibet) (0:1)

Ja pójdę mimo wszystko pod prąd dzisiaj.
W Arce brak najskuteczniejszego strzelca - Czubaka który pauzuje za kartki. A Górnik moim zdaniem osiąga wyniki później swoich możliwości, nadal będę się upierał, że w Górniku drzemie potencjał, tacy zawodnicy jak Krykun, Zbozień, Podliński czy chociażby de Amo, powinni wywindować ten zespół wyżej niż dotychczasowe 14. miejsce z zaledwie dwupunktową przewaga nad strefa spadkową. Górnik jest w półfinale PP w którym wyeliminował już ekstraklasowe zespoły - Piasta Gliwice oraz Koronę Kielce, ale także właśnie Arke Gdynia i to tutaj w Gdyni gdzie po regulaminowym czasie gry był remis 0:0.
W Łęcznej nastąpiła zmiana trenera i choć nie jestem fanem Pana Mamrota to jednak wyeliminował w ćwierćfinale Pogoń Siedlce a w lidze zremisowal 1:1 z Ruchem Chorzów. Jeszcze warto wspomnieć, że to 0:0 w Gdyni w PP to nie jedyny dobry wynik zrobiony tutaj przez Górników, w zeszłym sezonie gracze z Łęcznej wygrali tutaj 2:0. Arka oczywiście jest w tym meczu faworytem, może wskoczyć na 3. miejsce ale ja upieram się, że nie będzie to dla nich spacerek i przy odrobinie szczęścia Górnik może dzisiaj zapunktować.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +517
malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Otóż jest.
Luan Capanni.
Warunki fizyczne ma niemal 1:1.
Gra od początku rundy wiosennej i to z powodzeniem. W ostatnim meczu był wykonawcą karnego. Liczę, że nie wpłynie to mocno na wynik. Może Haydary wróci do strzelania z pierwszej połowy sezonu. Dzisiaj będzie dobry doping. Czekamy na godzinę 18:00.
Pozdrawiam
ani jednego meczu nie zagrał u nas jako napastnik. nawet w sparingach na tę pozycję nie byl przewidziany.

czy w dotychczasowej roli sie sprawdził dyskusyjna sprawa. zespół wygrywał więc i on dostawał niezłe noty jednak o wiele lepiej sobie radzi mając sporo miejsca i przestrzeń. z Resovią prócz karnego wiele sytuacji marnował. z jego formą wcale nie jest za dobrze. ale nie o tym mowa - kwestia "9", napastnika na dziś. jest spory problem, ogromna niewiadoma.

nie ma w Arce zastępcy dla Czubaka. nikt za Kuzimskiego nie przyszedł. Capanni nie jest kompletnie na tej pozycji sprawdzony. w sparingach przedsezonowych próbowano Żebrowskiego ale on nie ma atutów do gry na tej pozycji w systemie z jednym napastnikiem. jeszcze jest możliwa opcja przesunięcia Haydary'ego, który na razie z uwagi na stan boisk męczy się na murawach obecnie a z ławki jest opcja by wszedł młody ale to jeszcze zawodnik bez warunków na ten poziom

Załączniki

Otrzymane punkty reputacji: +144
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
Skra Częstochowa - Wisła Kraków
Typ: (handicap 1:0) Wisła @2,35 (0:3)

Kurs na wygraną białej gwiazdy 1,45 - kompletnie nieopłacalny, chyba, że do ako.
Ja osobiście wolę zmniejszyć stawkę i pograć handicap. Skra co prawda jest po dwóch wygranych, nadzieję na utrzymanie trochę odżyły, ale nie oszukujmy się Wisła to inny poziom, są po 5 wygranych z rzędu, na wiosnę nie stracili punktów i chyba można smialo powiedzieć, że wlaczyli się w walkę o bezpośredni awans, tym bardziej dzisiaj muszą wygrać bo bezpośredni mecz gra ŁKS z Ruchem. Wisła dwa mecze wyjazdowe na wiosnę zakończyła dwubramkowymi wygranymi, w Gdyni 3:1 oraz z GKSem Katowice 3:1. Skra to najgorsza ofensywa w lidze, zaledwie 13 goli strzelonych a dodatkowo dzisiaj za kartki pauzować będzie doswiadczony Babiarz który grał w tym sezonie w 20 spotkaniach Skry. W dobrej formie jest Fernandez i liczę, że dzisiaj powiekszy swój dorobek strzelcki. Na jesień w Krakowie Wisła wygrała 3:0 i kto wie czy dzisiaj w Bełchatowie Wisła nie powtórzy tego wyniku.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1164
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom