Tatiana Maria aktualnie jest 70-ta.Najwyżej w karierze była 46,pytałem o naprawdę ścisły top.Berretini trochę się kręci już jakis czas w topie i temu pytam a podobna sytuacje.Wielu było takich,jak nie wszyscy,co przed „ATP” grało w challengerach,choć są również „ATP”.Tatiana Maria zaraz po Australian Open zagrała w tym roku chelengera w Indiach i wygrała go bez straty seta ale przeciwniczki wszystkie no names
A berettini kilka sezonuw grał w chelengerach zanim się przebił do ATP , z resztą do dziś jak go oglądam to mam wrażenie że ogladam chelengerowca:-)
Jeśli ktoś odpadł już z IW, to nie ma innego turnieju do gry. Chcąc utrzymać rytm zawodnicy grają w Arizonie.W oczy teraz rzucil mi sie fakt,ze 23ci na świecie Berrettini,będzie grać challengera w Phoenix.Wiadomo,pewnie potrenować i się odbudować,ale czy ktoś kojarzy podobna sytuacje kiedyś,żeby ktos z to 25-30 grał w challengerze?
Nie ma raczej takiego przypadku w tej nowej histrorii tenisa. To wynika z przepisow.W oczy teraz rzucil mi sie fakt,ze 23ci na świecie Berrettini,będzie grać challengera w Phoenix.Wiadomo,pewnie potrenować i się odbudować,ale czy ktoś kojarzy podobna sytuacje kiedyś,żeby ktos z to 25-30 grał w challengerze?
Oboje zdobyli tytuły w niższych kategoriach turniejowych (challengery), ale warto pamiętać, że każdy sukces sportowy jest warte docenienia. Co do wrażenia oglądania Berrettiniego, to z pewnością jest to kwestia subiektywna i zależy od indywidualnych preferencji i odczuć. Jednakże, patrząc na jego wyniki w ostatnich sezonach, wydaje się, że odniósł on spory sukces w grze na poziomie ATP.Tatiana Maria zaraz po Australian Open zagrała w tym roku chelengera w Indiach i wygrała go bez straty seta ale przeciwniczki wszystkie no names
A berettini kilka sezonuw grał w chelengerach zanim się przebił do ATP , z resztą do dziś jak go oglądam to mam wrażenie że ogladam chelengerowca:-)
Rosjanka potwornie prowokuje! Wyszła na kort w "zakazanej" koszulce
Kliknij i zobacz więcej.sport.interia.pl
Od razu jej zabrac pieniadze za turniej i sie skoncza głupie prowokacje. Nawet zawieszac nie trzeba.
Zamiast sie cieszyc, ze pozwala im grac w turniejach, jeszcze rzemiosla tenisowego nauczyli ja w Stanach. Mieszka na Florydzie, w Rosji to jest od swieta to probuje jeszcze cos manifestowac.
Tu bardziej o to chodzi, że zawodnicy z Rosji występują pod neutralną flagą i jest zakaz prowokacji związanych z wojną. Potapova wyszła na mecz w koszulce Spartaka. Ile widziałeś sytuacji by zawodnik wychodził na mecz w koszulce jakiegoś klubu sportowego? Ja kojarze tylko Kyrgiosa, zwłaszcza po śmierci Kobego wyszedł w jego koszulce. Potapova broni się, że od dawna kibicuje Spartakowi a nie zna nawet dwóch zawodników z tego klubu. Więc raczej w wiadomych celach to zrobiła.Nie rozumiem tej krytyki i tego toku rozumowania. W Stanach nie wolno sympatyzować/lubić czegokolwiek lub kogokolwiek kto/co wywodzi się z Rosji?
Może raz jeszcze wróc do tego artykuły. Jest w nim jeszcze wzmianka o sytuacji z turnieju w Cincinatti 2022, gdzie Potapovej przeszkaszło, że podczas jej meczu z Kalinskayą siedziała kobieta owinięta w ukraińską flagę i która musiała opuścić swoje miejsce po interwencji sędziego.Nie znam zasada i nie mam pojęcia co jest uznawane za prowokacje a co nie... i rozumiał bym gdyby na siłę wyszła owinięta flagą Rosji skoro jest zakazana albo białą koszulką gdzieś z "Z"etką czy innym symbolem itd wtedy myślę można jej coś zarzucać.