>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka nożnaAustralia, A-League
Godzinna: 09:45
Spotkanie: Adelaide – Melbourne City
Typ: powyżej 7.5 kartek
Kurs: 5.00
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Spec że mnie od tej ligi żaden, niewiele o niej wiem, ale mam "czutkę", że w tym meczu będą kartki. Mało jest argumentów przemawiających za tym, bo i sędzia taki średniak w pokazywaniu kartek i bezpośrednie pojedynki nie kończyły się wieloma kartkami, ale spróbujemy .
Adelaide łapało 14 kartek w ostatnich 5 meczach, a Melbourne 8 czyli tutaj też nie najlepiej pod mój typ.
Do gry na over skłania mnie sytuacja w tabeli i dla mnie jest ona ważniejsza od tych wszystkich niesprzyjających statystyk wyżej. Melbourne jest 1 w tabeli, a Adelaide 4. Dzięki ich 9 pkt. I gdyby dziś gospodarze wygrali to strata jest zniwelowana do 6 punktów. Nie znam się na tej lidze i nie wiem kto aspiruje do tytułu mistrzowskiego, ale wiem, że takie mecze na szczycie często nie są czyste i oglądamy w nich sporo fauli i kartek.
Uważam, że dziś właśnie taki mecz zobaczymy. Myślę, że nikt tu nogi odstawiał nie będzie. Dodatkowo poleciałbym też spróbować czerwień i niższe overy kartek, a także 2 inne typy na dziś :
Superbets : Dortmund powyżej 9.5 fauli i powyżej 1.5 kartki 2.45
Vitesse- Allkmar Allkmar powyżej 3.5 rzutów rożnych w 1 połowie 3.30

Otrzymane punkty reputacji: +658
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Reds vs City
On the paper wychodzi bts jednak po @ 1,45 (ht 1-1 kierunek na plus) nie jestem w stanie tego zagrać w singlu.
Oba zespoły mają strzelców i potrafią grać do przodu. Wiadomo, że przez dlugi czas nie zagra w City Leckie.
W sumie patrząc na tabelę to i remisu bym nie wykluczył... Może to już czas rozkladania pionków na szachownicy przed play-offami. Gdybym był Panem Li to ustawiłbym DW 0:0...
Tak, czy siak pre no bet...
Edit
W 48 (doliczony) trochę fartem ale Redsi na 1-1...
Edit 1
Ft 4-2, no i chyba nam się szachownica z pionkami zaczyna układać...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1516
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Dziś zaczynamy 19 kolejkę spotkań... a to oznacza, że do playoffów coraz bliżej. Myślę, że powoli zaczynają się wyliczenia kto na kogo może trafić i kto z kim chciał by grać w kolejnej rundzie.
Za plecami City aż 3 zespoły z 28 punktami - to ciasno, nawet jak na A-League.

Na dziś - Adelaida - City - bez udziwnień - biorę ov3,5 - @2,18

Po ostatnich meczach City widać, że to zespoł nastawiony bardzo mocno na ofensywę. Z drugiej strony Adelaida ma mocne skrzydła i potrafi atakować właśnie w ten sposób. Na papierze wynik 2:2 czy jakieś 3:1 nie będzie niespodzianką, a więc 4 bramki powinny wpaść.
hm.. nowa szata graficzna chyba usunęła przycisk edycji... zatem tak muszę rozliczyć mój typ:

Adelaida - City - bez udziwnień - biorę ov3,5 - @2,18

Otrzymane punkty reputacji: +1226
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Chyba dobry mecz był gratuluję wygranym a ja w pracy byłem no nic może jutro coś się podobnego trafi .

Otrzymane punkty reputacji: +1108
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Na jutro

Nixi - Jets - 1 - @1,92 (2:1)

Kurs nie rozpieszcza, to trochę dla mnie podejrzane. Powinien być wyższy, w kończy Jets dosyć niespodziewanie ograli WU. No ale w Nowej Zelandii nikomu nie jest łatwo, i jeżeli Nixi chcą pozostać w grze o top 2 to 3 punkty muszą zostać na Sky Stadium.
Do zespołu gospodarzy wraca Kosta.

WU - Perth
1 - @2,21
ov2,5 - @1,73

Dlaczego wygrana gospodarzy? - bo w końcu wraca do składu Lustica. WU będzie wreszcie dysponować optymalnym składem. Jednak Perth jest w stanie się postawić - a to powinno zagwarantować bramki.

WSW - CCM
ov2,5 - @1,65 (2:0)

Drugi jutrzejszy mecz gdzie bramki są bardzo prawdopodobne. Oba zespoły są w walce o top 2, oba mają po 28 punktów. To może być zacięte spotkanie o przysłowiowe 6 punktów. Kartki też tutaj mogą się pojawić, więc linia koło 5 albo i więcej mnie nie zdziwi.

Big Blue?... poczekam

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1749
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Nix vs Jets...
Z kronikarskiego obowiązku... Dawno, dawno temu na odległych Antypodach...
Wyobraźmy sobie sytuację, że w A-league nie ma Pana Li, że kluby w większości nie są bankrutami, że wszyscy mają fajne stadiony, na które przychodzą kibice, że FFA nie jest skorumpowana, że prawa telewizyjne nie są złodziejstwem w biały dzień, że kibice nie są skonfliktowani z klubami i FA oraz APL, że większość klubów nie jest na sprzedaż, że zespoły nie grają dla Diabłów Tasmańskich, że godziny meczów nie są kpiną pod prawa telewizyjne ustawianą, że konsorcja wielkich nie utrzymują małych, że od 2024 nie ma planów wprowadzenia 2 ligi (aby było więcej wałków), że Kurt Ams jest uczciwy, że Turban jest spoko, że Pride Cup dla dewiantów to tylko social fiction, że....itd, itp...
I wtedy na białym koniu wbijają na Sky Stadium Nix i rozpierd... sprzedajnych Jetsów tak ze 2-0 :)... ok. sen wariata, 1-ka po @ 1,95 za miedziaka, ale rozwód z A-league zbliża się "w moim domu wielkimi krokami"... Trochę smutna ta rozkmina, ale co zrobić?
PS No i oczywiście Oskar Zawada z co najmniej jednym golem... KTF!
Post automatycznie złączony:

Big Blue?... poczekam
Big Blue ? DW tak ze 3-1 :) GL! ... na przekór logice, bo Sky Blues dalej bez Le Fondre...(edit, ft 1-0, co za nudy, tam ledwo 1 gol, pomyłka w kierunku i to znaczna...)

Edit
NIX vs Jets ft 2-1, Zawada z kolejnym golem na koncie goni Maclarena :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2498
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live
W Sydney Wedrowcy wbili na 2-0 grając w 10...zszedł z czerwem Marcelo ( ten sam co kiedyś był w Wiśle Kraków). Marynarze zapomnieli jak się gra w piłkę...
A na pastwisku w Ballard, WU bez presji swojego stadionu wygrywa z Glory 2-1.
Kto to tam oglada? Nie mówiąc o porze rozgrywania spotkań...
Edit
Marynarze też zaliczyli czerwo, ft 2-0, słaby mecz, w Ballard też za ciekawie nie było ft 2-1, Glory bez przekonania w końcówce próbowali odmieniać wynik tego spotkania rozgrywanego na pastwisku dla 10 pastuchów :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +449
snajp 897,2K

snajp

Użytkownik
Wchodzi Prijo i Zimarino ,próbuję over 3,5 @ 2.20 lekko

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1108
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
CCM zagrało dziwnie.... nie mieli pomysłu czy chęci zagrania ofensywnie? Mecz na pewno był ostry. Szkoda, że zawodnicy skupili się na twardej grze a nie na pomyśle jak strzelić bramkę. Jedyną zadowoloną grupą będą na pewno kibice WSW.

WU zagrało spokojnie, bez presji. Prijo wszedł tylko, żeby utrzymać piłkę, może zająć czymś obronę Perth, ale na pewno, żeby nie strzelić gola. To spotkanie wyglądało jak jakaś bardzo niska liga... Może 'magia' stadionu się udzieliła obu zespołom.

Zaobserwowane - w żadnym meczu, z 3 już rozegranych nie padła bramka w ostatnim kwadransie.... I chyba to sobie zagram w ostatnim dzisiejszym meczu. Zobaczę jeszcze jaki tam będzie scenariusz rozgrywany.

Otrzymane punkty reputacji: +894
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live
Big Blue Derby: Sydney vs Victory, na razie 0, to x ht za drobne po @ 2,10 pobrałem...
Ps bo ziew straszny...
Edit
Niby gol z d... na 1-0, ale dla mnie dalej ziew... Comeone, 3-1 ma być! :)
Edit 1
Dam symbolicznie over 1,5 po @ 2,45 zeby nie zasnąć! GL
Edit 2
O czerwo, może mecz się zacznie. Sydney w 10...
Edit 3
Nie dość że nudno, to jeszcze brzydko, ft 1-0...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +274
majekx 934K

majekx

Znawca A-League
Live
Big Blue Derby: Sydney vs Victory, na razie 0, to x ht za drobne po @ 2,10 pobrałem...
Ps bo ziew straszny...
eee tam nie ma najgorzej... po pierwszym kwadransie V wyglądami minimalnie lepiej... jakoś bardziej składnie akcje budują... właściwie to coś próbują budować, bo SFC gra trochę na szybką kontrę, na Maka.. ale na prawej obronie Miranda robi robotę.

/edit
20' 0:0 spróbuję takiego cudaka - SFC czyste konto w 1 połowie - nie - @3,25 heh... to lenistwo czy chciwość? Pierwsza myśl ov0,5 HT, ale, że pierwszy zakłąd jaki znalazłem to ten z czystym kontem, i do tego był wyższy kurs - to mam za swoje

/edit2

23' - 1:0 - Mak... co doświadczenie to doświadczenie.. ładnie się odkręcił z obrońcą na plecach na szóstym metrze a nie.. jednak spalony.... cofamy wynik. Nadal 0:0

/edit3
35' 1:0 - Caceres przebojowe wejście w pole karne i gol. Gol w sumie po rzucie rożnym, którego nie powinno być.

/edit4
75' - 1:0 - zgodnie z planem - ov,15 - @2 - okoliczności na ten typ mogły by być lepsze.. ale i tak nie są najgorsze. Zobaczymy co tam się wydarzy w ostatnim kwadransie.V musi się zacząć spieszyć... SFC wygląda jak by czekało na okazję.

Koniec... 'the Big Blue is Sky Blue' jak to powiedział komentator... tylko i aż 1:0.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +274
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
nowa szata graficzna chyba usunęła przycisk edycji...
trochę nie na temat ligi, ale w kwestii wyjaśnienia przycisku, jest na dole po lewej stronie, faktycznie może trochę mniej widoczny niż wcześniej (spróbujemy coś z tym zrobić)

1.png

Otrzymane punkty reputacji: +1109
snajp 897,2K

snajp

Użytkownik
Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +450
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
Bulls vs Roar,
w obu zespołach nowi trenerzy próbują coś zmienić na lepsze, ale ja nie jestem przekonany, czy chce to oglądać :)
Nie podoba mi się to co widzę u jednych i drugich. Jutro o absurdalnej porze może oba twory nic nie pokażą? Czort (czyli Pan Li) tylko wie dlatego tylko symbolicznie rzucę na podział punktów w tym spotkaniu: x po @ 3,30...GL!
Edit
Graty snajp snajp
Już liczyłem monety w sakiewce a tu w 95.min Bulls na 3-2 po szalonym (takim jak lubię :)) meczu, który przypominał "stare, dobre czasy". Klasyczny horror, Roar grało Bulls strzelało. Do tego Roar obijali słupki i kiedy wydawało się, że po meczu, to w 2 min. wrócili z 2-0 na 2-2! Potem czerwo dla gości.
No i wisienka na torcie gol na 3-2 w ostatniej sekundzie meczu. Bravo pilkarze, soccer wygrał, świetny do ogladania mecz, nawet nie żal symbolicznych groszy, które rzuciłem, bo i tak zostały w rodzinie :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +685
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Nietypowo bo live stanowki,
APIA vs Marconi, gospo to niezły zespół, widziałem ich w pucharze, teraz zostało kilka minut i za drobne spróbuję over 0,5 po @ 2,50, bo nie pamietam ( i staty też) kiedy ich mecz skończył sie wynikiem 0-0...
No oby nie dziś ale typ czysto loteryjny.
Edit
Uuu 0-0, zagrali na przelamanie chyba, bo najstarsze Kangury nie pamiętają takiego wyniku pomiędzy tymi ekipami. Gospo niby lepsi, ale co z tego...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +275
snajp 897,2K

snajp

Użytkownik
Up
Bulls vs Roar,
w obu zespołach nowi trenerzy próbują coś zmienić na lepsze, ale ja nie jestem przekonany, czy chce to oglądać :)
Nie podoba mi się to co widzę u jednych i drugich. Jutro o absurdalnej porze może oba twory nic nie pokażą? Czort (czyli Pan Li) tylko wie dlatego tylko symbolicznie rzucę na podział punktów w tym spotkaniu: x po @ 3,30...GL!
Edit
Graty snajp snajp
Już liczyłem monety w sakiewce a tu w 95.min Bulls na 3-2 po szalonym (takim jak lubię :)) meczu, który przypominał "stare, dobre czasy". Klasyczny horror, Roar grało Bulls strzelało. Do tego Roar obijali słupki i kiedy wydawało się, że po meczu, to w 2 min. wrócili z 2-0 na 2-2! Potem czerwo dla gości.
No i wisienka na torcie gol na 3-2 w ostatniej sekundzie meczu. Bravo pilkarze, soccer wygrał, świetny do ogladania mecz, nawet nie żal symbolicznych groszy, które rzuciłem, bo i tak zostały w rodzinie :)
Niestety nie oglądałem a z tego co piszesz to musiało być ciekawie. Dzięki za relację może znajdę gdzieś powtórkę to pooglądam.

Otrzymane punkty reputacji: +660
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Niestety nie oglądałem a z tego co piszesz to musiało być ciekawie. Dzięki za relację może znajdę gdzieś powtórkę to pooglądam.
Nie ma za co, robię wyjątek bo ta strona jest tak z... jak cale władze najlepszej ligi swiata :) i ją zasadniczo bojkotuje...

Otrzymane punkty reputacji: +509
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jutro w Perth ciekawy mecz:
Glory vs WSW - przedostatni z drugimi, sporo do wyjaśnienia, sklady nieoptymalne, Pan Li w delegacji ale chociaż mecz o normalnej w Australii porze. Sportowo WSW na fali, ale nie pamiętam kiedy oni ostatni raz wygrali w Perth. Glory trochę na musiku, bo play offy odjeżdżają. Jakiś bts by wchodził w grę lecz @ jest marny. Zostaje live... GL!
edit
No i dobrze, że @ mnie odstraszył...

Ps
Glory wraca na swój stadion, ale czy to jakiś plus? Na Macedonian radzili sobie dobrze do tej pory. Z gwizdkiem King. Pasowałby raczej Ams pod klub Pana Li :) albo chociaż Turban...
edit
Ft 1-0 :) błazny przestały się śmiać jak to Psychosocial Psychosocial rzecze :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +454
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom