>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
majekx 909,6K

majekx

Znawca A-League
Witam,
na dziś mamy zaplanowane ciekawe spotkanie... qowalsky6 qowalsky6 powyżej już opisał te wszystkie niuanse sportowe i po za sportowe....

Wg mojej opinii gospodarze powinni wygrać, dlatego:

Perth - WSW - 1 - @3 (1:0)

WSW jest na fali i owszem.. ale nadal nie przekonują mnie wyjazdy w ich wykonaniu. Będę obstawiał przy swoim, że dla nich własny stadion i kibice to połowa sukcesu. Wyjazdy to inna para kaloszy. A tutaj mamy wyjazd przez całą Australię, do Perth.
Drugi argument to własny stadion Glory. Fakt, że gospodarze wracają na 'stare śmieci' jest mocno promowany i myślę, że jest duży nacisk aby 'debiut' był udany.
Te dwa fakty pozwalają mi myśleć, że 3 punkty zostaną w Perth.

Jako mały bonusik dodam jeszcze ov3,5 - @3 - gole mogą paść. Fakt, że nowy stadion, ogólna atmosfera na promowanie ligi przez dużą liczbę goli, WSW na fali (może i na wyjazdach ciut mniejszej ale jednak), godzina spotkania - 19:00, więc temperatura już powinna spaść do tych 20-tu kilku stopni. Nie widzę przeszkód żeby gole nie padały.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1746
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Witam,
na dziś mamy zaplanowane ciekawe spotkanie... qowalsky6 qowalsky6 powyżej już opisał te wszystkie niuanse sportowe i po za sportowe....

Wg mojej opinii gospodarze powinni wygrać, dlatego:

Perth - WSW - 1 - @3

WSW jest na fali i owszem.. ale nadal nie przekonują mnie wyjazdy w ich wykonaniu. Będę obstawiał przy swoim, że dla nich własny stadion i kibice to połowa sukcesu. Wyjazdy to inna para kaloszy. A tutaj mamy wyjazd przez całą Australię, do Perth.
Drugi argument to własny stadion Glory. Fakt, że gospodarze wracają na 'stare śmieci' jest mocno promowany i myślę, że jest duży nacisk aby 'debiut' był udany.
Te dwa fakty pozwalają mi myśleć, że 3 punkty zostaną w Perth.

Jako mały bonusik dodam jeszcze ov3,5 - @3 - gole mogą paść. Fakt, że nowy stadion, ogólna atmosfera na promowanie ligi przez dużą liczbę goli, WSW na fali (może i na wyjazdach ciut mniejszej ale jednak), godzina spotkania - 19:00, więc temperatura już powinna spaść do tych 20-tu kilku stopni. Nie widzę przeszkód żeby gole nie padały.
W Perth (Zachodnia Australia) godzina meczu to 22.00 :) W Australii mamy 5 stref czasowych drogi kolego :)
Ps Bawimy ucząc (także siebie nawzajem), uczymy bawiąc, czasem wychowamy - ot taki dział...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +965
snajp 864,4K

snajp

Użytkownik
Nie mam pomysłu na to spotkanie,jedyne co mi przychodzi na myśl to 1 gol Perth @ 2.10
Reszta na live. GL.

Otrzymane punkty reputacji: +1118
majekx 909,6K

majekx

Znawca A-League
W Perth (Zachodnia Australia) godzina meczu to 22.00 :) W Australii mamy 5 stref czasowych drogi kolego :)
Ps Bawimy ucząc (także siebie nawzajem), uczymy bawiąc, czasem wychowamy - ot taki dział...
masz rację (jak zwykle :)).
Friday 10th Mar 2023, 12:00pmHBF Park

Spojrzałem na flashscore - tam jest godzina 12:00 meczu. Jak już stadion dobrze wpiszą to się walną na godzinie :/

Otrzymane punkty reputacji: +940
supermario 302,3K

supermario

Użytkownik
Można już wyłączyć mecz, bo ta czerwona kartka właśnie go zabiła, a przynajmniej wszystkie typy w kierunku gospodarzy pffff

Otrzymane punkty reputacji: +455
supermario 302,3K

supermario

Użytkownik
Zdziwiony jesteś? Pan Li wie jak ustawić swoje mecze :) Popcorn i oglądamy teatr :)
Pan Li musi znać język polski, bo z pewnością siedzi na naszym forum i czyta te posty, jakby wszyscy grali na WSW to czerwo by powędrowało w ich kierunku ;)

edit.
Szkoda że Perth zmienili stadion akurat dzisiaj, tamtem poprzedni tzw. "corek" jest lepszy do takiej dzikiej gry jak muszą wykonać dzisiaj gospodarze, mały i nie pozwala rozwinąć skrzydeł przyjezdnym

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +665
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Pan Li musi znać język polski, bo z pewnością siedzi na naszym forum i czyta te posty, jakby wszyscy grali na WSW
Przecież pisałem, ze Pan Li zna nasz kraj i jezyk, studiował nawet w Warszawie.
Ps
Do SZP nie pasuje termin "siedzi", a to co on wie o FB i co robi, to nawet ja czasem nie wiem. Tak, że tego...
A dla sportu, za drobne zagrałem 1x po @ 2,75... KTF
Ps
Ooo, uderz w stół, szybki dzwonek, w słuchawce złośliwy głos SZP: "qowal-san, spodziewaj się niespodziewanego", chichot złośliwca, i tyle było gadki... Bawi się prezes WSW znowu w Czerwonym Lotosie...
Edit
Jak to mówi Psychosocial Psychosocial błazny nawet przestały się śmiać, WSW obiło słupek, poprzeczkę gospodarzy grając w 11 na 10. Potem sami poprosili o czerwo i na koniec dali sobie wjeb... na 1-0 w 96 min. Idealnie :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2286
snajp 864,4K

snajp

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Tak coś czuję ,że fixiarze też złapią czerwo i Perth to bierze @6.00

Otrzymane punkty reputacji: +2199
M 2,1K

micoi

Użytkownik
Tak coś czuję ,że fixiarze też złapią czerwo i Perth to bierze @6.00
Oglądałem druga polowe, naprawdę uważasz że to 1-0 to ustawka. Goście maksymalnie cisnęli i tylko brak szczęścia a gol dla gosp przypadek. Jestem świeży w tym wątku.

Otrzymane punkty reputacji: +1120
majekx 909,6K

majekx

Znawca A-League
Heh... tego to nawet najstarsi górale nie pamiętają... Li co kolejkę to stawia sobie coraz wyżej poprzeczkę... Mecz się zaczął po czym po 2 min się skończył, po czym po kolejnych 84 min znowu się zaczął i dokończył... Ah te nasze antypody :)

Brawo snajp snajp - mogę oddać Ci moją rangę 'Znawca A-League'. Czapki z głów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom