snajp
Użytkownik
Zagrałem All in na 1gol Perth i nie było za co. Teraz jestZagrałeś?
Zagrałem All in na 1gol Perth i nie było za co. Teraz jestZagrałeś?
Nie trzeba było Amsa, no i sprawdziłem sobie, ostatni raz WSW wygrało w Perth w 2012 r. ale dziś to i tak było bez znaczenia. Live na plus...(...) Jutro w Perth ciekawy mecz:
Glory vs WSW - przedostatni z drugimi, sporo do wyjaśnienia, sklady nieoptymalne, Pan Li w delegacji ale chociaż mecz o normalnej w Australii porze. Sportowo WSW na fali, ale nie pamiętam kiedy oni ostatni raz wygrali w Perth.
(...) Z gwizdkiem King. Pasowałby raczej Ams pod klub Pana Li albo chociaż Turban...
Kozak, gratyZagrałem All in na 1gol Perth i nie było za co. Teraz jest
You welcome, ale Pan Li to mój idol, a nie alter ego
Ty się kolego nie rozpędzaj, brawo dla snajp ofc, ale to Ty dałeś pierwszy 1-kę!Heh... tego to nawet najstarsi górale nie pamiętają... Li co kolejkę to stawia sobie coraz wyżej poprzeczkę... Mecz się zaczął po czym po 2 min się skończył, po czym po kolejnych 84 min znowu się zaczął i dokończył... Ah te nasze antypody
Brawo snajp - mogę oddać Ci moją rangę 'Znawca A-League'. Czapki z głów.
No i się doczekałem, SZP zawsze ma racjęPs
Ooo, uderz w stół, szybki dzwonek, w słuchawce złośliwy głos SZP: "qowal-san, spodziewaj się niespodziewanego", chichot złośliwca, i tyle było gadki... Bawi się prezes WSW znowu w Czerwonym Lotosie...
Nie wiem czy to była ustawka , czerwo na początku można powiedzieć zniweczyło moje plany ale typ pozostał i wszedł . Podziękujmy bramkarzowi Perth ,Cook był dzisiaj WIELKI !!!Oglądałem druga polowe, naprawdę uważasz że to 1-0 to ustawka. Goście maksymalnie cisnęli i tylko brak szczęścia a gol dla gosp przypadek. Jestem świeży w tym wątku.
Na jutro od rana CCM - MacarthurNie ,nie nie ; tego Ci nigdy nie odbiorę , chyba za 5lat jak posiedzę w tym bajzlu
Czaaa coś kombinować na jutro .
Może się spokojnie bawić , bo jutro Jets to biorą i fotel vicelidera jest zachowany.Tomorrow,
CCM vs Bulls - pytanie, czy gospodarze będą chcieli coś dorobić? Jak chcecie to możecie sobie Marynarzy kupić. Od lat są na sprzedaż i często kiedy już "witają się z gąską" to nagle mają "pecha" (czasem faktycznie mają ale wiecie o co biega). A Bulls?, fura szczęścia sportowego ostatnio i pytanie czy są zainteresowani kupnem? Pass pre...
Jets vs Reds - Jets też do kupienia, pytania bliźniacze do pary powyżej. Redsi na wyjazdach zazwyczaj tracą 50% siły przebicia. Morał? Też bliźniaczy - pre pass...
PS
Zadzwoniłem sami wiecie do kogo, niestety nie odbiera. SZP bawi się w najlepsze, w Czerwonym Lotosie. Szanghaj by night. Pozazdrościć kondycji, bo trzeba mieć końskie zdrowie aby tam się dobrze bawić
A jednak oddzwonił
Ciekawe kiedy będę taki dobry jak TY w te klocki i do mnie zadzwoni +61.........."Qowal, spójrz na tabelę
Spokojnie kolego, on sam wie kiedy i do kogo ma zadzwonić. Na razie rozkminiaj, popracuj w dziale, dodaj analizy, okrzepnij Telefonu nie musisz podawać. On Cię znajdzie kiedy uzna, że przyszedł czas... Kto wie, może właśnie ma Cię na oku (albo jego ludzie) właśnie teraz? Pamiętaj, to człowiek o 1000 twarzach... Sie ma...Ciekawe kiedy będę taki dobry jak TY w te klocki i do mnie zadzwoni +61..........
Spojrzałeś na tabelę ? Za dwie kolejki (nie myślę o alkoholu w Czerwonym Lotosie) będzie przekręt.
Szybko Bulls zostało rozklepane, gol na 3-1 to kompromitacja obrony, Filip bez szans, w ht x wszystkim pasował, teraz Marynarze odpływają Bykom...Filip pięknie wyciągnął w końcówce, mój underowy remis zagrożony! Choć nie raz już byliśmy świadkami drugiej połowy bez goli.
Byki ov 1,5 @ 3.3Szybko Bulls zostało rozklepane, gol na 3-1 to kompromitacja obrony, Filip bez szans, w ht x wszystkim pasował, teraz Marynarze odpływają Bykom...
Edit
4-1, tym razem karny. Ciekawe, czy skonczy się takim np. 6-1?
Over 6,5 po @ 3,10 za drobne biorę...