>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
(...) Jutro w Perth ciekawy mecz:
Glory vs WSW - przedostatni z drugimi, sporo do wyjaśnienia, sklady nieoptymalne, Pan Li w delegacji ale chociaż mecz o normalnej w Australii porze. Sportowo WSW na fali, ale nie pamiętam kiedy oni ostatni raz wygrali w Perth.
(...) Z gwizdkiem King. Pasowałby raczej Ams pod klub Pana Li :) albo chociaż Turban...
Nie trzeba było Amsa, no i sprawdziłem sobie, ostatni raz WSW wygrało w Perth w 2012 r. ale dziś to i tak było bez znaczenia. Live na plus...
Post automatycznie złączony:

Zagrałem All in na 1gol Perth i nie było za co. Teraz jest :D
Kozak, graty :)

Pokaż załącznik 27871

Dzięki qowalsky6 vel Li :)
You welcome, ale Pan Li to mój idol, a nie alter ego :)
edit
A i żeby nie było pierwszy typ na 1 dał w dziale majekx majekx więc dla niego Glory :) Ja "tylko" wiedziałem, że Pan Li ustawi ten mecz pod siebie... No i live na czutkę zagrany :)

Heh... tego to nawet najstarsi górale nie pamiętają... Li co kolejkę to stawia sobie coraz wyżej poprzeczkę... Mecz się zaczął po czym po 2 min się skończył, po czym po kolejnych 84 min znowu się zaczął i dokończył... Ah te nasze antypody :)

Brawo snajp snajp - mogę oddać Ci moją rangę 'Znawca A-League'. Czapki z głów.
Ty się kolego nie rozpędzaj, brawo dla snajp snajp ofc, ale to Ty dałeś pierwszy 1-kę!

Ps
Ooo, uderz w stół, szybki dzwonek, w słuchawce złośliwy głos SZP: "qowal-san, spodziewaj się niespodziewanego", chichot złośliwca, i tyle było gadki... Bawi się prezes WSW znowu w Czerwonym Lotosie...
No i się doczekałem, SZP zawsze ma rację :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +82
snajp 885,6K

snajp

Użytkownik
Oglądałem druga polowe, naprawdę uważasz że to 1-0 to ustawka. Goście maksymalnie cisnęli i tylko brak szczęścia a gol dla gosp przypadek. Jestem świeży w tym wątku.
Nie wiem czy to była ustawka , czerwo na początku można powiedzieć zniweczyło moje plany ale typ pozostał i wszedł . Podziękujmy bramkarzowi Perth ,Cook był dzisiaj WIELKI !!!

Lukasz1988!! 1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Brawo dla Was panowie wszystkich w szczególności dla majka ,który robi kozak robotę tutaj . Ja niestety dałem się oszukać i bardziej na stronę WSW szedłem plus wysoki over . Dopiero w 80' zagrałem over 0,5 bramki bo nie wierzyłem ,że to się skończy 0;0 i tylko taki maleńki plusik z tego meczu .

Otrzymane punkty reputacji: +665
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Nie ,nie nie ; tego Ci nigdy nie odbiorę , chyba za 5lat jak posiedzę w tym bajzlu :)
Czaaa coś kombinować na jutro .
Na jutro od rana CCM - Macarthur

CCM wydaje się faworytem.. ale kurs ~@1,53? Oj to bardzo nisko. Z drugiej strony nie dziwie się , bo w Gosford, marynarze graja skutecznie. Za to wyjazdy Macarthut? To jakaś tragedia. Ja bardzo delikatnie zagram X2 - @2,23 . Jakoś czysta jedynka jest dla mnie zbyt oczywista. Za ładnie to wygląda. Strata punktów przez CCM jeszcze wprowadzi jakąś dramaturgię na koniec sezonu. Może moje rozmyślania są jak kulą w płot, jednak największa oczywistość w tej lidze to fakt, że nic nie jest oczywiste.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +276
snajp 885,6K

snajp

Użytkownik
Na godz. 07:00 przewiduję remis & under 2,5 @ 6.5
09:45 / Jets @ 2.65
adl.png
Czas na 1 czy tylko mi się wydaje.

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Tomorrow,
CCM vs Bulls - pytanie, czy gospodarze będą chcieli coś dorobić? Jak chcecie to możecie sobie Marynarzy kupić. Od lat są na sprzedaż i często kiedy już "witają się z gąską" to nagle mają "pecha" (czasem faktycznie mają ale wiecie o co biega). A Bulls?, fura szczęścia sportowego ostatnio i pytanie czy są zainteresowani kupnem? Pass pre...
Jets vs Reds - Jets też do kupienia, pytania bliźniacze do pary powyżej. Redsi na wyjazdach zazwyczaj tracą 50% siły przebicia. Morał? Też bliźniaczy - pre pass...
PS
Zadzwoniłem sami wiecie do kogo, niestety nie odbiera. SZP bawi się w najlepsze, w Czerwonym Lotosie. Szanghaj by night. Pozazdrościć kondycji, bo trzeba mieć końskie zdrowie aby tam się dobrze bawić :)
Ps2
hej snajp snajp,
A jednak oddzwonił, skrzek Pana Li zawsze z tą samą nutą złośliwości zabrzmiał jednak poważnie: "Qowal, spójrz na tabelę, rusz głową i przypomnij sobie co ostatnio sam pisałeś. No właśnie... Pionki i szachownica. No i zapamiętaj na koniec - „Dobry szachista ma zawsze szczęście”"... GN Mr. Li... Racja.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1094
snajp 885,6K

snajp

Użytkownik
Tomorrow,
CCM vs Bulls - pytanie, czy gospodarze będą chcieli coś dorobić? Jak chcecie to możecie sobie Marynarzy kupić. Od lat są na sprzedaż i często kiedy już "witają się z gąską" to nagle mają "pecha" (czasem faktycznie mają ale wiecie o co biega). A Bulls?, fura szczęścia sportowego ostatnio i pytanie czy są zainteresowani kupnem? Pass pre...
Jets vs Reds - Jets też do kupienia, pytania bliźniacze do pary powyżej. Redsi na wyjazdach zazwyczaj tracą 50% siły przebicia. Morał? Też bliźniaczy - pre pass...
PS
Zadzwoniłem sami wiecie do kogo, niestety nie odbiera. SZP bawi się w najlepsze, w Czerwonym Lotosie. Szanghaj by night. Pozazdrościć kondycji, bo trzeba mieć końskie zdrowie aby tam się dobrze bawić :)
Może się spokojnie bawić , bo jutro Jets to biorą i fotel vicelidera jest zachowany. 🦘 (y)

majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Ja sobie poczekam do wyniku porannego meczu... jak CCM stracą punkty to szanse Jets wzrastają.. jak CCM zgodnie z kursami z łatwością ograją byki to szanse Adelaidy wzrastają. Ja sobie myślę, że do końca fazy zasadniczej musi być jakieś napięcie, więc i straty punktów przez faworytów muszą się zdarzyć...

Otrzymane punkty reputacji: +902
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ciekawe kiedy będę taki dobry jak TY w te klocki i do mnie zadzwoni +61..........
Spojrzałeś na tabelę ? Za dwie kolejki (nie myślę o alkoholu w Czerwonym Lotosie) będzie przekręt. 🥳
Spokojnie kolego, on sam wie kiedy i do kogo ma zadzwonić. Na razie rozkminiaj, popracuj w dziale, dodaj analizy, okrzepnij :)Telefonu nie musisz podawać. On Cię znajdzie kiedy uzna, że przyszedł czas... Kto wie, może właśnie ma Cię na oku (albo jego ludzie) właśnie teraz? Pamiętaj, to człowiek o 1000 twarzach... Sie ma...

Otrzymane punkty reputacji: +1313
crisronaldo 2,7K

crisronaldo

Użytkownik
Ja tam w ciemno wale w obu spotkaniach over 9.5 rr.
Australijska liga zawzwyczaj nie zawodzi mnie w tym askpekcie. Rzadko kiedy, w spotkaniach tej ligi brakuje stalych fragmentow. Oczywiscie, jest to loteria niczym kartki i inne tego typu tematy do gry. Statystki, mozna przytaczac, pokazywac srednie na mecz, h2h itp. Aleee to nigdy nie gra. Dlatego w ciemno, biore i zazwyczaj do polowy juz wiem, co jest 5. Czzy trzeba kreslic kontre ;)
Oba mecze wydaja sie byc zaciete, mimo iz faworyt na papierze widoczny.
Dzis po kartce w 2 minucie, czlowiek myslal ze RR nie maja sensu.. Skonczylo sie na 7 do polowy i +15 na koniec meczu.
Takze atakuje
Central vs Macarthur over 9.5 @1.43
Newcastle vs Adelaide over 9.5 @1.47
AKO @ 2.1

Otrzymane punkty reputacji: +1578
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Mudgee, CCM vs Bulls
Masakra na jakim klepisku przyszło grać ten mecz. Okolica piękna ale dla kogo w takim miejscu są mecze?
Kawał drogi od Gosford... To informacyjnie gdy ktoś bierze boisko gospo za atut...
Bulls 0-1, trochę fartem ale jest. Takie zadupie, że nic tylko wałki kręcić :)
Edit
Ht 1-1,no nie wiem, nie wiem... Co tam dalej się wydarzy...
Edit 1
Już 3-1, Marynarze odpływają...
Edit 2
Ft 4-1 a byloby wyzej tylko Filip bohaterem znowu został...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +455
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
eee tam na klepisku... stadion kameralny przy jakimś OSP czy innym liceum... ale murawa jest zielona, boisko równe, nie ma kałuż... Można za bramką rozłożyć kocyk i oglądać spotkanie. Na razie 1:1 i oba zespoły miały szanse na podwyższenie wyniku.

Zastanawiam się czy nie będzie w końcówce sezonu sprintu SFC na top 2.... zobaczymy.

a wracając do boiska... brakuje tylko, żeby mecz był przerwany z powodu wtargnięcia kangura na boisko... i będziemy mieli całą Australię w pigułce.

Otrzymane punkty reputacji: +902
snajp 885,6K

snajp

Użytkownik
Filip pięknie wyciągnął w końcówce, mój underowy remis zagrożony! Choć nie raz już byliśmy świadkami drugiej połowy bez goli.

Otrzymane punkty reputacji: +1121
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Filip pięknie wyciągnął w końcówce, mój underowy remis zagrożony! Choć nie raz już byliśmy świadkami drugiej połowy bez goli.
Szybko Bulls zostało rozklepane, gol na 3-1 to kompromitacja obrony, Filip bez szans, w ht x wszystkim pasował, teraz Marynarze odpływają Bykom...
Edit
4-1, tym razem karny. Ciekawe, czy skonczy się takim np. 6-1?
Over 6,5 po @ 3,10 za drobne biorę...
Edit 2
Ft 4-1, nieprzypadkowo realizator pokazywał schodzącego z podniesioną głową Kurto, bo tylko dzieki niemu skończyło się 4-1. Reszta Bulls na piechotę do Sydney powinna przez busz maszerować...

Ostatnia edycja:
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
i ja dla zabawy wezmę ov6,1 - @4,1
75' - 4:1 - tempo istnie piknikowe, więc i bramki w końcówce mogą wpaść.

//edit - no cóż, już tak zostało
W takiej sytuacji grę w pierunku Jets odpuszczam. Pewnie punkty zostaną w Newcastle, to by bardzo spłaszczyło tabelę. Ale remis mnie nie zdziwi. Najmniej prawdopodobne? Wygrana Adelaidy. W każdym razie kursy za niskie na jakiekolwiek rozegranie tego z sensem.

Na siłę można pobrać remis - X - @3,55 - ale bez szaleństw ze stawką.

Ostatnia edycja:
snajp 885,6K

snajp

Użytkownik
Szybko Bulls zostało rozklepane, gol na 3-1 to kompromitacja obrony, Filip bez szans, w ht x wszystkim pasował, teraz Marynarze odpływają Bykom...
Edit
4-1, tym razem karny. Ciekawe, czy skonczy się takim np. 6-1?
Over 6,5 po @ 3,10 za drobne biorę...
Byki ov 1,5 @ 3.3
Byki mają problem.

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Tylko Filip mógł zejść z boiska z podniesioną głową, reszta na piechotę przez busz powinna spadać do Sydney. 270 km powinno ich czegoś nauczyć...

Otrzymane punkty reputacji: +222
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom