Cześć Wariaci, jutro meczyk CCM vs Nix i głupia sprawa, bo kierunek wydaje się oczywisty, ale (szczególnie po ostatnich cyrkach) trochę się boję go oficjalnie podawać...
Druga rozterka to okropne @ na moje kierunki. Bo tak, chodzi o over (@1,53 wstyd), bts (@ 1,50 dramat) i wypadkowa tych pomysłów czyli bts i over po @ 1,70
. I to ta ostatnia opcja jest brana przeze mnie pod uwagę. Dlaczego? 2 ekipy, które grają do przodu, ich defensywy potrafią zawodzić, w awizowanych składach mamy dobrych napastników. U Marynarzy Cummings i N'kololo, w Nix Zawada i Ball. Słowem argumenty są, ale mam stracha, bo "ostatnio" w Australii mają miejsce wypadki o których największym fizjologom
)) się nie śniło. No i cień Pana Li... Ad rem, biorę opcję nr 3 czyli bts/over po @ 1,70 za miedziaka i niech Matka Boska z Gosford ma mnie w swojej opiece... KTF!
Ps
O tym wariactwie i cyrkach w
A-league wypowiedział się ostatnio Besart Berisha, legendarny napastnik kangurzej ligi. Ostatni czas spędza w Europie robiąc kursy trenerskie i oczywiście teskni za Antypodami, a najbardziej jego dzieci i żona. Komentował też upadek jego klubów w lidze i ich tragiczne wyniki. Kto nie wie, to szybciutko wyjaśniam że chodzi o Victory i WU. Dał też do zrozumienia, że chętnie podjąłby sie w Melbourne pracy trenerskiej. I na koniec wisienka: kto był jego najlepszym trenerem w karierze (czasem w Europie miał 4 rocznie) ? Podpowiem, dla mnie też
Oczywiscie Kevin Muscat, Besart chciałby być takim trenerem jak Kev... Ja też
ale Besart w Australii to byłoby coś... Sie ma...
Edit
Ft 1-1, 2 czerwa, sytuacji dużo, Oskar wbił w doliczonym, poza tym "no comments"... Co tu mądrego napisać?