Pora na jakieś pomysły na najbliższą kolejkę. Trzymamy się nadal ov i gola w ostatnim kwadransie.
Piątek
WU - Nixi - ov3,5 - @2,65
W ostatnie kolejce WU uległo u siebie Adelaidzie 2:3... Nixi w dziwnym meczu ulegli Macarthur. Myślę, że teraz oba zespoły będą dążyć za wszelką cenę do zwycięstwa. A takie nastawienie powoduje, że bramki padają. Zwłaszcza w Australii, zwłaszcza teraz jak mamy sezon na promocję ligi przez ilość goli.
Do mojego overa za średnią stawkę po minimalnej dodaję gola po 75' (@2,05 )i ov2,5 (@1,69 ) po stawce minimalnej. Oba zespoły powinny być wzmocnione odpowiednio Risdonem i Woottonem.
Sobota
Macarthur - Jets - 1 - @2,45 (0:1)
Jets u siebie ograło Victory - tego się nie spodziewałem.. ale życie toczy się dalej, więc poprzednia wygrana może być tylko podbiciem stawki przed oddaniem meczu w tym spotkaniu. Zwłaszcza, że teraz Jets grają na wyjeździe i grają z Macarthur - świeżym zespołem, który tak naprawdę ciągle buduje swoją pozycję w lidze.
Zwycięstwo Macarthur pobieram za normalną stawkę.
Minimalna stawka na ov2,5 (@1,73) i gola po 75' (@2)
Sydney FC - Roar - 1 - @1,96 (1:1)
Sydney wzmocnione powrotem Granta, w Roar może pojawić się Kruse. Trzymam się pomysłu z poprzedniej kolejki. SFC powinni ograć zespoł z Brisbane i dalej piąć się w tabeli ligowej. Wygląda na to, że gospodarze złapali rytm i ich gra zaczęła przynosić efekty. Roar po ostaniej porażce z CCM raczej nie powinno postawić jakichś wysokich warunków.Jednak jak to w tej lidze bywa - czasami i zespoły które nie stawiają wysokich wymagań potrafią coś ugrać.
ov2,5 - @1,82 , i gol po 75' (@1,91) - to must have.... wszystko po stawce minimalnej
Victory - City - 2 HA-1,5 - @3,45
2 - @2,03
Dziwnie wysoki kurs na wygraną City... Może to przez fakt, że wreszcie w bramce Victory zagra Izzo. Dodatkowo na boisku może zagrać Good. Pobieram za średnią stawkę czystą 2, natomiast HA za minimalną.
Oczywiście za stawkę minimalną - ov 2,5 - @1,75 , gol po 75' (@1,8)
Perth - CCM
Tutaj pass na całej linii... Perth powinno ograć marynarzy... jednak CCM powinno tydzień temu stracić punkty w Brisbane, tak się nie stało, więc myślę, że tutaj może być każdy wynik.
Niedziela
Adelaide - WSW - 1 - @2,28
Skoro WSW gra na wyjeździe, to szukam szansy, że straci punkty. Czyli to co napisałem po poprzedniej kolejce. Stawka średnia.
Oczywiście po minimalnej stawce dodaję ov2,5 (@1,78) i gol po 75'