Pora na kolejne moje typy... to nie będzie łatwa kolejka, ale może coś tam się uda trafić. Graty
qowalsky6 za ten btts - dobry pomysł.
sunxl - myślę, że to był dobry pomysł, obu zespołom w tym sezonie brakuje umiejętności, a w takiej sytuacji o czerwień naprawdę bardzo łatwo.
Piątek:
Jets - Roar - 1+un2,5 - @5,6
(4:0) -
ulala.... dlaczego buk ni płaci za dobry kierunek... pomysł dobry, gorsze wykonanie.
Myślę, że tym razem 'dobry wujaszek' Jets nie będzie zbyt dobry... Pora zdobyć 3 punkty, w końcu mecz jest rozgrywany na chyba najbardziej piknikowym stadionie w lidze Stawiam wygraną gospodarzy, ale i remis mnie nie zaskoczy. A że gośćmi będzie Roar... no to under.
Jets nie jest dobrym zespołem do typowania (podobnie jak WSW) więc i stawka minimalna.
Sobota:
Nix - Perth - 1 - @1,78
(2:2)
Mój główny typ na tą kolejkę. Kursy niestety nie dopieszczają. Bukmacherzy chyba podzielają moje zdanie. Nixi są na fali, o czym świadczą 3 wygrane z rzędu. Do tego grają w Nowej Zelandii, do tego Glory po ponad 20 dniach w domu opuszcza Perth. Drogę mają chyba najdłuższą, bo do pokonania jest cała Ausralia i ocean do Nowej Zelandii.
A co może pójść nie tak? Haczyk jest taki, że mecz jest w Palmerston North a nie Wellington czy chociaż Auckland. Dlatego pożyczki pod ten zakład nie biorę. Stawka standardowa.
Macarthur - Western United - btts - @1,59
(2:2)
Macarthur ostatnie 2 mecze bez punktu, Western, ostatnio się przełamało i zdobyło 3 punkty podejmując u siebie SFC. Mecz ciekawy pod kątem rywalizacji dwóch najmłodszych zespołów w lidze. Boję się typować kto wygra, ale idę w kierunku bramek z obu stron.
Połowa standardowej stawki.
CCM - WSW (2:2)
Ten mecz sobie daruję. CCM musi pokazać, że mecz w Nowej Zelandii to pomyłka i trudny grunt. Za to WSW pewnie zagra na remis... do tego gdzieś tam z tyłu głowy jest na pewno mecz obu drużyn, gdzie w Sydney, CCM ograło gospodarzy aż 3:0. Niestety, to spotkanie może mieć zupełny inny charakter bo w zespole marynarzy nie zagra N'Kololo.
Niedziela:
Melbourne City - Adelaida - X2 - @2,29
(3:3)
Murowany faworyt to gospodarze, ale stawianie ich po kursie @1,56 - to dla mnie zbyt duże ryzyko. Ze składu obywateli wylatuje Bos. Do składu gości wracają Popovic, Isaias i Juande. Ostatnie 2 mecze City to straty punktów i to moim zdanie jest niespodzianka... ale to były mecze na wyjeździe, teraz zespół wraca do Melbourne. Ja jednak zagram tutaj pod prąd.
Stawka minimalna
Pozdrawiam.