Hej nie wiem jak w 20bet ale w 22bet można na, spokojnie, a że to ten sam właściciel itp to podejrzewam że będzie tak samoMożna spokojnie zarejestrować się z Polski i grać z polskimi danymi i IP w 20bet ?
Jest. 50złChciałbym pograć w tym buku ale nie mogę na jego stronie znaleźć info o metodach wypłat - czy może ktoś potwierdzić czy jest możliwość wypłat na JETON i jaka jest minimalna kwota wypłaty?
Ja też mam problemy z wypłatą że względu na inne adresy w banku i przy rejestracji kontaPrzyszla kolej na mnie, problem z weryfikacja, selfie itp juz za mna, jednak poprosili jeszcze o przeslanie karty ktora dokonywalem depozytu, byla to e-karta skrill, jak wiadomo nie ma na niej imienia i nazwiska oraz jest jednostronna.
Oni potrezbuja do weryfikacji, numeru karty, termin waznosci, imienia oraz nazwiska oraz zdjęć obu stron, juz powoli nerwy trace. Mial ktos ten problem ? ktos cos poradzi ?
Dokladnie mam to samo od godziny. Myslalem ze to wina lokalizacji bo akurat przebywam na Węgrzech.Czy ktos kto ma konto w 20bet mogłby sprawdzic czy przy probie wybrania kursu wyskakuje mu blad ajax error 500? Pytalem na chacie, mowia, ze maja problemy techniczne. Wylogowalem sie i ten blad dalej wyskakuje. Nie mam jednak 100% pewnosci czy to dotyczy tylko mnie.
teraz zniknal ten blad, ciekawe na ile bo juz raz zniknal na minute heheDokladnie mam to samo od godziny. Myslalem ze to wina lokalizacji bo akurat przebywam na Węgrzech.
Mi jak zniknął i zagralem zaklad godzinę temu to kupon przyjelo a kasy z konta nie wzięło. Także nie wiem jak to teraz będzie wyglądało bo juz godzina a saldo nadal takie samoteraz zniknal ten blad, ciekawe na ile bo juz raz zniknal na minute hehe
mi rozliczali jeden kupon z meczu babek australi godzine a drugi z tego samego dali jako zwrot od razu po zakonczeniu. Teraz widze, ze znowu blad sie pojawil.Mi jak zniknął i zagralem zaklad godzinę temu to kupon przyjelo a kasy z konta nie wzięło. Także nie wiem jak to teraz będzie wyglądało bo juz godzina a saldo nadal takie samo
dwie zlecalem jakos w niedziele, poniedzialek i obie zostaly zaakceptowane w mniej niz kilkanascie godzin.Czy tez czekacie długo na wypłatę ? Zawsze szło w kilka godzin na Jeton, teraz czekam już ponad dobę i status nadal oczekuje…