slomiany400
Użytkownik
po pierwszym secie krecz liczą jako ważny zakładjak rozliczają krecz w tenisie jako zwrot czy przegrany?
po pierwszym secie krecz liczą jako ważny zakładjak rozliczają krecz w tenisie jako zwrot czy przegrany?
To jest niesprawieliwe ostatnio były mecze np Sorribes-Parrizas 61 43 dla Sorribes i skreczowała jak prowadziła albo Li-Van Uytvanck 63 32 prowadziła Li i skreczowałapo pierwszym secie krecz liczą jako ważny zakład
Każdy buk ma swój regulamin. Krecz w tenisie i liczenie żółtych kartek jest bardzo rozmaicie rozliczane w zależności od bukaTo jest niesprawieliwe ostatnio były mecze np Sorribes-Parrizas 61 43 dla Sorribes i skreczowała jak prowadziła albo Li-Van Uytvanck 63 32 prowadziła Li i skreczowała
Nie da sięDa sie jakoś zrobic nowe konto na siebie, tak zeby nie dostac od razu limitow, jak juz mam konto zlimitowane?
Bez szansDa sie jakoś zrobic nowe konto na siebie, tak zeby nie dostac od razu limitow, jak juz mam konto zlimitowane?
Przed chwilą była aktualizacja. Na starej wersji nie można wejśćDziała wam apka w telefonie? Mi nic nie ładuje
U mnie podobnie. Nic nie mogę zagrac i wplacic. Kase wyplaciliZałożyłem konto, pograłem - ugrałem i nagle zobaczyłem, że mam limity do 1 grosza ustawione. Wcześniej w klonach bez limitów, nie wiem skąd nagle ten limit, kwota na koncie 5k. Proszą o weryfikację, depozytu złożyć nie mogę. Jakieś szanse, że wypłaca hajs?
No wszystko normalnie. Mniej wiecej przy takiej wygranej limitują. Trzeba im wysłać wszystko co chcą do weryfikacji i na 90% wypłacą. Ze 2 razy mi nie wypłacili a w większosci spoko jest.Założyłem konto, pograłem - ugrałem i nagle zobaczyłem, że mam limity do 1 grosza ustawione. Wcześniej w klonach bez limitów, nie wiem skąd nagle ten limit, kwota na koncie 5k. Proszą o weryfikację, depozytu złożyć nie mogę. Jakieś szanse, że wypłaca hajs?
No już tam na tym koncie nie zagraszU mnie podobnie. Nic nie mogę zagrac i wplacic. Kase wyplacili
Tylko fotki rób przy świetle dziennymAle o co im chodzi, w żadnym momencie nie naruszyłem ich regulaminu. Wkurzę się, bo mają mega ofertę i przyzwyczajony jestem do aplikacji... Wcześniej grałem w klonach i nigdy limitu nie wyłapałem. No nic, oby hajs wypłacili. Z drugiej strony mogli nie blokować opcji depozytu, gdyby mieli zamiar mnie okraść. Ale to ruskie, nigdy nic z nimi nie wiadomo.
Piszesz nie zrozumiale. Konto w 22bet jest na brata czy na Ciebie. Na konto w Polsce chcesz wypłacić i w jakiej walucie. Z jakiego konta wpłacałeś na 22 bet. Poświęć trochę czasu i poczytaj. Jaką dostałeś odpowiedź, dlaczego nie chcą wypłacić ? Pierwsza wypłata czy już wypłacałeś, przeszedłeś weryfikację ? Pozdrawiam.Siema, wygrałem prawie 3k w 22bet, ktoś tutaj z forum wypłacał u nich? Są jakieś problemy czy normlanie przechodzi?
A i ja jestem w PL to mogę wpłacić, ale brat w UK używa VPN i strona działa ale wpłacić za nic się nie da, wie ktoś czemu?