Niestety ale Organizacja WTA i ATP to najbardziej smierdzace bagno. Rzygać sie chce. Chociaz swoja wine ponosza tez te dziewczynki i chlopcy biegajacy za pileczka i chcacy bawic sie wspólnie na korcie z Ruskimi. W innych sportach sami zawodnicy odmowili wspolzawodnictwa z Ruskami, tutaj NIE.I bardzo dobrze, powinni wykluczyć kacapów ze wszystkich sportów, za to co putin robi na Ukrainie, chociaż i tak to nie wiele pewnie da, rosyjski naród ma tak wyprane mózgi, że większość popiera działania putina
Wszystko masz tutaj teraz przeniesione https://www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tvGdzie oglądacie czelendzery ? bo strona , na której zawsze były transmisje nie działa;/
Ruud takich zawodow nie odpuszcza. Jego tenisowe zycie to wygranie jak najwiekszej ilosci turniejow ATP 250 na cegle.A jak ktoś wierzy w jeszcze większą teorię spiskowa, to nie może być drugiego takiego samego przypału pod rząd w tym samym turnieju, gdzie przypominam Rune pokonał Zvereva. Szkoda liczyłem, że Ruud też odpuści.
Jak sie moze byc takich niespodzianek.Fernandez I Radacanau w finale US Open, Roland chyba w 2020 Co jesienia grali, przeciez tam bo chyba wiecej niespodzianek niz wygranych faworytowA jak ktoś wierzy w jeszcze większą teorię spiskowa, to nie może być drugiego takiego samego przypału pod rząd w tym samym turnieju, gdzie przypominam Rune pokonał Zvereva. Szkoda liczyłem, że Ruud też odpuści.
O czym Ty piszesz? On pisal o niespodziankach a nie malych punktach.Masz problem z czytaniem, ze zrozumieniem to cofnij sie do etapu szkoly, kiedy tego uczyliWytrzeźwiej Białostoczaninie i wtedy pisz. Spójrzcie na Challenger Rzym. Zarówno Halys, jak i Cobolli wygrali, mimo że przegrali na "małe punkty". A wygrać mimo porażki w "małych punktach" to nie tyle wyczyn, co wielki fart. Jest to rzadkość. W ogóle poziom tego chelka jest dziwnie niski...
"Wytrzeźwiej Białostoczaninie i wtedy pisz" po co to zdanie?Jak normalny to i interpunkcja i ład i skład w zdaniu, tak trzymaj! Żebyś Ty wiedział do kogo Ty piszesz o cofaniu się do szkoły xD Zarzuciłem temat "małych punktów" a nie odpowiadałem na poprzednie. Ehh... Nie było tematu.
A co myślicie o graniu w stronę Donati w challengerze w Pradze w meczu z Purcellem, nawet jakieś +1.5 seta?