>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na temat tenisa, turniejów itd.

5xharoldx5 2,3M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Szkoda, że kontuzje tak mocno ograniczyły jego karierę. Del Porto to był gracz z wielkim potencjałem. Przy prawie 2 metrach wzrostu i atutów za tym idących świetnie się poruszał, był bardzo sprawny, do tego mentalnie też był silny. Fajnie, że ta nieustanna walka z kontuzjami przyniosła efekt w postaci srebrnego medalu olimpijskiego w Brazylii w 2016 roku. Pamiętam jego spotkanie z Djokovicem z tamtego turnieju, ile tam było emocji w trakcie i po meczu.

Gdyby nie kontuzje, to jestem przekonany, że Argentyńczyk miałby wygranych przynajmniej jakieś pięć turniejów wielkoszlemowych, nie wspominając już o wielu innych turniejach. W sumie to samo można powiedzieć o Andym Murrayu, on też osiągnął znacznie mniej niż mógł przez kontuzje.

Otrzymane punkty reputacji: +403
adik1992 767K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Vesely w drugim pojedynku z Djokovicem odnosi drugie zwycięstwo.
A od poniedziałku Nowym liderem ATP zostaje Danil Medvedev.

jozzy22 863,4K

jozzy22

Użytkownik
Agnieszka Radwańska wraca na kort tenisowy. Jedna z najlepszych polskich tenisistek w historii została zgłoszona do rozgrywek Superligi, które mają ruszyć w maju tego roku.

Polka została bowiem zgłoszona do rozgrywek tenisowej Superligi przez klub WKT Mera.

W barwach Mery zagrają też Urszula Radwańska, Mariusz Fyrstenberg czy Ukrainiec Sergiej Stachowski, który obecnie jest zaangażowany w obronę swojego kraju przed Rosją.

Superliga to nowy cykl tenisowych rozgrywek w Polsce, które będą trwały od maja do grudnia. Runda zasadnicza potrwa od 29 maja do 14 sierpnia. Finały mają się odbyć w dniach 8 - 10 grudnia.

psotnick 1,2M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Otrzymane punkty reputacji: +710
Ori1995 288

Ori1995

Użytkownik
Kończyć karierę w wieku w którym zawodnicy przeważnie wchodzą na wyższy poziom/bieg, ale no cóż jej życie jej wybór

inkub1986 758,9K

inkub1986

Użytkownik
Taka mała dygresja. Dla kogoś kto dopiero zaczyna swą przygodę z tenisem takie nazwiska jak Garin, Giron czy Gaston mogą się zlewać w niezły rebus 😉

M 1,4K

majer04

Użytkownik
Jurek faworytem :D gra z Yevseyev (338 w rankingu) 16.03 grał z zielińskim i kreczował. chyba bedzie miał szanse Polak i dobre info od kolegi
Post automatycznie złączony:

a pozniej ktos z pary Erel - Setkic . Ciekawe w jakiej formie jest nasz orzeł

Ostatnia edycja:
adik1992 767K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Wawrinka i Thiem wracają do gry. Obaj zagrają dziś swoje pierwsze mecze w hiszpańskiej Marbelli.

Otrzymane punkty reputacji: +171
Pablito91 2,3M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
O super świetna wiadomość. Fajnie będzie znowu ich zobaczyć. Chciałbym jeszcze zobaczyć kiedyś Del Porto na korcie. Mam nadzieję, że leczenie w Szwajcarii postawi go na nogi i będzie mu dane wrócić na kort.

adik1992 767K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
O super świetna wiadomość. Fajnie będzie znowu ich zobaczyć. Chciałbym jeszcze zobaczyć kiedyś Del Porto na korcie. Mam nadzieję, że leczenie w Szwajcarii postawi go na nogi i będzie mu dane wrócić na kort.
Del Potro zakończył karierę kilka tygodni temu po turnieju w Buenos Aires gdzie przegrał pierwszy mecz z Delbonisem.

Pablito91 2,3M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Del Potro zakończył karierę kilka tygodni temu po turnieju w Buenos Aires gdzie przegrał pierwszy mecz z Delbonisem.
Niby tak, ale chodzą słuchy, że pragnie jeszcze wrócić na kort. Wszystko zależy jak przebiegnie leczenie w Szwajcarii z której korzystało już kilku tenisistów i dzięki temu wracali do zdrowia.

5xharoldx5 2,3M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
W dzisiejszych czasach z tymi zakończeniami karier jest inaczej niż kiedyś, niektórzy mają po pięć albo więcej takich zakończeń i ciągle wracają;). Ja zawsze lubiałem Del Potro i życzę mu jak najlepiej, więc nawet jak wróci na poziomie challengerowym to będę mu kibicować.

madman01 17K

madman01

Użytkownik
I bardzo dobrze, powinni wykluczyć kacapów ze wszystkich sportów, za to co putin robi na Ukrainie, chociaż i tak to nie wiele pewnie da, rosyjski naród ma tak wyprane mózgi, że większość popiera działania putina

Otrzymane punkty reputacji: +586
Do góry Bottom