Opisywałem wcześniej jak na 1xbet też miałem podobną sytuację co prawda kwota była rzędu 6tys zł . Przy wypłacie chcieli dodatkowa weryfikację to wysłałem co chcieli i za każdym razem odrzucali bo tu słaba jakość tu nie widać rogów tu światło jest złe . Wkoncu już nie miałem co im wysłać to każdego dnia zlecałem wypłaty oni je anulowali za 20-25razem po zleceniu zaakceptowali. Trzeba ich nękać bo już też przecież każdy po 10x zleceniu by pewno odpuścił. Co prawda kolega nie może tych wypłat zlecać bo mu zablokowali je ale pisać i nękać ich mailami dopóki nie odpiszą czego tak itp.
Kiedyś pewien typer na innym forum bukmacherskim pisał że grając u ruska mając marne 100zł można w ciągu 1 weekendu nawet i 50tys zł na luzie zrobić oczywiście trzeba mieć trochę farta z limitami . Te ich bety na live są takie abusrdalnie proste że to na luzie i miał rację . Ale co z tego że tam zrobisz te 50kafli skoro tego nie wypłacisz od nich będąc poza granicami Rosji. Dlatego nie warto tam operować wogole takimi kwotami . Grając spokojnie typu po parę stów wypłacając te 2-3tyś co jakiś czas naprawde jest bezproblemowe.
Kiedyś pewien typer na innym forum bukmacherskim pisał że grając u ruska mając marne 100zł można w ciągu 1 weekendu nawet i 50tys zł na luzie zrobić oczywiście trzeba mieć trochę farta z limitami . Te ich bety na live są takie abusrdalnie proste że to na luzie i miał rację . Ale co z tego że tam zrobisz te 50kafli skoro tego nie wypłacisz od nich będąc poza granicami Rosji. Dlatego nie warto tam operować wogole takimi kwotami . Grając spokojnie typu po parę stów wypłacając te 2-3tyś co jakiś czas naprawde jest bezproblemowe.