Ja miałem.Hej, a miałeś też problem z wypłatą? Bo mnie teraz to dopadło i chyba nie dam rady ich pokonać...
Albo ktoś z was miał tam weryfikację?
Zrob co trzeba i wyplaca
Ja miałem.Hej, a miałeś też problem z wypłatą? Bo mnie teraz to dopadło i chyba nie dam rady ich pokonać...
3 maile trzeba wysłać z fotkami . Tylko fotki trzeba robić przy świetle dziennymHej, a miałeś też problem z wypłatą? Bo mnie teraz to dopadło i chyba nie dam rady ich pokonać...
Bardzo różnie. Raz po tygodniu a raz wcale nie dają tylko limity nakładająPo jakim czasie od założenia mieliście weryfikacje?
Kilka miesięcy po. W między czasie wypłacałem już sporo. Akurat teraz mnie poprosili.Po jakim czasie od założenia mieliście weryfikacje?
Ja miałem weryfikację po kilku miesiącach. Wcześniej wypłacałem 8,9 razy bez weryfikacji i nie było problemu. Nałożyli limity i zaczęły się problemy. Moja rada, bądź cierpliwy i nie kłuć się z nimi, choć mnie czasem krew zalewała. Grzecznie wysyłaj do skutku to o co proszą. Ja tak zrobiłem i wypłacili. Sporo tego musiałem wysłać, kliknięcie screenów z rożnych źródeł bo podobno nie e-maile nie dochodziły.Hej, a miałeś też problem z wypłatą? Bo mnie teraz to dopadło i chyba nie dam rady ich pokonać...
Większość bonusów to podpucha. Musisz grać nie swoim systemem tylko ich. Nie korzystam już z bonusów chyba z 5 lat, nawet z tych założycielskich. Fajne oferty bonusowe były w bet365 z prostym czytelnym, wysokim ale łatwym obrotem do zaralizowania jak ktoś grał za średnie stawki to szybko robił obrót.Oni chcą żeby w ciągu 24h obrócić 3x kupon każdy z min 3 zdarzeniami? Nieźle, to trzeba na chybił trafił grać w ciągu tego czasu, bardzo się spiesząc.
Po obrocie dostajesz max 100e/400pln. Czyli wplacasz i grasz za darmowy bonus all in 3ako z łącznym kursem min 3.00 i jak wejdzie to potem grasz za pozostałe 800zl byle co bo i tak więcej niż 100e nie dostaniesz po obrocie.Oni chcą żeby w ciągu 24h obrócić 3x kupon każdy z min 3 zdarzeniami? Nieźle, to trzeba na chybił trafił grać w ciągu tego czasu, bardzo się spiesząc.
Jeszcze Cię tam zadziwią nie razDosyć dziwna sytuacja, wczoraj o godzinie 13:00 zleciłem wypłatę. Dziś rano dostałem maila o owej promocji 100% do 400zł wpłaty tak więc dokonałem depozytu, jednakże nie otrzymałem bonusu. Piszę na chacie o dostaje informacje że jeśli wczoraj zleciłem depozyt, dziś chcę dokonać wpłaty to nie przysługuje mi bonus bo " zlecać wypłat bezpośrednio przed złożeniem depozytu " "jeżeli Pan wypłacił środki przed złożeniem depozytu to bonus nie zostanie naliczony " dosyć dziwna polityka, pierwszy raz się z nią spotykam, naprawdę dziwne.
Normalne. Wplac jeszcze raz i powinni dopisac bonusDosyć dziwna sytuacja, wczoraj o godzinie 13:00 zleciłem wypłatę. Dziś rano dostałem maila o owej promocji 100% do 400zł wpłaty tak więc dokonałem depozytu, jednakże nie otrzymałem bonusu. Piszę na chacie o dostaje informacje że jeśli wczoraj zleciłem depozyt, dziś chcę dokonać wpłaty to nie przysługuje mi bonus bo " zlecać wypłat bezpośrednio przed złożeniem depozytu " "jeżeli Pan wypłacił środki przed złożeniem depozytu to bonus nie zostanie naliczony " dosyć dziwna polityka, pierwszy raz się z nią spotykam, naprawdę dziwne.
Wyplacisz tym co wplacales. Najlepiej na jetonNiebawem będę się przymierzał do wypłaty środków. Pytanie do bardziej doświadczonych, którzy grali/grają u nich. Jaka metoda wypłaty będzie najbardziej opłacalna ? Do wyboru mogę jeton,perfectmoney (akurat tak się składa,że mam tam konta) , przelew SEPA(też mnie to nie przeraża) oraz krypto.Wpłacałem kartą bankową. Na jakie najdziwniejsze dokumenty mam się przygotować w trakcie weryfikacji ?
Pokaż załącznik 14737
Ja ze swojej strony zdecydowanie polecam zaprzyjaźnić się z krypto walutami a konkretnie USDT, sprzedać ją później można np na giełdzie Binance po kursie 7-10 groszy wyższym niż kurs USDNiebawem będę się przymierzał do wypłaty środków. Pytanie do bardziej doświadczonych, którzy grali/grają u nich. Jaka metoda wypłaty będzie najbardziej opłacalna ? Do wyboru mogę jeton,perfectmoney (akurat tak się składa,że mam tam konta) , przelew SEPA(też mnie to nie przeraża) oraz krypto.Wpłacałem kartą bankową. Na jakie najdziwniejsze dokumenty mam się przygotować w trakcie weryfikacji ?
Pokaż załącznik 14737
Sprawdź czy masz możliwość wypłaty czy całkiem ją zablokowali?CZY KTOŚ MA PROBLEMY Z TYMI BUKMACHERAMI JAK 22BET. CZEMU ONI OSZUKUJĄ LUDZI 88 TEZ MAM PONAD 80000ZL OD 5 MIESIECY CZEKAM NA WERYFIKACJE WYSLALEM IM WSZYSTKO , WIEC WYCHODZI NA TO NIE WAZNE CZY TY JESTES UCZCIWY, BUKMACHER JAK WYPLACASZ PIENIADZE MA PRAKTYKI OSZUSTWA, NIE MOWI O LIMITACH KTORE PO 2 WYPLATACH W KRÓTKIM OKRESIE SA JUZ STOSOWANE, TO JEST CHORE ALE CIESZE SIE ZE PRZEGRALEM 750TYS KTORE MIALEM NA 22BET BO TERAZ BYM MIAL GULA WIELKIEGO ZE STRACILEM OGROMNE PIENIADZE A TAK TO TYLKO 80TYS I Z TEGO CO CZYTAM KOMENTARZE MASA OSÓB UCZCIWYCH MA Z NIMI TAKIE PROBLEMY, NIE TYLKO JA JAK MOZNA WERYFIKOWAC KONTO 5 MIESIECY I NIE ODPOWIADAĆ TO JEST PRZECIEZ CELOWO ROBIONE
Post automatycznie złączony:
Jedyna opcja kiedy nie ma problemów to jak przegrywasz ciągle
Nie wiem jak czytam tu komentarze ze ktoś mówi ten ziemba ze 22bet ma uczciwe praktyki to chyba gra po 50zł i wiekszosc przegrywa, nie ma opcji zeby wyplacic 20-30tysiecy na 22bet byc na plusie i zeby ci dalej cokolwiek wyplacali, sprawdzilem to i kolejny bukmacher 22bet 888 -ktory stostuje te metodę zrobilem 1 weryfikacje ,przegrywalem 5-6 miesiecy przyszedl dzien ze wygralem bardzo duzo no i niestety raz wyplacilem i pozniej utkwilo 80kola i na tym 888st - kolejna strona gdzie wisi 10tys i tez zrobilem weryfikacje po 3 miesiacach przegrywania cos wygralem, tutaj czekam dopiero kilka dni, ale na 22bet kilka miesiecy i niech mi ktos powie ze oni sa uczciwi to chyba tylko gląby jakieś, co nie wygrywają takich kwot jak 10-30-50tys
....
Nie ma mozliwosci wyplaty. Na drugim screenie sa dostepne metody wyplaty a raczej ich brakSprawdź czy masz możliwość wypłaty czy całkiem ją zablokowali?
Jaki jest ostatni mail od nich?
Rusek kiedy kradnie hajs pisze do ciebie maila, że w związku ze złamaniem regulaminu zamykają twoje konto - tu na tym koncie jeszcze widzę szanse na wypłatę. (patrząc na screeny)