Jakim cudem antyszczepionkowcy manipuluja danymi skoro on iuwazaja ze wsztystkie dane sa sfabrykowane i maja na celu przekonaniu zeby 'ciemny lud to kupil' dobrodziejstwo
Prawdziwi antyszczypionkowcy powiedzieli nie i juz i zadne dane sponsorowane przez pfizerow ich nie interesuja. Po prostu ie ma takiej opcji by oni w to weszli i juz. I oni gdzies maja innych
Wiec ' Antyszczepionkowcy wciąż manipulują danymi; to zdanie jest z gruntu rzeczy falszywe, to jakies pokraki a nie antyszczepionkowcy co nie umieja argumentow rzeczowych i logicznych znalezc
Na rajskich wyspach Pacyfiku ruszyło referendum. Nowa Kaledonia głosuje ws. niepodległości od Francji | Wiadomości ze świata - Gazeta.pl
O widac dobrodziejstwo matuszki metropolii w sprawie szczepioneczek przymusowych popchnelo ich do takiego kroku
Nikt nie pisze ze glownym powodem wzburzenia mieszkancow jest chec powszechnego zaserwowania im szczepionek przez metropolie, i to wielokrotnego?
Dzienw ze pomineli te jakze istotna okolicznosc bo nic nie widze w artykule, a komentujacy albo nie wiedza, albo jest cenzura.
Dlaczego, skorometropolia chce tak dobrze
Apropo z tym Don Corleone co mnie odroznia od niego ja nie wypisuje grozb prywatnycm uczestnikom bo to moze byc karalne.
Ogolnie mozna bez problemu mowic 'kto wejdzie do mojego domu i bedzie probowal krasc' zostanie zastrzelony bez ostrzezenia, ale tu nie ma zadnych grozb imiennych wiec mozna do woli wyznaczac takie linie, nikt nie czuje sie zagrozony, tylko lotry (i bardzo dobrze!)
Bo to nie o to chodzi zeby odstrzeliwac, ale zeby wyznaczyc niedopuszczalna nieprzekraczalna linie.
taka linia sa przymusowe szczepienia, na ktore nie ma takiej opcji, a kto chce niech sie szczepi i 50 razy, mi to nie przeszkadza.
A restrykcje nawet tez, zaadaptowalem sie do warunkow okupacyjnych, ktore maja swoje zalety. To ze raz czy dwa razy w roku beda lapanki na osoby nie majace maseczek przez gestapo to tez da sie przezyc. Znam ich slabe strony i wykorzystam.
Tak ze ten kolega DC lekko przesadzil, to nie w moim stylu
Tak wiec to nie ja. Grozby imienne - karallne. Grozby ogolne - nie. Bo nie ma osoby, ktora konkretnie moze czuc sie zagrozona.
Mam nadzieje ze wyjasnilem. Jakis prawnik moze poprawic laika, ale wydaje mi sie ze jest to prawidlowe podejscie.