zloty5o
Użytkownik
No i co z tego. Po prostu musisz przyjac do wiadomosci ze sa osoby ktore sie nie beda szczepic i juz.
A jak sie nie podoba maska na pysk do piwnicy i siedziec morda w kubel
Ja tez musze ze niektorzy w jakies jezuski wierza, krzyze, chodza na kolanach wokol jakiegos pozbijanego kawalka drewna, to dopiero jest smieszne, dorosli ludzie a w takie bajki wierza i jakos nie dramatyzuje
Obowiązkowe szczepienia przeciw Covid-19 w Wielkiej Brytanii. Premier wzywa do debaty publicznej - bham.pl
Ale sie ratuje desperacko. Chyba nawet on sie domysla kto stoi za tasmami.
Ok. Debata? Nie pozwalam. Dziekuje. Debata zamknieta
i kazdy polityk to postulujacy zostanie zlikwidowany fizycznie. Zreszta to i tak niewykonalne bo jak wyegzekwuja?
- Praca? Kumaci od dawna nie pracuja.
- Sklepy? Mozna online,. poza tym to wlasciciel bedzie decydowal kogo wpuszcza
- Granice? Znam dziesiatki sposobow na przekroczeni bez zadnej kontroli, wlasciwie od czasu do czasu sam przekraczam tak dla sportu, oficjalnie nie przekroczylem od kilku lat
Czeba cwiczyc zycie pod okupacja, to rozwija skille i buduje przewage nad plebsem. Wkrojenie bezdomnym smieciom od czasu do czasu to jednak chyba za malo
Tak wiec powodzenia szczepionkarze
Tak ze mam nadzieje to zamyka debate raz na zawsze.
Az sie zagotowalem przegladajac Daily Telegraph, ale to wysryw jakichs lobbystow na szczescie, nawet labour do tego nie dopusci, chyba wola zyc
Nawiasem mowiac wy to byscie chcieli miec taka lewice jak maja stany czyli Demokratow czy wlk Brytania, wlasciwie program gospodarczy maja lepszy niz liberalowie bo normalni ludzie moga sie wzbogacic niezle a nie tylko superbogaci
W UK czy USA mityczna lewica jest bardziej na prawo niz 'prawica' polska. Widac to w programach gospodarczych ale i polityce zagranicznej gdzie jest jeden glos, tylko maja teatrzyk odegrac ze mniejszosc sie nei zgadza z kolejna inwazja
PS Kto to jest ten Don Corleone? To nie ja zaznaczam, ale ciekawe poglady ma chlopak.
Moze to ten GyGy Graveel co zniknal i o nim ani widu ani slychu a wstydzi sie przyznac ze ma podobne poglady do moich?
[/QUOT
Post automatycznie złączony:
CHLOPIE TY MASZ TYLE W GLOWIE CO BARAN W TORBIE