hahahha dziekuje za odpowiedź - tak sie zakreciłem ale na dobrym tropie byłem, a przelewy na konto nie ma problemu robić ? czy bezpieczniej kartąkarta zostaje aktywowana po 1szym użyciu z pinem. Więc sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.
hahahha dziekuje za odpowiedź - tak sie zakreciłem ale na dobrym tropie byłem, a przelewy na konto nie ma problemu robić ? czy bezpieczniej kartąkarta zostaje aktywowana po 1szym użyciu z pinem. Więc sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.
nie baw się w przelewy na konto(to się nie kalkuluje). płać karta w sklepach bez prowizji lub wypłata z bankomatu (prowizja 0.99%).hahahha dziekuje za odpowiedź - tak sie zakreciłem ale na dobrym tropie byłem, a przelewy na konto nie ma problemu robić ? czy bezpieczniej kartą
Aha , to rzeczywiście nie dużo jak na wypłate z bankomatu, elegancko , lepsza opcja jak karta skrilla ta karta - dobra sprawa o ile czegoś nie zmienią . pozdrawiam.nie baw się w przelewy na konto(to się nie kalkuluje). płać karta w sklepach bez prowizji lub wypłata z bankomatu (prowizja 0.99%).
Jak nie bedziesz tego robil z jednego urzadzenia/ip to nie.Czy można przerzucać kasę z jeeddnego konta muchbetter na inne konto muchbetter ,ok 4-5 k .czy mogą się czepiać ? Będę wdzięczny za pomoc
Cięzkio wyczuć ja mam konta w ING i Mbank - i limit dziennych wypłat domyslnie jest 3000 tyś - co można zmienić - ale jednorazowo tu i tu można wybrać 1000 zł - jakoś w połowie poprzedniego roku jak był początek pandemii i ludzie masowo wybierali pieniądze wprowadzili te limity - także podejrzewam żę będzie ciężko o taki bankomat - ale mogę sie mylić. Ja osobiscie też wybieram po max 1000zł .W jakim typie bankomatu można pobrać w jednej transakcji więcej niż 1000 zł?
2 tygodnieile czasu czekaliście na karte?
2 tygodnie hehe ,marzenia .czeka się od 3 do 4 tygodni .4 karty zamawiałem na różne osoby i za każdym razem około 3,5 tygodnia czekaniaile czasu czekaliście na karte?
To miałeś mocnego pecha, ja po 1.5 tygodnia dostałem.2 tygodnie hehe ,marzenia .czeka się od 3 do 4 tygodni .4 karty zamawiałem na różne osoby i za każdym razem około 3,5 tygodnia czekania
Nadanie | 2021-12-23 19:41 | International Postal System |
Wysłanie przesyłki | 2021-12-24 12:04 | LANGLEY HWDC |
Wysłanie przesyłki | 2021-12-24 13:31 | LONDON AMU |
Przyjęto w Polsce | 2022-01-04 08:19 | WER Lublin |
Etap przed zgłoszeniem celnym | 2022-01-04 08:21 | WER Lublin |
Rodzaj przesyłki | List polecony priorytetowy |
Kraj nadania | Wielka Brytania |
Kraj przeznaczenia | Polska |
zazwyczja odpowiedz drugiego dnia.Ile czasu czekaliście na odpowiedź od ich supportu? Napisałem z prośbą o zwiększenie limitów wypłat kartą i od poniedziałku zero odzewu...