Ori1995
Użytkownik
Mnie nie dziwi aktualnie to, że Svitolina wygrała 2-0. Tak mecz się skończył i teraz każdy może udawać mądrego, ale nie o to chodzi.Dla mnie w tej chwili jak Svitolina potrafi pokonać świetnie prosperującą Halep 2:0, to i Świątek może odpalić Bencic. Radukanu równie dobrze może żyć poprzednim meczem i wtopić z Rogers, która wygrała dzięki zmęczeniu Barty z Barty i z dodatkową motywacją przystąpi do spotkania, chyba że to ona właśnie będzie rozpamiętywać poprzedni mecz. Itd. itp. czasami mam wrażenie że grać warto tylko pierwsze rundy a i tak łatwo się naciąć. Tenis to wspaniał sport, ale niestety dzieje się tu dosłownie wszystko a jak chcesz zarobić to idź do pracy Dzięki Bogu jeszcze zamykają granice Brytole i zostaje już tylko arcyfarciarska gra u buka za drobne, praca też za drobne w Polsce no i Holandia w fabryce jakoświetna allernatywa. Nadal lepiej niż np. Azerowie lub Nepalczycy. Chociaż ci ostatni na kebabach trochę tam zarabiają, ale wysiedź w budce z kebabem. No niech mi powie ktoś że nie stracił na US Open tylko ciągle wygrywał. Macie jakiś system, by wygrywać częściej niż przegrywać? Chyba tak sobie co? Zagrać sobie za grosze taśmę, przegrać. Potem zagrać 3 mecze, wygrać, a potem napędzony fartem dostać po dupie, bo Halep nie zagrała 3 setów albo nie wygrała ze Svitą. Heh, Czesi też się nie popisali w siatkówce a taki ładny kurs był. Jak słyszę w poradniku bukmacherskim o tych wszystkich wygrywających miliony, gdzie limitują biedakom konta co chwilę to mam wrażenie że to naganiacze bukmacherów, ale oczywiście na pewno są ludzie z nielimitowanym szczęściem, którzy WIEDZĄ potrafią w SPORCIE oszukiwać buka Co ja się tak rozpisaił.
Powtórzę się, Kerber win
Ludzie za bardzo się zasugerowali tym zwycięstwem z Rybakiną, ale nikt nie popatrzył ile ona tam błędów popełniała, były takie piłki, że tak to nazwę łatwe, a ona wywalała 3-4 metry koło boiska pod trybuny, w takich meczach też trzeba być opanowanym i skupionym.
W skrócie zamiast się rozpisywać to chce powiedzieć, że Rybakina nie należy do dobrych zawodniczej na szlemie w porównaniu do Svitoliny. A co do 2 wypowiedzi bycia na + no ciężko tutaj być na + na US Open, jak Jabeur np gra dobrze przychodzi mecz z Mertens i gra najgorszy mecz w życiu wszystko w siatkę uderza, albo Barty/Grek to dobry też przykład.