Ty tak poważnie? Tyle lat na forum, zapewne dużo więcej w bukmacherce i zadajesz pytania po co komu portfele typu MuchBetter?Widzę że nie ma już Trustly
A po co konto Much Better skoro tam jest metoda Przelewy 24?
Mastercard @WizzYourMastercardPanie nie dla Ciebie granie w necie , pograj sobie dla zabawy w naziemnych
OK powiem księgowej żeby zakombinowałatu nie chodzi o to, ale kombinujesz dla paru zloty, wlicz w koszta i tyle
Do wpłat ok ale do wypłat już niekoniecznie.Muchbetter masz za free wpłacasz do portfela blikiem za darmo i za darmo z MB do Unibetu. O% prowizji. Chyba najlepsza na tą chwilę opcja po wycofaniu się Trustly.
Czyli co przykładowo mam na koncie w MuchBetter trzymać 20 tysięcy bo z gotówki się nie korzysta? Limity wypłat w bankomacie to 300 zł dziennie, 2 tysiące miesięcznie, 18 tysięcy rocznie.Do wypłat także MB jest dobry z buka do MB także masz za darmo do tego wyrabiasz sobie kartę za free i wszystko masz bez żadnych prowizji i opłat. Chyba, że chcesz gotówkę to przelew na konto czy wypłata w bankomacie to 2%, ale teraz bez gotówki można się obyć bez problemu
Psychol, Ty to naprawde jestes Psychol Gosc pisze o 40zl. 2tys to on nigdy nie ugra na uni a Ty o 20k piszesz A z drugiej strony, mozesz zalatwic konta skoro piszesz o takich kwotach? Bo teraz standard to kilka tys i limit.Czyli co przykładowo mam na koncie w MuchBetter trzymać 20 tysięcy bo z gotówki się nie korzysta? Limity wypłat w bankomacie to 300 zł dziennie, 2 tysiące miesięcznie, 18 tysięcy rocznie.
challenge accepted2tys to on nigdy nie ugra na uni
Chyba u Ciebie ja gram jakieś wietnamskie kosze i bez limitów, a nawet jak czasami jest limit choć i tak nie są one wysokie to po zmianie kursu dalej można ładować. Z rok temu zlimitowali mnie dość mocno ale po zmianie adresu strony limit znikł. Poza tym odpowiadałem na post kogoś innego a nie gościa od 40zł.Psychol, Ty to naprawde jestes Psychol Gosc pisze o 40zl. 2tys to on nigdy nie ugra na uni a Ty o 20k piszesz A z drugiej strony, mozesz zalatwic konta skoro piszesz o takich kwotach? Bo teraz standard to kilka tys i limit.