Broń Boże nic nie naciągam. O wysokościach hadnicapów pisałem już tutaj nie raz przykład pierwszy z brzegu to Rybnik Gniezno kontaktu nie miało być, sam 2--krtnie w tym seoznie sparzyłem się na pogormach
Nie nie mam żadnych sentymentów nie sympatyzuję z żadnym klubów a ten który kocham już nie istnieje. Czytaj dalej przegląd sportowy interie czy tygodnik. ja nikogo nie przekonuję dziele sie z Tobą moją wiedzą jaką posiadam ze środowiska tarnowskiego. Pełna zgoda jest źle ae klub inaczej funkcjonuję niż to opisujesz. I to że Mroczka np tak jedzie jest przykładem braku sprzetu sprzęt jako taki otrzymał zamknięto mu usta więc zobaczymy co pokaże
Pan Baran bierze coś bo inaczej się tego nie da wytłumaczyć Serio nie widzisz jego wypowiedzi w wywiadach? Ostatnio powiedzał że wychował Cierniaka, że Unia w tym sezonie jeszcze zamiesza itp. Skoro to jest dla Ciebie wyznacznik to ok
Ale co ma skład ogólny Wybrzeza do Unii? Ja Ci podałem przykładowy mecz gdzie w danej sytuacji w meczu punktowo nie było juniorów gdzie było dwóch liderów i 2 linia na poziomie 4-6 pkt u24. Czy sytuacja nie wyglada znajomo w personaliach Unii?
Ja nic nie naciągam odniosłem się tyko do Twoich wypowiedzi o Prezydentach Grupie Azoty etc ktore nijak maja sie do handicapu. Co do wypłat jeśli nie wierzysz mi o transzach zapytaj jak masz mozliwosc zawodnikow ze w Tarnowie placi sie cyklicznie a nie co mecz. Dla Ciebie to pogląd dla mnie fakty
Dlatego jeśli są transze to chłopaki czekaja ale wiedzą o tym jakoś nikt nie płaczę a gdyby nie płacaili płaczę miałbyś już dawno w tygodniku żużlowym włącznie
Ja pytania pod dyskusje zadawałem Tobie a nie Baranowi gada głupoty pod media. Nie uzyskałem ich więc Pawła nie spytam bo po kilku rozmowach dałem sobie spokój. Miał ogromną szanse przy boku Cieslaka zostac kimś to stał się w kjlubie nikim.
P.S każdy w Tarnowie to wie czyli kto? Reedukator Ostafinski?
Czy Pan który otwiera bramę do parkingu maszyn?
Wklejaj tylko wtedy Gniezno jechało bez Pająka
Ja jeszcze raz zaznacze dla Was i innych użytkowników. JA WIEM ŻE UNIA JEST SŁABA
ja wiem ze jest zdegradowana ja po prostu nie mogłem przejśc obok takiego kursu jak i wystawionej linii.