Tak jest jak piszesz. Ja pograłem ich remis wczoraj jak Szwedzi prowadzili ale nie dowieżlija juz gram remisy i czechow ze slowakami tez, jak jest drabinka 4 z A gra z 1 B?
Podawać rękę a dogadać się na iksa to jednak różnica. Chodzi mi o to, że z tego co pamiętam Niemcy raczej nie kombinują i nie ustawiają się. Pamiętam kilka lat temu w 2015 jak Francuzi z Łotwą ustawili się na remis i wygraną za 2 punkty Francji w ostatniej kolejce i dzięki temu ekipy utrzymały się. Przebieg meczu był podobny do dzisiejszego bo też było 2:0. A decydujący karny był genialny hehe https://www.betexplorer.com/hockey/world/world-championship-2015/latvia-france/27T79XXG/
Nigdy do końca przed meczem nie będziemy wiedziec, czy ktoś się dogadał czy nie. Była taka możliwość, ale Niemcy to dumny naród i trochę o tym wiem. Nie zmienia to faktu, że kurs był zachęcający, a Łotwa sama sobie winna, że nie wykorzystała choć jednego PP w trzeciej tercji. Gdyby padł wynik 2:2 zaraz po rozpoczęciu ostatniej części to pewnie oglądalibyśmy jazdę na lodzie, bo nikt by się nie otworzył. Kanada słaba grą awansowała i zobaczymy, czy z Ruskimi sobie poradzą, bo play-off to jeden mecz I dyspozycja dnia będzie ważnaPodawać rękę a dogadać się na iksa to jednak różnica. Chodzi mi o to, że z tego co pamiętam Niemcy raczej nie kombinują i nie ustawiają się. Pamiętam kilka lat temu w 2015 jak Francuzi z Łotwą ustawili się na remis i wygraną za 2 punkty Francji w ostatniej kolejce i dzięki temu ekipy utrzymały się. Przebieg meczu był podobny do dzisiejszego bo też było 2:0. A decydujący karny był genialny hehe https://www.betexplorer.com/hockey/world/world-championship-2015/latvia-france/27T79XXG/
Oczywiście, je nie neguję typu bo sam tak kminiłem - próbować zawsze trzeba. Generalnie grając te mistrzostwa przeciwko faworytom to łapało się mega kursy - szczególnie wygrana Brytyjczyków z Białorusinami, ale nie tylko. Widać, że poziom mocno wyrównał się. Wielka sensacja to odpadnięcie na tym etapie Szwedów. Turniej ciekawy bo nieprzewidywalny. Podobnie prognozuję ME w piłce szczególnie jeśli jest rozgrywany w takiej formie jak w tym roku. Dla mnie to głupota i niesprawiedliwość ale to inny temat.Nigdy do końca przed meczem nie będziemy wiedziec, czy ktoś się dogadał czy nie. Była taka możliwość, ale Niemcy to dumny naród i trochę o tym wiem. Nie zmienia to faktu, że kurs był zachęcający, a Łotwa sama sobie winna, że nie wykorzystała choć jednego PP w trzeciej tercji. Gdyby padł wynik 2:2 zaraz po rozpoczęciu ostatniej części to pewnie oglądalibyśmy jazdę na lodzie, bo nikt by się nie otworzył. Kanada słaba grą awansowała i zobaczymy, czy z Ruskimi sobie poradzą, bo play-off to jeden mecz I dyspozycja dnia będzie ważna