Deflektor jest obowiązkowym elementem wyposażenia sprzętu żużlowego. Za jego zamontowanie odpowiedzialni są mechanicy, do których zawodnik w tej kwestii ma zazwyczaj pewność że temat ogarnęli. Oni mają to w nawyku, że musi być bo inaczej nici z punktów i pieniędzy. Dlatego niezwykle rzadko zdarza się aby u profesjonalnego żużlowca przydarzyło się akurat takie wykluczenie. Ostatnim takim wykluczeniem jaki jestem w stanie przywołać w pamięci był brak deflektora też w polskiej lidze w 2019 roku . Wtedy to Jordan Stewart został poszkodowany w ten sposób - on to jednak bardziej hobbysta i mechaników z górnej półki też nie posiada. Oni byli zadowoleni, że koła i sprzęgło zamontowane...Tak z ciekawości zapytam, zagrałem sobie taśmę taką jak na dole, nie zbyt często obserwuje żużel czy sprawa z tym deflektorem to po prostu zapominalstwo u Tarasienki czy jednak takie rzeczy się dzieją w stronę wyrobienia sobie jakieś przewagi? Rozumiem że chroni tych z tyłu
EFORTUNA.PL
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.www.efortuna.pl
Co do tego typu to kurs naprawdę super, nawet patrząc na linie to na Patryka jest over 7.5 po 1.5 natomiast na Kościucha 5.5 po 1.60. Valuve w tym typie napewno jest.Wojdyło - Kościuch 1 @1.75 etoto (liczy się 5 pierwszych startów)
Zestawienie Patryka, który znakomicie czuje tor w Krośnie z typowym średniakiem w osobie Kościucha. Według mnie spokojnie Patryk to bierze. A możliwa jest też taktyczna za Kościucha, co tylko może ułatwić powodzenie zakładu.
Ale tu nie chodziło o rozliczanie typu po meczu Gość jest tak zadufany w sobie, sam pisze, że się zna, a zaraz twierdzi, że Zengota zrobił over, bo starty i nic więcej tak się argumentuje wtopy. to samo z rozliczaniem typów, plusów wie jak używać i to tylko tyle.Panowie jeszcze jedna sprawa. Nie było mnie wczoraj na forum, ale bardzo mnie zasmuciła Wasza "dyskusja" po meczu w Krośnie. Przerabialiśmy ten temat już milion razy, ale powtórzę się ponownie.
Nie negujemy typów po meczu. Jeśli komuś się jakiś typ nie podoba niech napisze o tym przed spotkaniem, może wywoła to jakąś normalną dyskusję, to doprowadzi do wspólnych wniosków. Nie życzę sobie, aby w tym dziale pojawiały się typy tekstu "i co teraz wielki typerze?". Rok w rok jest to przerabiane, choć kultura słowa u wszystkich jest dużo większa niż w latach ubiegłych.
Kolejna rzecz. Jeśli ktoś podał dwa dobre typy z rzędu niech nie czuje się "bogiem bukmacherki" i nie krytykuje wszystkich wokół, szczególnie, tak jak napisałem po rozegranym meczu. Jak chcecie, dyskutujcie sobie o typach przed meczem. Sam czasem z kimś się sprzeczałem, bo nie popierałem jego typu. Co prawda teraz robię to rzadko, bo zazwyczaj podajecie rozsądne przemyślenia, których się po prostu nie można czepić.
Proszę tylko o szanowanie siebie nawzajem i zalecam dyskusję przed, a nie po spotkaniu.
Skąd wiesz ?Wieść gminna niesie, że Orzeł bez Saszki!