Nie mają tak sprecyzowanego regulaminu. U nich wszystkie starty się liczą.Może jedna pozycja dotyczy 5 startów, a druga wszystkich. Bo tylko tak odzie to jakiś logicznie wytłumaczyć.
Ale w Polsce można założyć u nich konto? Bo staram się otworzyć ich stronę główną i nici1xbet. Generalnie kurs nie był zły na over , w końcu Magic przy normalnej dyspozycji jechałby 7 razy pewnie, więc 21 do zrobienia. Natomiast sam fakt różnicy pomiędzy liniami i kursami to absurd, a oni takie 2 na mecz potrafią dać
To jest zagraniczny bukmacher, więc VPN włącz najpierw. Nie możesz się zarejestrować z Polski, jak już to na kogoś zza granicy.Ale w Polsce można założyć u nich konto? Bo staram się otworzyć ich stronę główną i nici
Juz spieszę z odpowiedzią. Sprawa wygląda następująco: rusek dodaje swoje typy na over/under gdzie licza się wszystkie starty zawodnika. Natomiast system zaciąga jeszcze linie na zawodników takie jak ma sts (korzystaja z tego samego dostawcy kursow) tylko że sts ma linie pkt wystawione tylko na pierwsze 5 biegów które wliczaja się do zakładu. I temu są dwie różnie linie pkt na zawodników.Wiadomo jak ruskie podchodzą do tego typu zakładów? Puszczają czy zwrot z bomby leci? Bo oni co mecz mają 2-3 takie absurdy
Pokaż załącznik 8459
jak Ci Jakobsena rozliczyli bo zobacz mi jako porażke kredytyni?Ja kompletnie dzis nie mam pomyslu na ten mecz...tu moze sie zdarzyc wszystko....Tarnów nóz na gardle ma...ja zaryzykuje za malutkie stawki dzis 4 zdarzenia po fajnych kursach do jakiegos tennisa dorzuce,
Nilsson-Jacobsen 2 kurs 1.8 sts dla mnie najpewniejszy bet...
Lahti(-1)-Kildemand 2 kurs 1.84 Fortuna
Kildemand over 9.5 kurs 1.84 Fortuna
I perełka hehe bieg juniorów...Unia(-2.5)- Gniezno 2 kurs 2.01 Sts....uwazam ze Studzinski ma szanse rozdzielic pare gospodarzy...ale typy na styk ryzykowne wszystkie....
I jestem ciekaw opinii Tarnów czy Gnieznochyba Tarnów mimo ze kurs rosnie...tak luzno myslę
Na moje zaklad wygrany. Chyba ze rzeczywiście mieli dopisek przy zakładzie ze dotyczy tylko jednego bieguhej jak sts rozlicza zaklady gdzie jest napisane ze to 9 bieg roztrzyga bo tak sie tlumacza Pokaż załącznik 8481
Jednak jest dopisek ze dotyczy 9 biegu. Także zaklad przegranyhej jak sts rozlicza zaklady gdzie jest napisane ze to 9 bieg roztrzyga bo tak sie tlumacza Pokaż załącznik 8481
ale kur oszustwo gdzie mam taka informacje widzieć w zakładzie -- spójrz na to co jest napisane H2h wyścigi!!!! nie wyścig 9 ? o co kaman czy tylko ja widzę ze to mega przekrętNa moje zaklad wygrany. Chyba ze rzeczywiście mieli dopisek przy zakładzie ze dotyczy tylko jednego biegu
Post automatycznie złączony:
Jednak jest dopisek ze dotyczy 9 biegu. Także zaklad przegrany
Pokaż załącznik 8482
tak sie tlumacza ale powiedz mi gdzie to jest napisane w zakladzie ktory zawarłem...na kuponie jest napisane wyścigi h2h wyscgi nie 9 wyscigA to nie jest tak, że pograłeś ich bezpośredni wyścig co Jakobsena upadł?
numer zdarzenia masz przyporzadkowany do swojego zakladu, nie mylic z nr zakladu. u ciebie jest nr 7132 jaki nr zdarzenia ma kolega, ktory tez zagral jakobsena i ma rozliczone na plus? A adams235tak sie tlumacza ale powiedz mi gdzie to jest napisane w zakladzie ktory zawarłem...na kuponie jest napisane wyścigi h2h wyscgi nie 9 wyscig
tak sie tlumacza ale powiedz mi gdzie to jest napisane w zakladzie ktory zawarłem...na kuponie jest napisane wyścigi h2h wyscgi nie 9 wyscig