Zgodnie z tym co powypisywałem wcześniej (do odwołania) gram przeciwko Big V. Na dzień dobry zlapalem jeszcze @ wyjściowy na Wedrowcow 1,90 za miedziaka. W Melbourne trener tymczasowy (o którym już pisałem), a od lipca "wchodzi" na 3 lata Popovic. Nie wiem jak to ma podziałać na pilkarzy, cudu się nie spodziewam. U Wedrowcow nerwowo, 6 miejsce mają ale grupa poscigowa się zbliża. Do tego kilka meczy bez 3 pkt. Jak na zespół z wielkimi ambicjami to trochę wstyd. A ostatnia porażka z Roar to już b. słabo wyszło. Dziś okazja na rehabilitację, latwiej nie bedzie... GL!Na dziś:
Victory - WSW
Pojedynek Melbourne - Sydney. Victory w fatalnej formie, a ostatni mecz z City pokazał, że ten zespół już jest na wakacjach. Wątpię aby potrafili nawiązać równorzędną walkę z WSW, które co prawda również nie zachwyca formą w ostatnich meczach... ale nadal walczą o top 6. A mecz z Victory to najlepsza okazja do przełamania złej passy i zdobycia kompletu punktów - w przypadku gości - bardzo ważnych punktów.
Ja pobieram 2 - @1,7
Panie qowalsky6 - gorąca prośba - proszę o wyłączenie telefonu Panu Li, żeby nam nie mieszał w meczu..Zgodnie z tym co powypisywałem wcześniej (do odwołania) gram przeciwko Big V. Na dzień dobry zlapalem jeszcze @ wyjściowy na Wedrowcow 1,90 za miedziaka. W Melbourne trener tymczasowy (o którym już pisałem), a od lipca "wchodzi" na 3 lata Popovic. Nie wiem jak to ma podziałać na pilkarzy, cudu się nie spodziewam. U Wedrowcow nerwowo, 6 miejsce mają ale grupa poscigowa się zbliża. Do tego kilka meczy bez 3 pkt. Jak na zespół z wielkimi ambicjami to trochę wstyd. A ostatnia porażka z Roar to już b. słabo wyszło. Dziś okazja na rehabilitację, latwiej nie bedzie... GL!
X2 predzej, bo kto wie co oni odwalą?Panowie jakieś value teraz na gości ? 3.1 kurs
mistrza w Indiach zdobył i wraca spełniony do tego ataku warto dodać również Koste, pare bramek juz strzelil w tym sezonieNo koledzy, dziś wieczorem do Sydney powraca Le Fondre!!! Ma nowy kontrakt, czeka go 14 dniowa kwarantanna i ma powstać atak marzeń : Bobo i Adam. W końcu Sky Blues się ogarnęli, caly czas pisałem, że takiego gracza im brakuje. Corica musi jak widać zaglądać do naszego działu. A na poważnie wlodarze Sydney po prostu narobili w gacie patrząc co wyczynia chociażby City. No i dobrze, że nie odpuszczają w walce o mistrzostwo A-league...