Z innej ciekwastki dotyczacej Sydney i A-League to Liverpool otwiera szkolke szkoleniowa mlodzikow wlasnie w Syd.No koledzy, dziś wieczorem do Sydney powraca Le Fondre!!! Ma nowy kontrakt, czeka go 14 dniowa kwarantanna i ma powstać atak marzeń : Bobo i Adam. W końcu Sky Blues się ogarnęli, caly czas pisałem, że takiego gracza im brakuje. Corica musi jak widać zaglądać do naszego działu. A na poważnie wlodarze Sydney po prostu narobili w gacie patrząc co wyczynia chociażby City. No i dobrze, że nie odpuszczają w walce o mistrzostwo A-league...
Na jutro na szybko, bo pewnie czasu rano mi zabraknie:
CCM - SFC - 1 - @2,93
Może i CCM lekko straciło formę z początku sezonu, za to SFC się rozpędziło... ale w Gosford na pewno CCM będzie chciało powalczyć i pokazać się z dobrej strony. I myślę, że tym razem jeszcze się uda ograć aktualnych mistrzów.
Macarthur - Melbourne City - 2 - @1,75
Kursy spadają, ale myślę, że jeszcze są akceptowalne. Uważam, że po tym co Maclaren i spółka pokazali w meczu przeciwko V w tym momencie są w takiej formie, że Macarthur nie osiągnie korzystnego wyniku.
Live Gosford,Witam no i nie zdążyłem piękna kontra CCM i 1-0 , nie podam żadnego typu ale zagram coś live mam nadzieję ,że jeszcze w tej połowie coś strzelą .
Pozdrawiam i zieloności
Przecież mecz odwołany, napisane masz 4 posty powyżej Twojego... Blokada Australii Zachodniej...Brisbane - Perth
Wg madrzejszych od siebie, trzeba grać przeciwko Perth, to ja spróbuję ale po mojemu. Brisbane ostatnio wyrabia normę 2 goli, choć wcześniej to słabo to wyglądało, a goście to obronę mają średnio - średnią z przodu trochę nadrabiają ale wiadomo czym wygrywa się mecze. Dlatego idę na łatwiznę i daje over 1,5 bramki gospodarzy, Dylan i Riku, mam nadzieję, ze dadzą plusa
Brisbane - Perth over 1, 5 bramki gospodarzy
Fortuna 1,72
Ważne są składy, wiadomo, że u gospodarzy podstawa to Besart i Diamanti i Pierias. Dla mnie ważny jest też niedoceniany chyba Pain. U Jets O'Donovan i Yuel. Pytanie czy na wyjeździe postawia autobus, czy będą ratować honor, bo na top6 dawno nie mają szans. O gole WU można być w miarę spokojnym (jesli wymienieni piłkarze zagrają), bo przecież oni dla odmiany mają o co grać. Podsumowując ten Twój under to takie 50 na 50, no i nie wiadomo kto zagra. Dla mnie pre nie do gry, ale życzę Ci powodzenia...Halo znawcy Antypodów!
Western Utd - Newcastle Jets
Słabo obeznany gość podchodzi do sprawy historycznie(statystycznie) jak zwał tak zwał i wygląda mi tu na nienaturalny w Australii underek.
Fakt, że H2H niezbyt bogate ale w 4 bezpośrednich spotkaniach ledwo 3 bramki więc typ wygląda optymistycznie. Korci un 1.5 gola @ 4.20 w fortunie ale nie będe zachłanny i un 2.5 @ 2.11 w tym samym buczku jest dla mnie wystarczający.
Czy ktoś z fachowców podziela moje zdanie(przewidywanie-marzenie)?!
..to kursy pofrunęły.... nie mam w ogóle doświadczenia w tej lidze, ale czy granie overowego typu nie jest bezpieczne?, duzo tam bramek pada... Melbourne dostaje gołe siedem albo gra w 9 bramkowym spotkaniu...Big Blue Derby, czyli Sydney FC vs Big V
Przed zmiana trenera w Melbourne dziś dalbym handi na gospodarzy takie - 2,5, ale po tym co widzialem w meczu gosci z WSW, to sobie po prostu zostawię ten mecz na live. Co prawda nie chce mi się wierzyć, ze nagle z najgorszej (razem z Jets) ekipy w kilka dni wyrosła Barca Antypodow. Natomiast Sky Blues jeśli nie zlekceważą gości, to mimo nowej miotły i podbudowanego morale po ostatnim meczu powinni Melbourne pokonać. Jednak @ 1,35 to porażka...
Ps
O dziwo jak zerknąłem sobie na zagraniczne strony, to widzę, że wieszczą tam remis. Sami Aborygeni za to raczej nie mają watpliwosci i idą za zwycięstwem gospodarzy.
Podsumowując chce to zobaczyć...