Patrz Pan co się porobiło, wstyd na cały kraj. Za to dziewuchy ratują honor klubu, bo zdobyly tytuł mistrzowski w W-league. Niech sie "chłopcy" z sekcji "męskiej" od nich uczą!!!Ładnie City się pobawiło 7 bramek, z czego aż 5 Maclarena, pomimo czerwonej kartki i tak sroga przegrana, a to pokazuje niestety aktualny poziom Victory. Melbourne Losers się powinni nazwać teraz a nie Victory![]()
Gorzej ze wygrana ucieka Sydney. 2:2Live Sydney. Ht 1-0...
Co do meczu, Sky Blues w tym sezonie to cień mistrza, sam gralem (udaną) pseudoprogresje na ich przelamanie i zwycięstwo. Dopiero ostatnio się ogarnęli, teraz grają z the Reds, którzy nieźle się prezentują ale... u siebie.
Ooo w trakcie pisania Bobo na 2-0, taka sytuacja... Zobaczę czy coś tu jeszcze się ew. "odmieni"...
Edit
Elsey na 1-2, Redsi wracają do gry, over i bts Wam koledzy wchodzi![]()
Eee tam, gorsze mieli mecze w tym sezonie, ze zacytuję sam siebie "Sky Blues w tym sezonie to cień mistrza", ten x nie był dla nich i gości z Adelaidy zły dlatego coś tam mi w tym kierunku "świtało". Powoli dochodzimy do tej fazy kiedy zaczynają zespoły z top6 kombinować...Powitac 5 minut ktore wszczasnely Sydney hahahah dlugo beda to pamietacMacarthur ov 1.5 i tyle
Pytanie czy oni w ogole będą ten wynik gonić. W sumie o nic nie grają. No ale oby wchodziłoMacarthur - Jets
Jets powyżej 4,5 RR, @1,73 Unibet
powyżej 5,5 RR, @2,45 Unibet
Dawno mnie nie było w Australii, dziś gra moja ulubiona ekipa pod rożne, czyli Jets, fakt, że ostatnio trochę przystopowali, ale liczę na odkucie w dzisiejszym spotkaniu, tym bardziej, że duże prawdopodobieństwo, że będą musieli gonić wynik, a w takich sytuacjach nie raz pokazywali, że sami są w stanie nabić nawet dwucyfrowe wyniki.