Z singlami nie wychodziło, spróbujemy klasyczne AKO. Kilka dni przerwy od
A-League nasz czeka, budzik ustawiony na 8:00 i będzie chwila, aby obejrzeć sobie
Kangury:
Sydney FC vs Adeleide United: BTTS @1.62
Macarthur FC vs Newcastle Jets: 1 DNB @1.49
AKO @2.41 Superbet (pomniejszony o DNB)
Nie wiem jak Wy, ale ja jestem zauroczony grą Sydney oraz Adeleide. Razem z City to na ten moment trzy najlepiej grające ekipy, przede wszystkim z głową w
A-League. Sky Blues bardzo dobry występ z City, zabrakło chłodnej głowy na koniec, bo trzy punkty były zasłużone. Co do The Reds wystarczy spojrzeć na ostatnie wyniki. Kibicuje Adeleide mam nadzieję, że z tą grą zajdą jak najdalej. Wiadomo jest to hit, więc underek może pojawić, ale ja stawiam na gole. Po obu stronach mamy skutecznych zawodników, liczę na meczycho przez duże M, tym bardziej, że jest o co walczyć i wyższe miejsca są w zasięgu.
O Jets lepiej się nie wypowiadać. Im sił starcza do 60 minuty potem po prostu padają. Być może złe przygotowanie fizycznie? Nie wiem, ale ciężko oglądało mi się ostatnie spotkania z ich udziałem. Macarthur przegrywało ostatnio z zespołami, które znajdują się w lepszej formie od nich. Dzisiaj wracają na swój obiekt, gdzie czują się dobrze i czas się przełamać na tle beznadziejnego rywala. Podpieram się 1 DNB w razie niespodziewanego remisu, chociaż czysta 1 na singla jak najbardziej kusi. Bardziej przekonuje mnie Benat i spółka.
Trzeci mecz to dla mnie zagadka, ale bardziej szedłbym w stronę Nixów. Nawet 2 DNB po kursie @2.00 dobrze wygląda, albo X2 do AKO. Glory ma przebłyski i to tyle.