Pudzianxx
Użytkownik
Tak wiadomo już ile potrwaOdbiegając od tematu , wie ktoś ile potrwają rundy w walce Najmana ???
Potwierdzone
Tak wiadomo już ile potrwaOdbiegając od tematu , wie ktoś ile potrwają rundy w walce Najmana ???
Wyjściowy na STS był przez chwile 1.30 na Najmana do 3.20 a potem praktycznie wszędzie były równe kursy.Jakie były kursy na walkę Najmana?
O tyle o ile Najmana często broniłem bo po prostu wszystko co się działo wokół jego walk było ciekawe ale obecnie to jakby walczył z Saletą to walka by potrwała 10 sekund i myśle że nikt nie dałby się na to nabrać i by za to nie zapłacił. Saleta dba o siebie i umie wyprowadzić cios. A Najman ? Jeszcze pare lat temu to nawet mimo braku jakichkolwiek umiejętności był po prostu bykiem a obecnie wygląda jak totalny ulaniec co się boi własnego cienia. On się poddał po delikatnym ciosie od Taxi Złotówy który całą 1 runde biegał dookoła niego a Marcin nawet nie próbował wejść mu w nogi jak Kasjuszowi. Wydaje mi się że nikt się już na Najmana nie nabierze, a na pewno nie ja. Przed tą jego galą nawet podobała mi się cała otoczka ale tak jak pisałem- potem wszystkie walki wyglądały żenująco (a nie chodzi o to że ludzie brani z tzw ulicy to musi być koniecznie bez sensu- ale Ci co tam walczyli wzbudzili 0 emocji). A potem czytam wywody Najmana i Okińskiego że gala lepsza od famemma bo bez patologii. Może i tak ale jestem pewien że nikt rozsądny już się na PPV nie nabierze jeśli by było 'MMA Vip 2'To dobrze, że zapomniałem o tej gali, bo po równych kursach może bym się zdecydował zagrać na Najmana... Marcin kolejny raz mówi, że to już jest definitywny koniec jego kariery, ale ja bym za to głowy nie dał
Ja bym z wielką chęcią zobaczył jego trzecie starcie z Przemkiem Saletą, najlepiej w formule na gołe pięści. Saleta nie wyklucza, że weźmie w takiej walce udział, konflikt obu panów znowu odżył po tym skandalu Najmana z Kasjo, więc kto wie...
zapewne wygra ale stawianie na debiutantkę po takim kursie to jest arcyidiotyzmPanowie typ ze loska przegra dzis ?
Przeciwniczka wywodzi sie z zapasów i poprawiła stójke mocno, dla mnie 65;35 dla VosPanowie typ ze loska przegra dzis ?jest to jej debiut , a rywalka nie jest jaka pierwsza lepsza? a kurs 4 kusi
graty dla tych co sie grubo wypierdolili xDDDDDDDzapewne wygra ale stawianie na debiutantkę po takim kursie to jest arcyidiotyzm
graty dla tych co sie grubo wypierdolili xDDDDDDD