Na szybko typy na jutro:
Traktor -
Kazań/X @1.55
CSKA Ml - Ufa @1.42
Dynamo Moskwa Ml +
SKA/X @1.781
Analizy dodam jeszcze wieczorem/jutro rano. Kursy pobieram już teraz
.
Skłaniam się też w kierunku pogrania Torpeda. ODRADZAM GRANIE TYPÓW NA JEDNYM KUPONIE
————————
Traktor - Kazań X2
Drużyny gospodarzy w ostatnim meczu z Metallurgiem w dogrywce wyszarpała zwycięstwo. Szczerze nie przekonali mnie w tym meczu do siebie. Fajnie, że się udało, ale to Magnitka przez większość meczu kontrolowała krążek i oddała więcej strzałów. Mecz mógł się skończyć wygrana lisów, a drużyna z Czeliabińska tym razem miała sporo szczęścia. Z drugiej strony ak Bars. W fajnym stylu ograli Torpedo, sporo bramek, 6-2. Fajnie grali i wydaje mi się, że się rozpędzają i jeszcze kilka meczy teraz wygrają. Mecz w Czeliabinsku nie będzie łatwy, ale bazując na tym, co widziałem w ostatnich meczach spodziewam się, że Kazań sobie poradzi. Ja wybieram opcję „relatywnie” bezpieczniejsza, czyli Kazań z podpórka.
CSKA ml - UFA
Kolega Mark już po trochę opisał to spotkanie, ale ja widzę to tym razem trochę inaczej. Cska w ostatnich meczach rzeczywiście nie wygląda najlepiej, szczególnie w obronie, ale wierzę, że dzisiaj się zrehabilitują i jeżeli przegrają to będzie to dopiero w dogrywce. Uważam, że wojskowi nie przegrają 3 raz z rzędu (okej wiem, że w poprzednim był remis, ale w dogrywce przegrali, więc będę mówił o porażce). Grają u siebie. Rozumiem argument, że Salavat bardziej wypoczęty, ale nie uważam, że będzie miało ogromny wpływ. Cska już zagrało jeden mecz po tygodniowej przerwie w lidze (tak wiem mecze reprezentacji były), a Salavat jeszcze nie i myślę, że może to być na plus dla CSKA. Nie jest to sytuacja, gdzie CSKA gra od dwóch tygodni mecz co 2-3 dni, a Ufa 2 mecze przez dwa tygodnie, żeby czynnik wypoczęcia miał aż takie ogromne znaczenie imo. Podsumowując - Salavat zawsze groźny, ale cska u siebie, będą chcieli się zrehabilitować i też podejdę do tego trochę statystycznie; nie chce mi się wierzyć, że Salavat wygra po raz kolejny z rzędu, a cska przegra
ale wszyscy wiemy jak to w sporcie bywa! Kurs rzeczywiście trochę zaniżony, wolałbym złapać coś koło 1.55 no ale trudno.
Pozostałe dwa typy trochę na czuja, Dynamo jakby się rozkręcało, a SKA ma na pewno więcej jakości w składzie w porównaniu z drużyną
—EDIT—
Barysa z wilkami, Loko z Avto, rygi z sochi muszę przyznać, że boję się dotknąć, ale spodziewam się, że Loko z Avto będzie fajne do oglądania i zacięte