jest zasadny... swoj temat przejrzyj. przeciez wszyscy wiedza kto 'sprytnie omijal regulamin' walac po kilkaset jednostek a czasem po pare tysiecy na zaklad tylko po to, zeby miec zielony temat... wiec nie udawaj, ze nie wiesz o kogo chodzi .
teraz robi to samo w obrebie jednego spotkania i wali po kilkaset jednostek na jedno spotkanie i 10-11 typow na nie. istnieje cos takiego jak etyka i moralnosc w swiecie. ja to raczej jako przestroge do innych uzytkownikow kieruje niz rade, bo jak widac etyka i moralnosc ma mniejsze znaczenie niz punkty reputacji.
To mnie teraz zadziwił gościu i to bardzo konkretnie.
Mi zarzuca że obchodzę regulamin
Przejrzałem dokładnie cały swój temat.
Nie ma ani jednego, powtórzę jeszcze raz:
ANI JEDNEGO postu, w którym choćby w najmniejszym stopniu był złamany regulamin. Etyka? Odpowiednie stawkowanie jest ważne w bukmacherce. Prawdopodobnie jesteś nowy w świecie bukmacherki i jeszcze musisz się wiele nauczyć. Tym bardziej że piszesz, że walę po kilkaset jednostek, podczas gdy w moim wątku nie ma ani jednego kuponu, na którym postawiłbym więcej jak 80j. Jeśli matematyka jest kłopotliwa, to bardzo Cię proszę, nie zaczynaj gry za prawdziwe pieniądze. Czasem w obrębie jednego meczu typuję kilka różnych zdarzeń (w jednym jest np. over 2.5 gola, w innym typ na zwycięzcę a w jeszcze innym typ na prowadzenie do połowy) przeważnie po 1-10j (lub wyżej jeśli czegoś jestem bardzo pewien), ale jak wszyscy dobrze wiemy nie ma to
żadnego związku z łamaniem regulaminu. Ten bardzo precyzyjnie określa dopuszczenie takiej strategii gry. I bardzo dobrze, bo wielu z nas niejednokrotnie typuje różne zdarzenia w obrębie danego spotkania i trudno żeby taka możliwość była zniesiona.
Ja jestem od kilku lat notorycznie na plusie ale zawsze będę traktował to jako hobby. Nigdy nie powiem o sobie że jestem zawodowym typerem czy wirtuozem typowania. Ale pewnych zasad w życiu i nie tylko należy się trzymać takich jak szacunek do drugiego człowieka, profesjonalizm (na ile się potrafi), przejrzystość w prowadzeniu wątku (skoro już mowa o forum) oraz (znów forum a konkretniej
konkurs) - obowiązek trzymania się regulaminu.
Jestem opiekunem konkursu Best of the Best i od nikogo nie wymagam bardziej niż sam od siebie, żeby być przykładem prawidłowego prowadzenia wątku. I tak jest w istocie - trzymam się stawek, rozliczam każdy kupon, rozliczam bilans sumiennie co miesiąc, podsumowuję kupony co dziesięć. Jestem transparentny i co nader istotne - nie oszukuję. Mam świadomość, że są osoby, które zrobią (i robią) to lepiej - i chwała za to. Jednak w moim wątku nie mam sobie nic do zarzucenia.
Tymczasem przejrzałem wiele Twoich postów i widzę, że bardzo wielu ludziom tutaj naprzykrzasz się swoimi komentarzami.
Będę miał Cię na oku. Na razie nieoficjalne ostrzeżenie ale będę obserwował Twoje poczynania i w przypadku dalszego zaśmiecania Forum niewybrednymi testami wyssanymi z palca, myślę że wiesz jak będziemy rozmawiać.