Dokładnie tak. Oczywiście brane pod uwagę są też poprzednie miesiące.Jeśli w kwietniu miałem plus ponad 1000j w maju minus prawie 900j to na czerwiec jaki mam budżet? 1100j?
Dokładnie tak. Oczywiście brane pod uwagę są też poprzednie miesiące.Jeśli w kwietniu miałem plus ponad 1000j w maju minus prawie 900j to na czerwiec jaki mam budżet? 1100j?
Nie, miesiąc rozliczamy normalnie, tylko czas na zgłoszenie tematu do konkursu jest do wyjątkowo do 15-go, żeby można podliczyć typy długoterminoweA to nie jest tak, że ten miesiąc trwa do 15tego lipca? Czy tylko zakłady długoterminowe można rozliczać do tego czasu?
Czy ogólnie do 15 możemy grać co chcemy i rozliczamy 15 tego jako koniec miesiąca?
nie, ponieważ w tym konkretnym konkursie liczy się zysk.Hmm...czy to yield i liczba typów nie powinna być?![]()
Bankruta osiągniesz gdy stracisz w marcu 4424jWitam. Jeśli w styczniu miałem 2159j. Natomiast w lutym 1265,84j. To w marcu kiedy osiągnę bankruta? Jak zejdę do -1000j czy mam do postawienia w sumie zysk ze stycznia z lutego i jeszcze do tego te 1000j? Z góry dzięki.
Dziękuję za tę uwagę.3. Każdy post z kuponem/typem powinien zawierać: kurs każdego zdarzenia, łączny kurs kuponu (AKO), bukmachera z jakiego są kursy, stawkę (tylko w jednostkach) oraz przewidywaną wygraną.
Można wygrać best of the best nie przestrzegając regulaminu ?![]()
uważam, że nie masz racji, po pierwsze jest to ukłon w stronę graczy, którzy graja tylko w polskich bukach, gdzie już na starcie tracą te 12% podatku, bo trzeba to uwzględniać w rozliczeniach, po drugie te freebety nie biorą się z nikąd, żeby je otrzymać trzeba zagrać kupon za swoje realne pieniądze, więc temat "odpowiedzialności za kupon" jest, buki tak próbują zachęcić graczy to korzystania z ich oferty to dlaczego my mamy im tego zabraniać, widać, że wiele osób korzysta. Co do samego konkursu to należy pamiętać, że jest to tylko dodatek do forum i przede wszystkim zabawa, która zachęci jak największą ilość osób to podawania swoich kuponów, a nie jeszcze bardziej ich zniechęci, nie ma żadnego ograniczenia gdzie kto gra, więc jak ktoś gra tam, gdzie ma możliwość zniwelować trochę ryzyko to niech korzysta, a finalnie i tak chodzi o to, żeby kupon siadł i żeby na koniec miesiąca być do przodu. PozdrawiamCześć.
Pod dyskusję chciałbym poddać temat aby do konkursu miesięcznego liczona była stawka za każdy postawiony kupon a nie jak widzę wielokrotnie dziesiątki freebet które są grą bez ryzyka. Jeżeli faktycznie macie ich aż tyle u buków gdzie gracie to super ale dla konkursu przejrzyściej byłoby gdyby każdy kupon liczony był do podsumowania miesiąca a co się z tym wiąże większa "odpowiedzialność" za wstawiony kupon.
Pozdrawiam
Rozumiem sytuacje w których polski buk daje promkę i freebeta w zamian za postawienie jakiegoś konretnego kuponu, ale obecnie na forum pojawiają się już tematy w których gracze podają same freebety, bez podawania wcześniejszych kuponów, które były warunkiem otrzymania freebeta.uważam, że nie masz racji, po pierwsze jest to ukłon w stronę graczy, którzy graja tylko w polskich bukach, gdzie już na starcie tracą te 12% podatku, bo trzeba to uwzględniać w rozliczeniach, po drugie te freebety nie biorą się z nikąd, żeby je otrzymać trzeba zagrać kupon za swoje realne pieniądze, więc temat "odpowiedzialności za kupon" jest, buki tak próbują zachęcić graczy to korzystania z ich oferty to dlaczego my mamy im tego zabraniać, widać, że wiele osób korzysta. Co do samego konkursu to należy pamiętać, że jest to tylko dodatek do forum i przede wszystkim zabawa, która zachęci jak największą ilość osób to podawania swoich kuponów, a nie jeszcze bardziej ich zniechęci, nie ma żadnego ograniczenia gdzie kto gra, więc jak ktoś gra tam, gdzie ma możliwość zniwelować trochę ryzyko to niech korzysta, a finalnie i tak chodzi o to, żeby kupon siadł i żeby na koniec miesiąca być do przodu. Pozdrawiam
Za dużo zmian jest do zrobienia w regulaminie działu kupony ze statystykami aby granie free betow było „sprawiedliwe” .Rozumiem sytuacje w których polski buk daje promkę i freebeta w zamian za postawienie jakiegoś konretnego kuponu, ale obecnie na forum pojawiają się już tematy w których gracze podają same freebety, bez podawania wcześniejszych kuponów, które były warunkiem otrzymania freebeta.
Takie coś mocno zakrzywia późniejsze statystyki miesiąca. Już nawet nie chodzi mi tu o konkursy i nagrody, ale to może mylić innych graczy. Powiedzmy, że ktoś nowy zajrzy sobie na forum i zechce poszukać jakiegoś dobrego typu. Zobaczy pełno tematów "best of the best", "vip temat" itd. w których gracze rzekomo osiągają najlepsze wyniki. Ale tak naprawdę gdyby nie freebety to byliby stratni. A gdyby gdzieś na forum był temat, w którym ktoś wychodzi 1% na plus bez freebetów (1% na plus w bukmacherce to jest jak święty graal), tylko, że nikt nie zwróci uwagi na ten temat, bo forum jest zasypane innymi tematami pełnymi freebetów.
Ja rozumiem, że staracie się nie zmieniać za często zasad forum, ale bukmacherzy działają bardzo szybko i co chwila wprowadzają coś nowego, co wpływa na osiągane przez typerów rezultaty. Czasem warto zrewidować zasady gry.