Gucci Mane
Forum VIP
Przeprowadzam się więc brakuje czasu, dlatego analizy krótkie. To zagrałem na weekend we wtorek, więc kursy z tego dnia.
Zeszły weekend przyniósł 1160 PLN zysku. Oby i w ten nadchodzący było zielono. Może jeszcze coś dodam.
#214 - Tennessee Titans @ Baltimore Ravens
Typ: Poniżej 51.0 pkt @ 1.60 - Unibet (stawka 10/10) 600 zł
Titans wygrali mecz z Patriots za pomocą Henry'ego. Dużo biegów to oczywiście dużo spalonego zegarka. Goście jak nadłużej trzymać ofensywę Ravens zdala od boiska, bo im do zdobycia punktów wystarczy chwila. Henry był sposobem na zakończenie sezonu dla Patriots więc tu też będzie mocno eksploatowany. Gra biegowa to też sposób na trzymanie Lamara Jacksona na sidelinie, trener Vrabel na pewno nie pozwoli żeby ich drive'y trwały minutę i kończyły się szybkim 3&out wraz z zatrzymaniem czasu po incomplete pass. To jest klucz do tego aby Titans mogli coś powalczyć w Baltimore. Gospodarze mają kosmiczną grę biegową, nie tylko pod podstawią RB Marka Ingrama, ale nawet QB Lamara Jacksona we własnej osobie. To też "kręci" zegar. Obniżam więc linie do odpowiedniego według mnie poziomu i stawiam under.
#215 - Tennessee Titans @ Baltimore Ravens
Typ: Baltimore Ravens -7 @ 1.70 - Unibet (stawka 10/10) ????
#216 - Tennessee Titans @ Baltimore Ravens
Typ: Baltimore Ravens -7 @ 1.70 - Unibet (stawka 10/10)
W tym samym meczu stawiam na zdecydowane zwycięstwo Ravens. Myślę, że nikt ich nie zatrzyma w tym roku w drodze po pierścienie. Patriots to ostatnio tylko groźna nazwa, ten team grał bardzo słabo i poległ już z Titans w 1. rundzie. Ale to nie Titans wygrali mecz, a sam Derrick Henry, ich running back. Zamordował obronę Patriots aplikując im 182 jardy i touchdowna. Z Ravens nie będzie tak łatwo, obejrzeli na pewno film, wiedzą w jaki sposób Henry mijał obronę Patriots jak pachołki. Są oni 4. obroną ligi, a 5. jeśli chodzi o obronę biegów. Kilka razy w tym sezonie stawałem po stronie Titans, zarobiłem również tydzień temu typując ich wygraną, ale tutaj moim zdaniem ich kampania 2019/2020 się kończy. W Baltimore mają ekipę zarówno jeśli chodzi o offense (wraz z MVP Lamarem Jacksonem) jak i o defense. Ostatnie 3 mecze Kruków to wygrane różnicą 21, 16, 18 punktów. Idę za podwójną stawkę, że również ten mecz wygrają wysoko.
#217 - Seattle Seahawks @ Green Bay Packers
Typ: Green Bay Packers -3 @ 1.72 - Unibet (stawka 10/10) 720 zł
#218 - Seattle Seahawks @ Green Bay Packers
Typ: Green Bay Packers -3 @ 1.72 - Unibet (stawka 10/10) 720 zł
Grałem w weekend Seahawks i na szczęście wygrali, ale bardzo męczyli się z wybrakowanymi Eagles. Jakby mało było kontuzji, to do tego w pierwszej kwarcie wypadł quarterback Wentz, którego trafił Clowney. Zastąpił go 40-letni McCown. I co? I niewiele brakowało żeby chłop wyeliminował Seahawks. Ostatecznie Seattle się utrzymało i są w kolejnej rundzie, ale tutaj moim zdaniem ich sezon się kończy. Rodgers u siebie na Lambeau Field jest bestią, a to może być jego ostatnia szansa na mistrzostwo, bo latka lecą. Seahawks stracili 3 running-backów z powodu kontuzji, dlatego też ściągnęli z emerytury Lyncha, który jednak dawno ma za sobą swoje legendarne Beast Mode. On nie jest odpowiedzą na problemy z grą biegową i nic z tym nie da się już zrobić. Myślę, że Serogłowi wykorzystają to i wygrają, i stawiam to podwójnie z małym handicapem wielkości field goala.