Zamknęli temat z 
LM, a już ci coś napisałem więc pozwolę sobie tu wkleić i z góry przepraszam za bałaganienie.
Konar w mojej ocenie nie  jesteś złym typerem, ale gubią cię emocje... Nie emocje związane typowo  z pułapkami bukmacherskimi jak np. chęć odegrania się, tylko za duża  pewność siebie, która zresztą może przykrywać jakieś kompleksy. Tak czy  inaczej bukmacherka to elastyczna sztuka i można mieć swój styl jak np  granie na dogów, ale trzeba to umieć wpasować. Jestem przekonany, że  grając tak w ligach wygrywasz, ale w 
LM z reguły taka gra nie przynosi  efektu. Ja z kolei ponieważ z reguły gram na faworytów nie gram lig  (zresztą nie tylko z tego powodu, a głównie braku czasu), ale w każdym  razie bukmacherka to jest jedna wielka 
nauka POKORY, a tobie to widać  ciągle brakuje. Także taki agresywny tok dyskusji nie pomoże ci  prawidłowo oceniać spotkań bo stawiasz się w roli jakiegoś gracza, ale  pamiętaj 
nie grasz z nami i nie z nami tu na forum masz wygrywać tylko  masz wygrywać z bukami  ????  
Pzdr