X 0 xmaestroo Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #468 siemka, typy podajesz fajne ale niektorych to nawet znalesc nie moge ^^ czy moglbys dopisywac w nawiasie po druzynie jaka to dyscyplina sportu ???? ? bylbym bardzo wdzieczny tak btw, gratki i powodzenia bo nie kazdy ma taka "zimna glowe"
siemka, typy podajesz fajne ale niektorych to nawet znalesc nie moge ^^ czy moglbys dopisywac w nawiasie po druzynie jaka to dyscyplina sportu ???? ? bylbym bardzo wdzieczny tak btw, gratki i powodzenia bo nie kazdy ma taka "zimna glowe"
2,9K konar25 Użytkownik Kwiecień 18, 2016 #469 Toronto-8(NBA) 2.100 5zl Nęci mnie tez typ na Stoke lub remis ta drużyna ma potencjał większy niż wyniki i dzisiaj czuje zrobi z Leicester nowego mistrza Anglii. Dobra będzie tak: Stoke lub remis 2.320 5zl Jak nie wejdzie to dodamy na Toronto.
Toronto-8(NBA) 2.100 5zl Nęci mnie tez typ na Stoke lub remis ta drużyna ma potencjał większy niż wyniki i dzisiaj czuje zrobi z Leicester nowego mistrza Anglii. Dobra będzie tak: Stoke lub remis 2.320 5zl Jak nie wejdzie to dodamy na Toronto.
3 valueb3t Użytkownik Kwiecień 30, 2016 #477 Rayo+2.5 corners 2.140 1215zl Kliknij aby rozwinąć... grasz te kupony na serio z taką dużą stawką?
2,9K konar25 Użytkownik Maj 2, 2016 #480 Chelsea-Tottenham Over 3 2.320 5zł Miałem grać Chelsea DNB i tak dałem w temacie ale tak sobie myślę że przecież Tottenham pójdzie na noże i będzie fajne widowisko tak mi wychodzi.
Chelsea-Tottenham Over 3 2.320 5zł Miałem grać Chelsea DNB i tak dałem w temacie ale tak sobie myślę że przecież Tottenham pójdzie na noże i będzie fajne widowisko tak mi wychodzi.