Grając progresję z nieograniczonym wirtualnym budżetem NIE DA SIĘ być na minus ???? kiedyś typ wejdzie, a u tego pana nie ma znaczenia czy będzie to trzeci stopień czy dziesiąty progresji, bo żaden problem napisać wirtualną kwotę i dodać jedno zero.
Stawki podane w temacie Sa dopuszczalne do grania w Pinnacle takze wiesz ile mnie te Twoje rewolucyjne spostrzezenia?Mozna w Pinnacle takie zaklady obstawiac a ze Ty pewnie grasz za tyle co mama Ci zostawi przed wyjsciem do pracy no to wiesz...
Nie mowie jest troche minusow ale woke granie po kursach niz jakies smieszne topienie sie z forum na kursie 1.30 i trafianie faworytow.To jest dobre dla bankrutow ktorzy Nic nie maja bo grajac kursy 1. Iles tam nikt jeszcze sie nie dorobil takze pozdrawiam goraco leze na materacu zrobionego z 10 zlotowek.
Pokaze do lata jak zarobic pieniadze budzet jaki kazdy potrzebuje to 5500 zl na 7 stopni progresji.
Jakby to bylo takie latwe kazdy by tak robil ale ja udowodnie ze ja jestem do tego stworzony.Motherfuckers
Gasquet
2.230
15zl