Przecinek Ci po 1 zjadło :-?
Przecinek Ci po 1 zjadło :-?
Rano o tym wspominałem i chyba nikt nie wierzył. Na potwierdzenie wrzucam link artykułu oraz przed chwila mówili o tym w teleexpresie.Widziałem zakłady na buku kiedy Viren i Konar poleca na księżyc ????
podobno czekają tam na nich motomyszy z Marsa ????
PS : jestem w trakcie robienia koszulek i innych gadżetów z motywami Virena i Konara , ktoś zainteresowany ? W planach mam również wydac ich energetyki.
Mają chłopaki fejm więc trzeba się na ich fejmie dorobić ! ????
Hajsik na urodziny od babci wleci i będzie grane. Przynajmniej nie przepierdolisz na komiksy i coca-colę. Wszystkiego najlepszego amigo!W marcu bedzie wiecej czasu to wam pokaze jak sie gra wy moje perros
Na zdjęciu jest Jurado, wychowanek Realu a obecnie piłkarz Espanyolu, zdjęcie zrobione po meczu Realu z Espanyolem właśnie. Zapytam wprost, jaja sobie robisz czy po prostu jeszcze cie lekarz nie zdiagnozował?PS sedzia glowny po meczu Villarreal - Real
Szef kolegium sedziow wyjasnil, ze byly to breloczki, dlugopisy i proporczyki
Widocznie banki trzeba omijac i kasa w worach idzie, tak najlepiej niech zyje szara strefa
Niestrzelony karny jak dziecko Korrea podchodzi. On miał strach w oczach i tak niepewnie podchodził, że byłem przekonany, że nie strzeli choć potem się zrehabilitował. No raczej nie będę kontrował. W zasadzie jedna bramka Sevilli może załatwić sprawę, a przy tej defensywie Licester to o to nie trudno.Zobacz sam. Niestrzelony karny, 2 albo 3 poprzeczki, 23 strzaly i bramkarz gosci mecz zycia
Real we Włoszech strzeli bramkę i będzie po zawodach. Napoli to nie zespół by pokonać Real 3:1 czy 4:1. Wczoraj dostali od Juventusu 3:1 w pucharze. Galaktyczni to półka wyżej.Oni mają najważniejszy mecz w Neapolu bo tam się okazać może że będą problemy z awansem Napolo u siebie czuję zaskoczy.
Czy to kolejna progresja, czy taki typ po prostu "obok" ? Może dla przejrzystości tematu, a szczególnie jak ktoś z tobą gra warto by pisać np. progresja nr... poziom... a jak typ dodatkowy to jakieś oznaczenie ? Bo zagrałeś z tego co rozumiem jeszcze w ramach progresji na PSG +1,5 na LM, a potem był typ na Real mistrz (co oczywiście nie jest w progresji) i dzisiaj. Ja nie krytykuję sposobu grania bo każdy gra jak chce i można sobie mieszać "grę systemową" z typami granymi płaską tylko żeby się w tym nie pogubić.Las Palmas+2.5
2.090
500zł
Na Real to każdy jest spięty...Las Palmas do tego 4 porażki z rzędu dzisiaj będą spięci na Real.