>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zimna głowa stała stawka...

V 1,1K

viren

Użytkownik
W marcu bedzie wiecej czasu to wam pokaze jak sie gra wy moje perros
Bede waszym KRzysztofem Krawczykiem a wy bedziecie moimi pieskami na wigilie

Ktory pierwszy do pikselowania analnego?
El czupakabra makabra czy karlos kardinales?

elpatron 134

elpatron

Użytkownik
Widziałem zakłady na buku kiedy Viren i Konar poleca na księżyc ????
podobno czekają tam na nich motomyszy z Marsa ????

PS : jestem w trakcie robienia koszulek i innych gadżetów z motywami Virena i Konara , ktoś zainteresowany ? W planach mam również wydac ich energetyki.
Mają chłopaki fejm więc trzeba się na ich fejmie dorobić ! ????
Rano o tym wspominałem i chyba nikt nie wierzył. Na potwierdzenie wrzucam link artykułu oraz przed chwila mówili o tym w teleexpresie.
Cytuję :
&quot;SpaceX z entuzjazmem ogłasza, że otrzymało ofertę od dwóch osób prywatnych na wysłanie ich na załogowy lot wokół Księżyca pod koniec przyszłego roku. Osoby te wpłaciły już znaczącą zaliczkę za przeprowadzenie tej misji.&quot;
NIKT CHYBA NIE POMYŚLI ŻE NIE CHODZI WŁAŚNIE O KONARA I VIRENA
Na potwierdzenie link ---&gt;
&quot;http://www.spacex.com.pl/2017/02/spacex-wysle-dwie-osoby-prywatne-w-lot.html

WSZYSTKO JASNE DLACZEGO KONAR SPRZEDAŁ RUMUNOM BMW
???? ???? ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
@ 199

@2.00

Użytkownik
W marcu bedzie wiecej czasu to wam pokaze jak sie gra wy moje perros
Hajsik na urodziny od babci wleci i będzie grane. Przynajmniej nie przepierdolisz na komiksy i coca-colę. Wszystkiego najlepszego amigo!

Otrzymane punkty reputacji: +1
wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
PS sedzia glowny po meczu Villarreal - Real

Szef kolegium sedziow wyjasnil, ze byly to breloczki, dlugopisy i proporczyki
Widocznie banki trzeba omijac i kasa w worach idzie, tak najlepiej niech zyje szara strefa
Na zdjęciu jest Jurado, wychowanek Realu a obecnie piłkarz Espanyolu, zdjęcie zrobione po meczu Realu z Espanyolem właśnie. Zapytam wprost, jaja sobie robisz czy po prostu jeszcze cie lekarz nie zdiagnozował?

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Zobacz sam. Niestrzelony karny, 2 albo 3 poprzeczki, 23 strzaly i bramkarz gosci mecz zycia
Niestrzelony karny jak dziecko Korrea podchodzi. On miał strach w oczach i tak niepewnie podchodził, że byłem przekonany, że nie strzeli choć potem się zrehabilitował. No raczej nie będę kontrował. W zasadzie jedna bramka Sevilli może załatwić sprawę, a przy tej defensywie Licester to o to nie trudno.

K 76

karlos83

Użytkownik
Wiren jaja robi tylko kolegom (i Konarowi oczywiście), czasem razem z jajami robi im też kiełbasy ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Dzisiaj Las Palmas +2.5 wchodzi.
Kursy na Real jak zawsze spadają w dzień meczu ale po co Real ma dzisiaj robić wynik?
Oni mają najważniejszy mecz w Neapolu bo tam się okazać może że będą problemy z awansem Napolo u siebie czuję zaskoczy.
Dzisiaj Real wygrywa małym nakładem sił 3-1

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Real miał w ostatnim meczu spore problemy, ledwo co ogarnęli wygraną, a Virrareal przeważała póki Real się nie obudził. No i był kontrowersyjny karny. Dzisiaj jednak grają u siebie, a u siebie to Real lubi się popisywać więc gdyby to była wyjazdówka to bym się zgodził żeby grać na Las Palmas, ale tu to ryzykowne.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Oni mają najważniejszy mecz w Neapolu bo tam się okazać może że będą problemy z awansem Napolo u siebie czuję zaskoczy.
Real we Włoszech strzeli bramkę i będzie po zawodach. Napoli to nie zespół by pokonać Real 3:1 czy 4:1. Wczoraj dostali od Juventusu 3:1 w pucharze. Galaktyczni to półka wyżej.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Szakal to był jakiś śmieszny puchar oni szykują się na Real.
Adamo w Las Palmas to taki kurs byłby na +1.5 a tu nie będzie gonienia wyniku przed LM bądzmy poważni.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Las Palmas+2.5
2.090
500zł
Las Palmas do tego 4 porażki z rzędu dzisiaj będą spięci na Real.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Las Palmas+2.5
2.090
500zł
Czy to kolejna progresja, czy taki typ po prostu &quot;obok&quot; ? Może dla przejrzystości tematu, a szczególnie jak ktoś z tobą gra warto by pisać np. progresja nr... poziom... a jak typ dodatkowy to jakieś oznaczenie ? Bo zagrałeś z tego co rozumiem jeszcze w ramach progresji na PSG +1,5 na LM, a potem był typ na Real mistrz (co oczywiście nie jest w progresji) i dzisiaj. Ja nie krytykuję sposobu grania bo każdy gra jak chce i można sobie mieszać &quot;grę systemową&quot; z typami granymi płaską tylko żeby się w tym nie pogubić.

Las Palmas do tego 4 porażki z rzędu dzisiaj będą spięci na Real.
Na Real to każdy jest spięty...

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Wszystko jest pod kontrolą Real wygra PD to już dawno wiadomo.
Dzisiaj Real wygrywa 3-1 i oba bety wchodzą w progresji Real win i dzisiejsze Las Palmas+2.5.
A potem już autostrada do dnia kobiet w Barcelonie ????

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Nie wiem jakim cudem ja ominąłem handicap na Wizards dzisiejszej nocy nie spojrzałem zakochany...
Grałbym to za 6 koła...

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Dziękuje ale nie trzeba przecież mój scenariusz się układa ????
PROROK TM
Haha a jednak wtopiłem na kursie 1.15 za 3 koła niezły ze mnie debil

Do góry Bottom