elpatron
Użytkownik
musimy wygrać coś wkońcu
To jest życiowe motto konara ????
musimy wygrać coś wkońcu
Zbankrutujesz jak się ochajtasz z virenem bo Cie wtedy wycycka z pieniędzy jak każda baba !!!Moi fani nie martwcie się ja nigdy nie zbankrutuje.
Ja jestem
NIEŚMIERTELNY PROROK
Ja tylko tłumaczyłem jak powinno się rozliczać typy, a z twojej strony widzę znowu atak i agresję. I żeby było jasne - dla mnie te twoje żarty z podtekstami gejowskimi nie są wcale śmieszne. Lepiej zajmij się podawaniem dobrych typów zamiast zaśmiecania kolejnego tematu.PS : Adamo80 to niespełniony moderator albo chce po prostu odbić konara virenovi ????
Po ostatnim remisie mają teraz przegrać ? W sytuacji gdy jest ostra walka o PD ? Sam gram Real(DNB).Uważaj na ten Real. Grają bez Bale'a, Moraty i Ronaldo, a Eibar w gazie.
To że walczą o PD nie znaczy że muszą wygrać widać że mają lekkie problemy a bez tych zawodników dzisiaj może być różnie ale mimo wszystko Konar GL bo sumka już rośnie ????Po ostatnim remisie mają teraz przegrać ? W sytuacji gdy jest ostra walka o PD ? Sam gram Real(DNB).
Jeśli to było w ramach progresji to chyba nie doszedłeś do 7 poziomu, a jak nie było to oczywiście możesz zrezygnować.No niestety będą straty w temacie już nic nie będę za wiekszą stawkę grał.
I tak jestem na plusie fchuj