>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zimna głowa stała stawka...

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
z niecierpliwoscia czekam na bet za 12800.
doczekam sie czy tez zakres liczb ograniczony i powyzej 6400 jest jedynie chaos :O

Otrzymane punkty reputacji: +7
elpatron 134

elpatron

Użytkownik
Moi fani nie martwcie się ja nigdy nie zbankrutuje.
Ja jestem
NIEŚMIERTELNY PROROK
Zbankrutujesz jak się ochajtasz z virenem bo Cie wtedy wycycka z pieniędzy jak każda baba !!!
A tak juz na serio widziałem się z Maćkiem Kawulskim i podobno dostałeś propozycje walki na narodowym z Virenem. Czy to prawda ??
Podobno pojedynek ma toczyć się na zasadach kto więcej siana przepierdzieli na zakłady w trzech pięciominutowych rundach.Prawda to ?
Jeśli nie powiesz - okej , rozumiem że wiążą Cię prawa i umowa z KSW ????
Mam nadzieję że ogarniesz mi PPV królu złoty , nieśmiertelny proroku i mesjaszu tego forum. Gdyby nie Ty i Viren to nigdy bym się tutaj nie zarejestrował ????
Jak Mercedes ? Wyprodukowali Ci go już na zamówienie czy jeszcze nie ?
Jak go dostaniesz to wrzuć fotę na forum bo przejechac to się raczej nie dasz ....

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
PS : Adamo80 to niespełniony moderator albo chce po prostu odbić konara virenovi ????
Ja tylko tłumaczyłem jak powinno się rozliczać typy, a z twojej strony widzę znowu atak i agresję. I żeby było jasne - dla mnie te twoje żarty z podtekstami gejowskimi nie są wcale śmieszne. Lepiej zajmij się podawaniem dobrych typów zamiast zaśmiecania kolejnego tematu.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Po ostatnim remisie mają teraz przegrać ? W sytuacji gdy jest ostra walka o PD ? Sam gram Real(DNB).
To że walczą o PD nie znaczy że muszą wygrać widać że mają lekkie problemy a bez tych zawodników dzisiaj może być różnie ale mimo wszystko Konar GL bo sumka już rośnie ????

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Nie no dajcie spokój chyba nie wierzycie że Barca zgarnie tytuł co Wam mówiłem że Real ma w tym roku wykupiony abonament na 1 strefę.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
No niestety będą straty w temacie już nic nie będę za wiekszą stawkę grał.
I tak jestem na plusie fchuj

K 76

karlos83

Użytkownik
Mistrzuniu nawet jakby dziesiec kolejnych typow bylo na minus to jestes na plus! Zapalki malo kosztuja ale tyle fejmu jest bezcenne!!!

Otrzymane punkty reputacji: +13
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Jestem do przodu w temacie ponad 100 tysięcy także jak raz 10 koła do tyłu wyjdę to jakoś przeżyję.
3 miesiące i odrobię to.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
No niestety będą straty w temacie już nic nie będę za wiekszą stawkę grał.
I tak jestem na plusie fchuj
Jeśli to było w ramach progresji to chyba nie doszedłeś do 7 poziomu, a jak nie było to oczywiście możesz zrezygnować.

Do góry Bottom