D
0
dutra
Gość
KONAR JESTEŚ MOIM IDOLEM, DAŁOBY RADE POCZTÓWKĘ Z PODPISEM
Tu są typy kolesia, który też pouczał konara. Założył temat, żeby udowodnić, że zarabiahttps://forum.bukmacherskie.com/f15/stalowe-jaja-142941.html#post6311700
Specjalnie dla Ciebie.
Ja bym nie mógł grać progresją z przyczyn zdrowotnych ???? Na ostatnim lub przedostatnim poziomie jak bym miał władować 5k albo 10k to by mi serce wysiadło zanim bym doczekał się wyniku ???? Do tego trzeba mieć rzeczywiście stalowe jaja ????Adamo progresja to zawsze złe rozwiązanie nawet gdy masz rewelacyjne typy bo każdemu przydarzają się słabsze momenty, ale nie mam czasu CI tego tlumaczyć.
Druga sprawa jest taka, że poczytaj sobie kilka stron tego tematu i będziesz wiedział, że konarek zawsze gra przeciwko Barcelonie :grin:
Akurat tutaj to sam Konar mówił wielokrotnie, żeby pamiętać, że to jednak zabawa i żeby grać za tyle na ile Cie stać. A przy progresji to z góry nie zakłądasz stawki, zeby 2 czy 3 stopien to był all-in. 2-3 stopnie to na miekko musisz mieć mozliwosc dac bez obgryzania paznkoci .I 2 pytanie co jeśli np przy 2 allbo 3 kolejnych progresjach stracisz wszystko ? Bo tak naprawdę, tak mi się wydaje, progresja na ostatnim poziomie to jest czysty hazard - wchodzi się all in czyli całym budżetem.
Ale mnie nie chodziło o stopień tylko co jak cała progresja nie wejdzie. Przykładowo planujemy 10 stopni i w 10 nie wchodzi, zaczynamy nową i tak po 3 razach.Akurat tutaj to sam Konar mówił wielokrotnie, żeby pamiętać, że to jednak zabawa i żeby grać za tyle na ile Cie stać. A przy progresji to z góry nie zakłądasz stawki, zeby 2 czy 3 stopien to był all-in. 2-3 stopnie to na miekko musisz mieć mozliwosc dac bez obgryzania paznkoci .
Nie powiedziałeś o najważniejszej rzeczy. Jeśli ktoś zaczyna np od 20zł, to na 7. poziomie stawia 1280zł, żeby odzyskać to, co władował na wcześniejszych poziomach i mieć... 20 zł zysku (zakładając, że wybiera kursy ok 2)Ja bym nie mógł grać progresją z przyczyn zdrowotnych ???? Na ostatnim lub przedostatnim poziomie jak bym miał władować 5k albo 10k to by mi serce wysiadło zanim bym doczekał się wyniku ???? Do tego trzeba mieć rzeczywiście stalowe jaja ????
wirtualnaJak stalowe jaja to tylko na GRUBAŚNYCH LOKOMOTYWACH tam kasa płynie taka jaka co niektórzy tylko na filmach widzieli albo w Postaw na Milion!
Konar ale ta bemke to nówke wziąles czy uzywke jak u mnie w Rumunii Cyganie z Sibiu ?
Ale widziałem już jeden zakład w twoim temacie na 16000 na celtę i jakieś po 10000. To które były progi ? No i załóżmy, że to były ostatnie progi i załóżmy, że tak byś miał w kilku kolejnych progresjach. To wtedy tracisz cały budżet. Dobrze myślę ?W sumie to nie wiem jak to jest i raczej nie będę wiedział bo będę grał za 20 zł pierwszy stopień.
A 10 skuch z rzędu to ja nie wiem jak można mieć nie wyobrażam sobie tego.
Wydaje mi się że nie przekroczę 6 tysięcy na jeden zakład nigdy.
Z ciekawosci Konar., no offense bo juz wczoraj przed meczem mialem.pytać tylko nie mialem czasu. Czemu na Arsenal? Tzn u Ciebie w temacie chyba pierwszy raz widze na faworyta granie ????Arsenal-2.5
1.961
25zł
bo faworyt wygrywa najlatwiej po cichu gdy nwszyscy na nim psy wieszaja albo odpuscili granie, wtedy faworyci zbieraja punkty jak po sznurkuZ ciekawosci Konar., no offense bo juz wczoraj przed meczem mialem.pytać tylko nie mialem czasu. Czemu na Arsenal? Tzn u Ciebie w temacie chyba pierwszy raz widze na faworyta granie ????